Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

Yükledim TrailBlazeri. Menu hızı gayet akıcı ve hızlı. Telefona restart at falan var. 5 tane flash ana ekran var hoş tasarlamış. Adamın bahsettiği gibi ramblow ve killme çalışınca ramde baya bi rahatlama oluyor. Böylece işlemleri hızlı yapabiliyorsunuz falan.
Ne bilim yani bana güzel geldi. Önceden başka bir FW kullanıyordum baya eskidi ve yavaşladı. Bunu yükledim telefon yeniden doğdu sanki. Telefonunu hızlandırmak isteyenler için ideal bir FW.

Edik: bahsetmeyi unuttum. Not alma programını kaldırmış adam. Nie bilmiyorum. O yüzden telefona sık Not alan biriyseniz uygulama yüklemeniz tavsiye edilir.

şarjı ne kadar dayanıyor. muhtemelen 1 gün filan anca yetiyordur.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla ben de bu akşam uğraştım ama telefon açılmadı bi türlü.
her yerde değişik tuto var lan anlamadım.

şimdi navifirmden orjinal fw yükliycem inş çalışır telefon. yusuf yusuf durumdayım
Mesaj tarihi:
ben varım. telefonda hissedilir hızlanma oldu.

muhtemelen senin sorunun 64 bit işletim sistemi kullanman ve jaf emulatörünün 32 bit desteklemesi. (ya da tam tersi) yoksa atlanıcak kaçırılıcak bir olay yok gibi.
Mesaj tarihi:
olabilir ama onu da uyumluluk modunda calıstırın diyolar zaten.
ben flash atıyorum ama telefon açılmıyor sorunum o. yanlış dosyaları kullanıyorum sanırım ama tam olarak hangi dosyaları kullanmam gerektiğini anlamadım zaten tutolarda.

Tron
hiç anlamayan biri için neler yaptığını yazar mısın adım adım. ve hangi dosyaları kullandın tam olarak?
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
sim kart çıkarmak için bataryayı çıkardım, 2 saat sonra geri taktım ama tel açılmadı bir daha.pc ye filan bağladım hiçbir tepki vermiyor alet.noldu şimdi buna, hiç bir sorunu yoktu.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben hatirliyorum lan.

Hatta kendim de almistim bundan geldigi gun. 2009 muydu neydi. 1000 lira para vermistim hic unutmuyorum. Iphone 3g 1200 liraydi hatta.

Sonra da pisman olmustum ama bi kere giren girdigi icin canpare savunmus olabilirim burada.
Mesaj tarihi:
ben de ilk çıktığında özenerek almıştım ama çok geçmeden kenara atıp iphone 2g ile yoluma devam etmiştim. millet iphone 3g ile karşılaştırıyordu ama 2g yanında ferrari kalıyordu ahah
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
lakabı iphonekiller idi.
sırf ona güvenip almıştım. bu kadar kasan bi telefon yoktu sanırım.
sfasdfa
bütün crackli sertifikalı signed programları indirip denemişliğim var. dokunmatiği capacitive olaydı bide ram i fazla olaydı o zaman işte üzmezdi
Mesaj tarihi:
Of, ben de iPhone'dan iyi diye almıştım 470 liraya, kendi browserı sayfa scroll edemeyecek kadar yavaştı, Opera Mini açınca rami doluyodu falan, kabus gibi.

4S'e geçince çağ atlamış gibi olmuştum.
  • Yeni Oluştur...