xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 mayans mc ‘nin 1. bolumunde ilk motorla abinin gittigi sarkinin adi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 https://www.tunefind.com/show/mayans-mc/season-1/67526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Scalanova said: https://www.tunefind.com/show/mayans-mc/season-1/67526 tamam da hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 diziyi izlemedim ki :) bolumdeki sarkilari dinlersen cikarabilirsin diye dusunuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 https://soundcloud.com/can-babacan-784119546/whatsapp-audio-2018-10-09-at-132247 bu şarkının adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Alman olduğundan şüphe duymaya başladığım ancak almanca şarkıları olan akustik/metal grubu var bir tane, aslında bayağı popülerler ve her allahın günü spotify'da karşıma çıkıyordu bir iki şarkıları doom/black metal listesinde ama bir süredir dinlememiştim ve anormal bir şekilde adını unuttum grubun kendisinin ve şarkılarının. İki gündür arıyorum bulamadım. Bildiklerinizi bir saysanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 haggard dır o kadar meşhursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 ben yazıcaktım haggard'ı da adam akustik demiş senfonik dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 haggarddır o kadar meşhursa alıntılamayı unutmuşum haberi olsun diye . benzer işte belki tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 ne kadar meşhursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 deadwoll said: Alman olduğundan şüphe duymaya başladığım ancak almanca şarkıları olan akustik/metal grubu var bir tane, aslında bayağı popülerler ve her allahın günü spotify'da karşıma çıkıyordu bir iki şarkıları doom/black metal listesinde ama bir süredir dinlememiştim ve anormal bir şekilde adını unuttum grubun kendisinin ve şarkılarının. İki gündür arıyorum bulamadım. Bildiklerinizi bir saysanıza. empyrium? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Empyrium :)-D Nasıl unuttum bilmiyorum, spotify falan da tüm izlerini silmiş adamların, hiç bir playlist'te denk gelemedim adamların kendi yaptıkları dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Bu arada ben o akşam bir arkadaşa sorup bulduydum, başlığı da unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 (düzenlendi) İnanılmaz hızlı ve iyi bir bass gitar girişi olan technical death desem değil, power metal desem değil bir bir şarkı vardı. Şarkının adında angel ya da wing gibi kelimeler geçiyor olabilir. Ben Trivium şarkısıdır diye Trivium'um bütün şarkılarının girişlerini dinlediydim ama değilmiş. 3 senedir aklıma geldikçe arıyorum, bulamadım bir türlü. Hadi bakalım. Yine buldum paticiğe yazınca yuh... Paradise Lost olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Fastest bass lines vs. yazıp youtube'da video aratırken şans eseri albümün kapağını tanıdım. Şimdi sabaha kadar introsunu dinlerim ben bunun. Çakma Dio vokal falan Nisan 3, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Benim sorucagim instrumental piano muzigi. Uzun sacli artis genc bi adam caliyo. Bide sarki baslarken ve ortalarinda bikac kez yasli bi amca ilkel kabile diline benzer eyyaa ayyaaa gibi biseyler diyo. Bildiklerim bu kadar yaklasik 1 saattir ariyorum heryerde halen bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mori kante yeke yeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Kesin Peter Gabriel'indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Yok buldum. Gene kendi mesajlarimdan buldum. Burayada atmisim bi zamanlar. Maksim mvrica - exodus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siradanbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 yeni duydum ben bu şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 (düzenlendi) http://sendvid.com/p8zaiafy bu müzik neydi hangi filmdeydi bilen varsa yazabilirse kafayı yemekten kurtulucam :) Temmuz 5, 2019 copry tarafından düzenlendi başarmışım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Şarkıyı radyo dinlerken duydum. Kanun sanırım bu ama hangi sanatçımızın eseri, kimin albümünden bunları bulamıyorum. Bilen varsa dilesin benden ne dilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 bi şarkı vardı böyle 3-4 kişilik bi ekip fantastik cgi bi ortamda dolanıyo balona biniyolar falan sonunda kızın biri uçuyo alnında göz var falan bişeyler imagine dragons falan diyesim geliyo da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Bi şarkı vardı; gregorian chant remix gibi ve icinde ameno sozcugu geciyor, bi noktada bi kadın solist var. ama Era-ameno degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 On 08.12.2019 at 23:56, Quel-Thul dedi ki: bi şarkı vardı böyle 3-4 kişilik bi ekip fantastik cgi bi ortamda dolanıyo balona biniyolar falan sonunda kızın biri uçuyo alnında göz var falan bişeyler imagine dragons falan diyesim geliyo da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 https://vocaroo.com/1gBLIDE8MAyx şu şarkıyı sokakta duymuştum, instagrama kaydetmişim ancak bir daha şarkıyı bulamadım. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar