-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 oy orayı spoiler yapmayı unutmuşum. kusura bakmayın, güncelleştiremiyorum da. gaz ile yazdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Muhteşemdiiiiiiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 baydığı yerler oldu da izlenir be, güzel filmdi. müzikler özellikle hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Çok iyiydi valla ben çok güldüm. Yine sonuna doğru uyuya kalıp, "ADAMI ÖLDÜRDÜLER Mİ?" diye uyandım ama, neyse asdjasfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 9/10 Oyuncular süper olmuş. Sherlock'un triplerine kahkaha attım. ve yine bir Guy Ritchie klasiği. Müzikleri ayrı güzeldi. Sanat yönetmeni iyi iş çıkarmış ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bence baya güzeldi. Kavga sahnelerinin öceden yavaş çekim gösterip anlatması daha sonra hızlı hızlı oynatması, bam bam güm güm çogzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tek kelimeyle mukemmeldi. 9/10 direk! robert downey jr nasi iyi bi secim yahu, muhtesem herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tek kelimeyle mukemmelse nasil 9/10 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 TEK kelime = 9 ÇİFT kelime = 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eregorn2 said: TEK kelime = 9 ÇİFT kelime = 10 woooord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 KODUGUMUN ULKESINDE NIYE SINEMA YOK YA IMDAT YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 '@ azmo =( ' @ paticik =P fragman çok etkili ama genelde filmler fragmanlardan tırt oldukları için orta bi filme benziyor . Robert Downey Jr. ı izlemek bile yeterli olacaktır benim için gerçi. bi de artık jude lawı önlerine gelen filme dahil etmeseler diyorum . adam ortalık oyuncusu oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Azmodai said: KODUGUMUN ULKESINDE NIYE SINEMA YOK YA IMDAT YA. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 copry said: bi de artık jude lawı önlerine gelen filme dahil etmeseler diyorum . adam ortalık oyuncusu oldu . Adamın 3 yıldır çektiği 2. film nasıl her filme dahil ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Film iyiydi zevkle izledim ama özellikle Jude Law'ın oyunculuğu biraz sırıttı. Burada oyunculukları övenleri okuyunca da şaşırdım açıkçası, bende bie gariplik oldu herhalde. Bir de tamam Conan Doyle'un Holmes'ünü bekleyerek gitmemiştim, aksiyona falan hiç lafım yok ama Sherlock Holmes'ün olayı ottan boktan çıkarsamalar yapmasıdır. Yani kitaplarda durduk yerde adam bu sabah karısıyla tartışmış der ve okuyucu bu sonuca nerden vardığını hayatta anlayamaz, Watson nası ya diyip de Holmes anlatınca ha siktir dersin. Filmde ise bu çıkarsamalar o kadar zayıf ki, şimdi spoiler vermiyim ama yani açıklama yapmasa da anlıyorsun nasıl bulduğunu anlamadıkların da ilkokul çocuğunun önereceği türden şeyler. Yani bunlara daha zekice şeyler bulunabilirdi, ha niye bulmadığını da tahmin edebiliyorum: şimdi 1 sn de ipucunu geçip 2 dk aksiyon koymak yerine 1 dk ipucuna ayırırsan bu sefer film yavaşlayacak, ortalama seyirci bayacak vs. Yine de iyi yönetmen bunu kotarabilir. Yanlış anlaşılmasın kurguya laf etmiyorum hatta hikaye çok iyi toplanmış fakat içimde ukte kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yeni geldim filmden, harikaydı. Yani bir üstteki posta katılıyorum, alışıldık Sherlock Holmes değildi ama Guy Ritchie tarzı bir yönetmenden de o tip bir karakter beklenmezdi. Nitekim bence bu haliyle de çok iyiydi. Çıkarımlar bence bu tip bir film için çok iyiydi ama ne bilim, tek hoşuma gitmeyen yanı görsel efektler oldu. Çok sırıtıyorlardı ya Yine de 8.5/10 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bende bugün gittim filme ve cok begendim. Ayrıca Robert Downey Jr inanılmaz oynamış süper adam yahu :) 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 copry said: '@ azmo =( ' @ paticik =P fragman çok etkili ama genelde filmler fragmanlardan tırt oldukları için orta bi filme benziyor . Robert Downey Jr. ı izlemek bile yeterli olacaktır benim için gerçi. bi de artık jude lawı önlerine gelen filme dahil etmeseler diyorum . adam ortalık oyuncusu oldu . How I met Your Mother izlemiş işte, orada Robin diyordu ya bir bölümde. Lol busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Zegna said: tek kelimeyle mukemmeldi. 9/10 direk! robert downey jr nasi iyi bi secim yahu, muhtesem herif. +1 çok beğendim filmi. Downey Jr. ile Jude Law çok ii uymuşlar birbirlerine. Devamıda gelcekmiş kesin olarak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 progamer said: Devamıda gelcekmiş kesin olarak galiba. şmi bi kalın yazılan yere bakıyoruz bir de eğik yazılan yere ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ACHTUNG! DA IST GRAMMER NATZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hmm ııh ben mantıklı bir açıklama bulamadım. Emin misin abi devamı geliyor muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 progamer said: Devamıda gelcekmiş kesin olarak galiba. Bu kısım unutulmuş, senden nazi mazi olmaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi çakrtırma nazinin sünnetlisi mi olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Fail olmuşum baya ^^ Sonuçta çıkıcak devam filmi. Downey Jr. başka filmi bırakmış Sherlock Holmes 2 için. Zaten sonundan da belliydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar