Evr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 "Yeni Zelanda Askeri Ataşesi Albay Murat Ataç, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı." LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 gizli tanık saltanat sürmüş henüz sahibi baştayken böyle kokan bir olay; gerçekten incelendiğinde neler çıkacak kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 esas bu adamlar hakiki ergenekon ve kirli adamları, bunların yanına koy muhalifleri, hepsi kötü gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 milliyet Gizli tanık Efe ile Dursun Çiçek arasında şu konuşma geçti: Sanık Dursun Çiçek: Erzincan’a gittiğim iddiasıyla ki gizli tanık Munzur ve sizin beyanlarınız var, Erzincan Orduevi’nde kahvaltı da 14, 15 kişilik bir masada. Resmi elbiseli olarak, Sayın başsavcının iki veya üç kişi sağında, sırtım pencereye dönük, bunları net hatırlıyorsunuz. Efe: Evet. D.Ç.: Peki resmi kıyafet rengi neydi? Efe: Ben orada sizin simanızı gayet iyi gördüm, gayet iyi gördüm. D.Ç.: Elbisemin rengi neydi? Efe: Üniformalıydınız. D.Ç.: Hangi renkti? Efe: Yeşil renkli bir elbiseniz vardı. D.Ç.: Sayın başkanım ben denizciyim. Efe: Pardon yeşil diyorum, pardon özür diliyorum yeşil diyorum, diğerleri yeşildi, sizde beyaz vardı. Düzeltiyorum beyaz vardı. D.Ç.: ‘Ocak ayında beyaz giyiyoruz’, biz Denizciler beyaz giymez ocak ayında siyah giyer. Efe: Ben bilemem bende sık sık kıyafet değiştiriyorum, eğer. D.Ç.: İşte evet. Efe: Şeye gittiğimde... D.Ç.: Çok net hatırlıyorsunuz, siyahla beyaz birbirine çok yakın renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 olur oyle ya, unutmustur. ayrica dursun cicek kim ki soru soruyor ? bu ulkede soru sorulacaksa tabi ki de cumhurbaskani sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne var abi bunda. ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hatirlamiyorsan taniklik yapmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu adamın tanıklığına ne kadar güvenebilirsin. Yeşil, siyah ve beyazı ayırt edemiyorken insanların hayatı ile ilgili olarak tanıklık yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fede said: ne var abi bunda. ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum Dün ne yediğini hatırlamayan bir adam zaten eğer bu davalarda tanıklık yapıyorsa vah o memleketin haline. Bir denizcinin kış dönemi siyah ÜNİFORMA ile görev yaptığı ise hatırlanmaz. BİLİNİR. Dipnot: Sözkonusu gizli tanığın İliç ilçesi savcısı Bayram Bozkurt olabileceği de çeşitli kaynaklarda iddia ediliyor. http://ulusalkanal.com.tr/deneme/index.php?option=com_content&view=article&id=15748:lyas-meral-gzl-tanik-efe-savci-bayram-bozkurt-olablr&catid=56:tuerkiye4&Itemid=168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Absolut said: Bu adamın tanıklığına ne kadar güvenebilirsin. Yeşil, siyah ve beyazı ayırt edemiyorken insanların hayatı ile ilgili olarak tanıklık yapacak. ayırt etmeyi geç, adamın üstündeki kıyafetin rengini hatırlamıyorsa ve bu şekilde bir kıvırma yöntemine gidiyorsa, aslında orda olmadığının bir ispatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25217999/#storyContinued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seçime kalmış iki haftadan az süre. tribünlere oynuyor akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 said: Efe: Ben bilemem bende sık sık kıyafet değiştiriyorum, eğer. ahahahaha. bu nasıl bi kıvırma lan. Adam asker 30 kere kıyafet değiştirse de aynı renk giymek zorunda. siyahla beyazı ayırt edemeyecek kadar hafıza küplü gizli tanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bugün de sözde sanıklar hakimle kafa bulmuşlar "ABD'deki ikiz kule saldırılarını da biz yaptık aslında, hepsini belediyede planladık" diye, hakim delirmiş ahahaha. http://www.ntvmsnbc.com/id/25218133/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Tanık renkleri karıştırmış ama art niyet yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seçimler yaklaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Aket-Atum said: Tanık renkleri karıştırmış ama art niyet yok bence of bu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Rewendor said: Bugün de sözde sanıklar hakimle kafa bulmuşlar "ABD'deki ikiz kule saldırılarını da biz yaptık aslında, hepsini belediyede planladık" diye, hakim delirmiş ahahaha. http://www.ntvmsnbc.com/id/25218133/ ahahahaha sanıklar da komediye komediyle karşılık vermeye başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fede said: ne var abi bunda. ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum dün ne yediğini hatırlamaman normal ama zehirlensen 2 günlük yemek listeni gramajıyla sayarsın doktora ;) demek istediğim insan zihni, anları görsel olarak hafızaya atar (resim çeker) ve gerekli bir anda kolayca geri çağırır. gerekmediği zaman "unuttun" zannedersin. yani efe şahsı mental retarde veya bir hastalıktan muzdarip değilse sadece o gün giyilen kıyafetleri değil ayrıca bir kaç kişinin kravat saat yüzük vb. aksesuarlarını bile sayması gerekmektedir. oysa adam düz mantık; asker dediğin yeşil giyer, denizciyse beyaz giyer diye cevap vermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Dün balyozdan içeri alınan orgeneralde bugün Gataya yerleşmiş, amma çürük hastalıklı ordumuz varmış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu işler böyle yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ordusunun ayaklar altına alınmasından haz duyan vatandaş da bizim ülkemize mahsus bir hastalığın ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hatırladınız mı, turhan çömez diye bir adam vardı; ergenekoncu ilan edilmişti hani. sebep: http://www.youtube.com/watch?v=4zcV1fHA1WE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 pekaziz said: Ordusunun ayaklar altına alınmasından haz duyan vatandaş da bizim ülkemize mahsus bir hastalığın ürünü. Askerlik insanı böyle yapıyor. Lesser evil falan diye de düşünmüyorum, sürünsünler valla. Ergenekondan suçlu olmasalar kesin başka bi yerde birinin canını yakmış, bi hak yemişlerdir. Sivillere ergenekona hayır, askerlere ergenekona evet. Askerden yeni geldiğim için adamlara hala kızgınım, belki yorumlarım o yüzden bu kadar yüzeysel, ama tam olarak içimden geçenleri yazsam banlanırım heralde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aman da ordusu uf olmuş da..güçlü ordu isteyen solculuk da bize mahsus sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar