Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu Cuma giriyor vizyona galiba. (diğer başlık 2. filmden çok karşılıklı atışmalar içerdiğinden temiz bir konu açmak daha iyi olur dedim, hem filmin çıkacağı kesin olmadığından film başlığı olarak açılmamıştı o başlık :p) Sakin sakin tartışalım bakalım filmi. ^_^ said: Recep İvedik'in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi ve bitmeyen arzuları da onunla. Arzuları neler? Torunu Recep'in adam olamasını istiyor. Bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor. Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik ikinci filmiyle üzerine yapılan tartışmaları alevlendireceğe benziyor. http://www.youtube.com/watch?v=1JNHXj7hALQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yerimi ayırttım şimdiden, ilk filmi güzeldi bununda güzel olacağına inaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 umarım tüm komik sahneler fragmandakiler değildir (: onun dışında izlicem her türlü kaçmaz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ilkinden daha güzel gibi.ilki bence en dünyayı kurtaran adam kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Burax said: umarım tüm komik sahneler fragmandakiler değildir (: onun dışında izlicem her türlü kaçmaz :F İlk filme kesin öyledir diyerek ve hatta "rezil bir film olacak, saçma hayvan espiriler olacak sırf" beklentisiyle gitmiştim arkadaşlarla baya beğendim ama sonra. İlk filmde olduktan sonra bu filmde de yaparlar güzel güzel diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahah hostes olayı iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 süper kaçırılmaz bi film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu recep'ten garbıça lazım aslında. bonus olarak. :) çok iyi ama izleyebilecek miyim ki :S 1-2 ay beklicem artık ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 antalya migros cinebonusta olacam 18.45te. gelen olursa haber etsin. kendi kendime bilet aldım, yalnız başıma gidiyom lan. yazık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 afmde sabah 12 seansına aldım biletimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nolur şu başlığın altına "recep hiç komik değil ben çok elitim acayip elit esprilere gülerim" tarzında atraksiyonlara girmeyin. yarın gitmeyi deniyeceğiz ancak başarabileceğimizi hiç sanmıyorum capacity'de gördüm ön satış yapıyor adamlar ömrümde bi film için biletin ön satışa çıkarıldığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 recep hic komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ivedik biraz komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 iki çok daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben buna gülmem. zaten ilk filmi de izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fede said: ivedik biraz komik ama bak bu güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fede said: ivedik biraz komik ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Eveeettt! şu an itibariyle afmden döndüm, sabah 12 seansındaydım. genede salonun yarısı falan doluydu. girişte herkesi gülerken bayılmaya, burundan kola+mısır püskürtmeye ve altına zıçmaya karşı sigortaladılar. filmin ilerleyen bölümlerinde bunun nekadar yerinde bi önlem olduğunu gördük:D şaka bi yana müthiş bi film olmuş ve ilk filmide kat be kat ilerilere taşımış. paramın her kuruşunu sonuna kadar helal ettim valla:)-D kendini komik sanan ve cool takılan bilumum cem yılmaz, beyaz, okan, yılmaz erdoğanın "Ulu Şahan":P karşısında ne derece aciz kaldıklarına bikez daha şahit oluyoruz bu şaheserle... tabii gene kıskanıp eleştiren, sanat sanat içindir cart curt diyen veya artizlik olsun diye laf edenler çıkacaktır her ortamda olduğu gibi. ama onlarda gitmesin filme işte hemde istedikleri olmuş olur, filmin gişesi biraz düşer belki löl bence kemal sunal-şener şenin bazı efsane filmleriyle yarışacak düzeyde bi film olmuş, üstelikte bikaç sahne dışında doğrudüzgün küfürde yok. film için son söz; partideki garılar manyahtı aaabiii(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bugün gittim, sevmedim. İkinci yarıyı izlemedim bile yani, sıkıldım ben, bu tarz flmlerin bana hitap etmediğini bir kere daha öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İlk filmi çok beğenmiştimde, bunun fragmanı sarmadı. Gidip üzülmek istemiyorum. İlk filme göre kıyaslayın, moar commentz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu tarz filmleri sevmeyenler keşke gitmesede sonra buraya yorum yazıp moralimizi bozmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 güzel olabilir de.eser falan değildi.shadow abartmışsın ilk film bana göre vasattı.bu daha iyi gibi geldi bana.öle 3-5 yere güldüm.ama eser falan değil.cem yılmazla yılmaz erdoganla falanda yarışamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 y.erdoganda ne var bi anlıyamadımda cem yılmaz olabilir.Bugun gittik film iyiydi.Sanat sanat için anlayışına zaten tavımdır tam ona karşıt bir film ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yok yahu, hayır yani güldük tamam hakkını verelim ama, 4 arkadaş kahveye gittiğimizde yapacağımız muhabbet de hemen hemen aynı, bu kadar da güleriz yine yani. günlük hayattaki geyik muhabbetinden öteye geçememiş. cem yılmazın filmlerine laf edenler bu filmi beğenirse mutlaka bir samimiyetsizlik ararım yani. bu filmde güldüğümüz iki tip espri var, biri bel altı espriler (filmin %90'ı olmuş) diğeri de onun bunun kafasına tokat atmalar diğerinin üzerine çullanmalar falan. başka da komik bir şey yok. herhalde ben 4 arkadaşımla bizim evde batağa otursam, televizyona da salak salak tiplerin bisikletten düştüğü komik videoları falan koysak çok daha fazla güleriz yani. bir film değeri yok, has espriler yok, dışarı çıkamayan, günlük muhabbet yapamayan ev insanına yarar belki. hayır gidip izlediğim komedi filmlerine laf etmeyi pek sevmem ama izlerken laflar hazırlamıştım bu sefer. dediğim gibi güldük yani ama o 2 saat içinde kahveye gitsek daha çok gülerdik, eğlenirdik yani. *ha bu arada filmi beleşe izledim, bu yüzden bi kaybım olmadığını düşünüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bence güzeldi film. ama benim kafama ilk önce tv8deki recep ivedik karakteri oturduğu için ve ona çok güldüğüm için, recep ivedik adı altında ne sunsalar gülerim ben. objektif yorum yapamayacam yani eheh. ama yoga kısmı çok çok çok çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar