Tron Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 DadashNik0F said: Yükledim TrailBlazeri. Menu hızı gayet akıcı ve hızlı. Telefona restart at falan var. 5 tane flash ana ekran var hoş tasarlamış. Adamın bahsettiği gibi ramblow ve killme çalışınca ramde baya bi rahatlama oluyor. Böylece işlemleri hızlı yapabiliyorsunuz falan. Ne bilim yani bana güzel geldi. Önceden başka bir FW kullanıyordum baya eskidi ve yavaşladı. Bunu yükledim telefon yeniden doğdu sanki. Telefonunu hızlandırmak isteyenler için ideal bir FW. Edik: bahsetmeyi unuttum. Not alma programını kaldırmış adam. Nie bilmiyorum. O yüzden telefona sık Not alan biriyseniz uygulama yüklemeniz tavsiye edilir. şarjı ne kadar dayanıyor. muhtemelen 1 gün filan anca yetiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla ben pek öyle konuşan bi insan değilim. anca tuvalette solitare falan oynuyorum. 3.5 gün falan gidiyordu şarjı denediğim her firmwarede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 baya internette falan geziyorum, foruma giriyorum falan 2 gün gidiyor. edit: bi tane v52'ye port edilmiş c6v20 fw kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cfw kullanan var mı? varsa ne kullanıyor? dellenmeye başladım yavaşlığına ve şu an yeni telefon alasım da yok. o yüzden bi süre cfw ile denemek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Beceremedim cfw kurmayı ben ya, bulsam kuracağım çünkü beni de çok yormaya başladı yavaşlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 valla ben de bu akşam uğraştım ama telefon açılmadı bi türlü. her yerde değişik tuto var lan anlamadım. şimdi navifirmden orjinal fw yükliycem inş çalışır telefon. yusuf yusuf durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bugün de tekrar denedim ama başarısız. bi yerde bişeyi eksik yapıyorum ama ne oldugunu çözemedim. c6 cfw yi 5800 a yükleyen kimse var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben varım. telefonda hissedilir hızlanma oldu. muhtemelen senin sorunun 64 bit işletim sistemi kullanman ve jaf emulatörünün 32 bit desteklemesi. (ya da tam tersi) yoksa atlanıcak kaçırılıcak bir olay yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olabilir ama onu da uyumluluk modunda calıstırın diyolar zaten. ben flash atıyorum ama telefon açılmıyor sorunum o. yanlış dosyaları kullanıyorum sanırım ama tam olarak hangi dosyaları kullanmam gerektiğini anlamadım zaten tutolarda. Tron hiç anlamayan biri için neler yaptığını yazar mısın adım adım. ve hangi dosyaları kullandın tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 sim kart çıkarmak için bataryayı çıkardım, 2 saat sonra geri taktım ama tel açılmadı bir daha.pc ye filan bağladım hiçbir tepki vermiyor alet.noldu şimdi buna, hiç bir sorunu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bu telefona iphone killer diye hype yapıldığı zamanları hatırlıyor musunuz lan? http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/44870464.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 post kasma oktar aksgdhkakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ihtiyacım mı var troleybit B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ben hatirliyorum lan. Hatta kendim de almistim bundan geldigi gun. 2009 muydu neydi. 1000 lira para vermistim hic unutmuyorum. Iphone 3g 1200 liraydi hatta. Sonra da pisman olmustum ama bi kere giren girdigi icin canpare savunmus olabilirim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 900 vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ben de ilk çıktığında özenerek almıştım ama çok geçmeden kenara atıp iphone 2g ile yoluma devam etmiştim. millet iphone 3g ile karşılaştırıyordu ama 2g yanında ferrari kalıyordu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ben 500e almıştım iphonedan iyiydi o zaman asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 518 liraya almıştım tam olarak, nasıl hatırlıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 tertemiz 2. el bulup 300e almıştım ama yine de sony-ericson w850i her türlü daha iyiydi wireless olmamasına rağmen keşke bozulmasaydı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 lakabı iphonekiller idi. sırf ona güvenip almıştım. bu kadar kasan bi telefon yoktu sanırım. sfasdfa bütün crackli sertifikalı signed programları indirip denemişliğim var. dokunmatiği capacitive olaydı bide ram i fazla olaydı o zaman işte üzmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ünlü basmatik telefon değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ben de 500'e alıp, 330'a satıp sonra 500'e iphone 3g almıştım 3gs çıktıktan 1-2 hafta sonrası. Gezegendeki en kullanışsız telefondu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 200'e ikinci el almıştım arkadaştan kullandığım 1 sene boyunca lanet ettim telefona sonra da iphone 4s alıp telefonu kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 benim arkadaş 1000 lira vermişti ya bu telefona. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Of, ben de iPhone'dan iyi diye almıştım 470 liraya, kendi browserı sayfa scroll edemeyecek kadar yavaştı, Opera Mini açınca rami doluyodu falan, kabus gibi. 4S'e geçince çağ atlamış gibi olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar