Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yazan ve yöneten Joss Whedon. Bunu duyduğumdan beri fucking awesome diyip duruyorum zaten. Adamin eline ilk kez bu kadar büyük kaynaklar verdiler, çoşturdu ortamı. Birşey yaptı (anlayın) attı hatta öteki filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tavana asıp smaç mı bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 p.tesi giderim diodum yarın sabah seansına sokacaksınız yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hawkeye'ı nereden bulmuşlar abi? Çıkmadan önce adı söylenmeseydi bile ilk görüşte kim olduğu anlaşılırdı. Adam bir çizgiroman karakterine bu kadar benzer. Bu arada ekipde daha Thanos'u dövecek çapta adam yok, ne olacak çok merak ediyorum o yüzden. Bir de niye Skrull'ların adını değiştirmişler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 gidin abi gidin. inanılmaz iyi olmuş yani. otobüste dönerken bile gidip sonraki seansa da mı girsek falan dedik arkadaşlarla sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 GERGE said: Hawkeye'ı nereden bulmuşlar abi? Çıkmadan önce adı söylenmeseydi bile ilk görüşte kim olduğu anlaşılırdı. Adam bir çizgiroman karakterine bu kadar benzer. Bu arada ekipde daha Thanos'u dövecek çapta adam yok, ne olacak çok merak ediyorum o yüzden. Bir de niye Skrull'ların adını değiştirmişler ki? aynı şeyi düşündük biz de. yani thanos olursa yanında kimsenin olmaması lazım ki takım halinde denk olabilsinler. tek atar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 sana mı sorcaz gidip gitmeyeceğimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Haftaya tekrar gideceğim ben. 2B bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Sparkcaster said: sana mı sorcaz gidip gitmeyeceğimizi ben de buna çok sinirlendim tepki olarak 720p'sini bekleme kararı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 benim de gidesim kacti simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ezik herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 thor bok gibiydi sinemada ya acaba hiç gitmeyip 3dye sinirlenmesem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Thor'u da bunu da aynı salonda izledim. Avengers bir kaç gömlek üstündü 3B konusunda da. Ama 3B filmler 2B gösteren salon Ankara'daki yenileniyor diye kapanmış. O çok kötü oldu =( Bluray beklenecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 thor ne dayak yedi ama ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Joss Whedon adamsın. Çook iyiydi film ama böyle sanki bir dizinin ilk 3 bölümünü birleştirmişelr gibi bi havası vardı. Hani kötü bir etkisi yoktu da öle duruyordu yani. 3D'si de iyiydi ya. Hani çok daha kötü beklemiştim sonranda 3D yapılıncada baya vardı 3D yine. Hulk'ın her sahnesi ayrı efsaneydi. Yannız film çıkmadan önce o kadar Skrull/Chitauri olmicak dediler yine onlar çıktı asdfafd. Hulk'ın Loki'yi yerden yere vurması ayrı bi güzeldi. Birde IMAX de filmden önce Dark Knight Rises sonrada 3D Hobbit ve Spider Man trailerlarını gösterdiler oda hoştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hulk filmin yıldızıydı ya thor şamar oğlanı çizgi romandaki aynı iron man / thor karşılaşmasında thor starkın ağzını burnunu kırıp üstüne evlat acısı gibi lafı koyup gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 film baya iyiydi aslında ama dublajlı izledim tony stark'ı katletmişler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hulk'da aralarında en az sevdiğim ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dublajlı film izlemek kaldırılmalı bence türkiye'de zaten. dvd'lerde olsun yeter. şu filmi dublajlı izlesem 90 notum 45'e düşer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bariz cok iyiydi. blu-ray akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 şimdi geldim filmden ve inanılmazdı tekrar tekrar izlenir. Hulk adamım yardı bizi birkaç yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 sinemaya gidemeyenler için internetten izleme fırsatı olsa keşke. anca korsan uyduruk kalite şeyler var. blu-ray'i çıksın diye 1 yıl bekleriz şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Josh Whedon döktürmüş cidden, Marvel'ın çektiği filmlerin arasında tartışmasız en iyisiydi. Yalnız ortak kanımız oldu sanırım, Thor cidden olmasa olur tarzında bir karakter haline getirilmiş ... Çok pasifti ya, Iron Man bile beline verdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ABİİİİİİİİİİİİ IMAX izleyin mutlaka. Şimdi geldim filmden. Baya efsaneydi gerçekten mest oldum. IMAX gerçekten mükemmeldi. Filmin çekimler çok iyiydi. Oyunculuk yine güzeldi. Kurgu-senaryo böyle bir film için gayet güzeldi klişeler doğal olarak vardı gene tabi. Filmde çok fazla espri vardı. Salondaki ambiyansın da katkısıyla baya kahkaha attım. Marvel filmlerin arasında en iyisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 biraz önce geldim filmden gidin beyler film baya olmus hem scarlett i 3d ızlemıyceksınız de napıcaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar