Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Tertibi'nde yeni dalga

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
milliyet

Gizli tanık Efe ile Dursun Çiçek arasında şu konuşma geçti:
Sanık Dursun Çiçek: Erzincan’a gittiğim iddiasıyla ki gizli tanık Munzur ve sizin beyanlarınız var, Erzincan Orduevi’nde kahvaltı da 14, 15 kişilik bir masada. Resmi elbiseli olarak, Sayın başsavcının iki veya üç kişi sağında, sırtım pencereye dönük, bunları net hatırlıyorsunuz.
Efe: Evet.
D.Ç.: Peki resmi kıyafet rengi neydi?
Efe: Ben orada sizin simanızı gayet iyi gördüm, gayet iyi gördüm.
D.Ç.: Elbisemin rengi neydi?
Efe: Üniformalıydınız.
D.Ç.: Hangi renkti?
Efe: Yeşil renkli bir elbiseniz vardı.
D.Ç.: Sayın başkanım ben denizciyim.
Efe: Pardon yeşil diyorum, pardon özür diliyorum yeşil diyorum, diğerleri yeşildi, sizde beyaz vardı. Düzeltiyorum beyaz vardı.
D.Ç.: ‘Ocak ayında beyaz giyiyoruz’, biz Denizciler beyaz giymez ocak ayında siyah giyer.
Efe: Ben bilemem bende sık sık kıyafet değiştiriyorum, eğer.
D.Ç.: İşte evet.
Efe: Şeye gittiğimde...
D.Ç.: Çok net hatırlıyorsunuz, siyahla beyaz birbirine çok yakın renkler.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ne var abi bunda. ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum

Dün ne yediğini hatırlamayan bir adam zaten eğer bu davalarda tanıklık yapıyorsa vah o memleketin haline.

Bir denizcinin kış dönemi siyah ÜNİFORMA ile görev yaptığı ise hatırlanmaz.
BİLİNİR.

Dipnot: Sözkonusu gizli tanığın İliç ilçesi savcısı Bayram Bozkurt olabileceği de çeşitli kaynaklarda iddia ediliyor.

http://ulusalkanal.com.tr/deneme/index.php?option=com_content&view=article&id=15748:lyas-meral-gzl-tanik-efe-savci-bayram-bozkurt-olablr&catid=56:tuerkiye4&Itemid=168
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bu adamın tanıklığına ne kadar güvenebilirsin. Yeşil, siyah ve beyazı ayırt edemiyorken insanların hayatı ile ilgili olarak tanıklık yapacak.

ayırt etmeyi geç, adamın üstündeki kıyafetin rengini hatırlamıyorsa ve bu şekilde bir kıvırma yöntemine gidiyorsa, aslında orda olmadığının bir ispatıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ne var abi bunda. ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum

dün ne yediğini hatırlamaman normal ama zehirlensen 2 günlük yemek listeni gramajıyla sayarsın doktora ;)

demek istediğim insan zihni, anları görsel olarak hafızaya atar (resim çeker) ve gerekli bir anda kolayca geri çağırır. gerekmediği zaman "unuttun" zannedersin. yani efe şahsı mental retarde veya bir hastalıktan muzdarip değilse sadece o gün giyilen kıyafetleri değil ayrıca bir kaç kişinin kravat saat yüzük vb. aksesuarlarını bile sayması gerekmektedir.

oysa adam düz mantık; asker dediğin yeşil giyer, denizciyse beyaz giyer diye cevap vermiş..
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Ordusunun ayaklar altına alınmasından haz duyan vatandaş da bizim ülkemize mahsus bir hastalığın ürünü.

Askerlik insanı böyle yapıyor. Lesser evil falan diye de düşünmüyorum, sürünsünler valla. Ergenekondan suçlu olmasalar kesin başka bi yerde birinin canını yakmış, bi hak yemişlerdir.

Sivillere ergenekona hayır, askerlere ergenekona evet. Askerden yeni geldiğim için adamlara hala kızgınım, belki yorumlarım o yüzden bu kadar yüzeysel, ama tam olarak içimden geçenleri yazsam banlanırım heralde heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...