aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 saraplar sicak miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 OogahBoogah said: baya bi insan 2. kez izlenmiycek demiş bi daha sinemaya gitsem yine onu izlerim 80 yaşında doğan dallamanın geençleşmesini izliyceğime gülerim daha iyi ayrıca filmden çıkınca akılda bişey kalmıyo demissiniz 10 ytl verip hayatnızın değişmesini mi bekliyodunuz herkes yönetmen herkes yorumcu olmus pff 80 yasinda dogan adam mi olur ne sacma filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 geçen hafta bunu uykusuzda ilk okuğumda şu yorum gelmişti zaten aklıma sdafsdafsdfdsasd umut sarıkaya ya,adamımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 HAHAHAHA of taş gediğine oturmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi sağ alttaki kayahan geyiği de ayrı bir karikatür konusudur aslında sdfsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Xaenin said: Bana verilen aile terbiyesi böyle barzoluklara gülmememi öğretmişse bana, ben ne yapayım? 4. sayfadan sonrasını okumaya gerek duymadım. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yahu o değilde, minibüsle şu 3 film ardarda falan diye sex filmleri oynatan bir sinemanın önünden geçiyordum geçen gün. kapısında bir kuyruk falan coluk cocuk işte, tepeye gözüm ilişti "RECEP İVEDİK2" öğrenci 5,tam 8tl falan yazıyo. o anda cidden bir aydınlama yaşadım:D yani bu filme 7 yaş sınırı harbi cok düşük kalıyor. 18 olması lazım ki ordaki liselisinin karekterini bozmasın, sonuçta gelişim çağında cocuk bunlar. illa bi taklit etme, bi roleplay kapacaklar o filmden. bu yüzden recep'i halen cok komik ve başarılı buluyorum ama kesinlikle 18 yaş sınırı olmalı diyorum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 benim esprimi calmis diyebilirmiyim umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 MUAHAHHAHAHAH ADAM NE GÜZEL OSURUYO MAUHAHEH TİPE BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Şahanın bu film serisini beğenmiyorum, İlgimide çekmiyor fakat arkadaşların düştüğü bir yanlış dikkatimi çekti. Siz bir sinema filmine giderken Stand up veya komedi show izlemeye gider gibi gidebilirsiniz. Fakat bu şekilde eleştiremezsiniz. Bir ''Film'de'' Oyunculuk vardır, Senaryo vardır, Çekim vardır. Bunlardan bağımsız Film, film olmaz. Eleştirilmeyede mahkumdur. Hiçkimse Komedi izlemeye gidiyor diye Gittiği şeyin bir Sinema Filmi olduğunu Göz ardı etmek zorunda değil. Yorumların daha dikkatli yapılması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 belki bu filme en iyimser yorum olarak "film kalıcı olmayı amaçlamıyo, sadece 1-2 saatliğine güldürme görevini başarıyla yerine getiriyo" denebilirdi. ama bu görevini de yerine getiremiyo; ne ilki ne de ikincisi. en azından benim için. bu tiplemeden hiç bi şey alamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dün akşam izledim. artık sadece recep ivedik e bağlı kalmamış şahan, zamanında yaptıgı tüm tiplerden esintiler vardı. docent sağıroğlu vardı mesela, sonra o haber spikeri vardı. onların triplerini kullanmış. filmi iki parçaya böldüm görüntü yönetimi sinema ile alakalı herşey boktan ötesi. ancak bazı replikler ve ayrıntılar güzel ve komik. film olmamış ki bu sinemayla alakası yok. uzunca bi skeç gibi bişey olmuş. en çok pancar motoruna güldüm bi de pizza siparişi vermeye korkar oldum asjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pizza işinden kovuldugu sahneye güldüm abi mesela. güzeldi ora eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dünyanın en salak filmini izleyip gelmiş bulunmaktayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İlk film daha güzeldi.Bu film müthiş absürd olmuş.Birşeyi yapınca çok beğenilen sonra ona güvenerek dahada abartarak yapmaya çalışan ufak çocuklara benzemiş film. Kötü,çirkin,absürd,rahatsız edici. O yaştaki bir kadına sürekli küfür ettirilmesi hiç hoş sahneler değildi bence.İlk film çok güzeldi.Açıkcası doğru düzgün hiç gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 verdiğim bilet parasına acıdığım ilk filmim oldu =P 15 tl boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 istanbul pahalı memleket. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Filmi izledim, kotu olmus evet. Ilkinden kotu. Bende bekledim ki hem para kazandilar, hem tecrube kazandilar, daha iyi is yaparlar falan ama yok. Bir kac yerine guldum ama bir kac yerinide baya zorlama buldum. Ilkinde bu kadar bariz zorlama espri yoktu. Birazda dili sertlesmis, sakadan essek sakasina donmus bazi espriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 beklediğimden çok daha iyiydi. keşke çok daha profesyonelce çalışabilseymiş üzerinde, ben yaptım oldu havalarında olmasaymış. çok güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İdare ediyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 cok kötüydü ya. ilk film ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 İkinci film ilki kadar iyi olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 STFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar