Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Hawkeye'ı nereden bulmuşlar abi? Çıkmadan önce adı söylenmeseydi bile ilk görüşte kim olduğu anlaşılırdı. Adam bir çizgiroman karakterine bu kadar benzer.

Bu arada ekipde daha Thanos'u dövecek çapta adam yok, ne olacak çok merak ediyorum o yüzden.

Bir de niye Skrull'ların adını değiştirmişler ki?

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Hawkeye'ı nereden bulmuşlar abi? Çıkmadan önce adı söylenmeseydi bile ilk görüşte kim olduğu anlaşılırdı. Adam bir çizgiroman karakterine bu kadar benzer.

Bu arada ekipde daha Thanos'u dövecek çapta adam yok, ne olacak çok merak ediyorum o yüzden.

Bir de niye Skrull'ların adını değiştirmişler ki?

aynı şeyi düşündük biz de. yani thanos olursa yanında kimsenin olmaması lazım ki takım halinde denk olabilsinler. tek atar valla.

Sosyal ağlarda paylaş

Joss Whedon adamsın. Çook iyiydi film ama böyle sanki bir dizinin ilk 3 bölümünü birleştirmişelr gibi bi havası vardı. Hani kötü bir etkisi yoktu da öle duruyordu yani.

3D'si de iyiydi ya. Hani çok daha kötü beklemiştim sonranda 3D yapılıncada baya vardı 3D yine.

Hulk'ın her sahnesi ayrı efsaneydi.

Yannız film çıkmadan önce o kadar Skrull/Chitauri olmicak dediler yine onlar çıktı asdfafd.

Hulk'ın Loki'yi yerden yere vurması ayrı bi güzeldi.

Birde IMAX de filmden önce Dark Knight Rises sonrada 3D Hobbit ve Spider Man trailerlarını gösterdiler oda hoştu :D
Sosyal ağlarda paylaş

ABİİİİİİİİİİİİ

IMAX izleyin mutlaka.

Şimdi geldim filmden. Baya efsaneydi gerçekten mest oldum. IMAX gerçekten mükemmeldi. Filmin çekimler çok iyiydi. Oyunculuk yine güzeldi. Kurgu-senaryo böyle bir film için gayet güzeldi klişeler doğal olarak vardı gene tabi. Filmde çok fazla espri vardı. Salondaki ambiyansın da katkısıyla baya kahkaha attım.

Marvel filmlerin arasında en iyisi direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...