Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 2

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bu Cuma giriyor vizyona galiba.

(diğer başlık 2. filmden çok karşılıklı atışmalar içerdiğinden temiz bir konu açmak daha iyi olur dedim, hem filmin çıkacağı kesin olmadığından film başlığı olarak açılmamıştı o başlık :p)

Sakin sakin tartışalım bakalım filmi. ^_^
said:
Recep İvedik'in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi ve bitmeyen arzuları da onunla.

Arzuları neler? Torunu Recep'in adam olamasını istiyor. Bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor.

Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik ikinci filmiyle üzerine yapılan tartışmaları alevlendireceğe benziyor.

http://www.youtube.com/watch?v=1JNHXj7hALQ
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
umarım tüm komik sahneler fragmandakiler değildir (:
onun dışında izlicem her türlü kaçmaz :F

İlk filme kesin öyledir diyerek ve hatta "rezil bir film olacak, saçma hayvan espiriler olacak sırf" beklentisiyle gitmiştim arkadaşlarla baya beğendim ama sonra. İlk filmde olduktan sonra bu filmde de yaparlar güzel güzel diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nolur şu başlığın altına "recep hiç komik değil ben çok elitim acayip elit esprilere gülerim" tarzında atraksiyonlara girmeyin.

yarın gitmeyi deniyeceğiz ancak başarabileceğimizi hiç sanmıyorum capacity'de gördüm ön satış yapıyor adamlar ömrümde bi film için biletin ön satışa çıkarıldığını görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeettt! şu an itibariyle afmden döndüm, sabah 12 seansındaydım. genede salonun yarısı falan doluydu.
girişte herkesi gülerken bayılmaya, burundan kola+mısır püskürtmeye ve altına zıçmaya karşı sigortaladılar. filmin ilerleyen bölümlerinde bunun nekadar yerinde bi önlem olduğunu gördük:D
şaka bi yana müthiş bi film olmuş ve ilk filmide kat be kat ilerilere taşımış. paramın her kuruşunu sonuna kadar helal ettim valla:)-D
kendini komik sanan ve cool takılan bilumum cem yılmaz, beyaz, okan, yılmaz erdoğanın "Ulu Şahan":P karşısında ne derece aciz kaldıklarına bikez daha şahit oluyoruz bu şaheserle... tabii gene kıskanıp eleştiren, sanat sanat içindir cart curt diyen veya artizlik olsun diye laf edenler çıkacaktır her ortamda olduğu gibi. ama onlarda gitmesin filme işte hemde istedikleri olmuş olur, filmin gişesi biraz düşer belki löl
bence kemal sunal-şener şenin bazı efsane filmleriyle yarışacak düzeyde bi film olmuş, üstelikte bikaç sahne dışında doğrudüzgün küfürde yok.
film için son söz;
partideki garılar manyahtı aaabiii(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu, hayır yani güldük tamam hakkını verelim ama, 4 arkadaş kahveye gittiğimizde yapacağımız muhabbet de hemen hemen aynı, bu kadar da güleriz yine yani. günlük hayattaki geyik muhabbetinden öteye geçememiş.

cem yılmazın filmlerine laf edenler bu filmi beğenirse mutlaka bir samimiyetsizlik ararım yani. bu filmde güldüğümüz iki tip espri var, biri bel altı espriler (filmin %90'ı olmuş) diğeri de onun bunun kafasına tokat atmalar diğerinin üzerine çullanmalar falan. başka da komik bir şey yok. herhalde ben 4 arkadaşımla bizim evde batağa otursam, televizyona da salak salak tiplerin bisikletten düştüğü komik videoları falan koysak çok daha fazla güleriz yani. bir film değeri yok, has espriler yok, dışarı çıkamayan, günlük muhabbet yapamayan ev insanına yarar belki.

hayır gidip izlediğim komedi filmlerine laf etmeyi pek sevmem ama izlerken laflar hazırlamıştım bu sefer. dediğim gibi güldük yani ama o 2 saat içinde kahveye gitsek daha çok gülerdik, eğlenirdik yani.

*ha bu arada filmi beleşe izledim, bu yüzden bi kaybım olmadığını düşünüyorum hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...