Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Başlık için pardon, gerçekten doğru düzgün bi başlık bulamadım. Hayatımın en gereksiz anını yaşadım ve paylaşmak istedim. Biraz pembe brezilya dizileri gibilerinden. Geçen yaz bi kızla tanışmıştım daha doğrusukızın bana karşı söylediği en güzel şey "elinde ki biraları bi tarafına sokarım" demesiydi yani böyle tanıştık. Neyse ne olduysa öyle yada böyle onun msnini buldum adam gibi konuştum derdimi anlattım. Ona o gün için kusra bakmamasını söyledim ve oda durumu kabullendi olay tatlıya bağlandı. Ama tatlıya bağlanmakla kalmadı ve o msn konuşması toplam -13- saat sürdü. O birşeyler anlattı ben birşeyler anlattım, böyle aldı konuşma başını gitti ki en son bayılmasaydık pc başında halada devam edicekti. Aradan aradan aylar geçti tabi arada sırada msnden konuşuyoruz pek bi samimiyet yok derken bi anda hiç kimseye paylaşamadığı daha doğrusu kimsenin onun anlamayamadığı bi konuyu bana anlatmaya çalıştı. Haliyle o daha anlatamadan ben sorununu anladım çünkü aynısını yaşamıştım ve direk onun yaşadıklarını ona anlatıp neler yapabileceğini söyledim. Ve o andan itibaren aramızda gerçektende birşeyler olduğunu hissettik. Ama öyle aşk maşk sevgi falan değil. Sadece "birbirimiz" ile ilgilenebilcek bir nedenimiz oldu. Sonradan birşeyi farkettik, o ve ben hep aynı şeyleri düşünüyoruz, aynı şeyleri yapıyoruz, geçmişimiz aynı, yaşantılarımız aynı. Sıçsak aynı sıçıcaz artık o derece benzeriz ve tek ruhun 2 bedene sıkışmış hali gibi aptal bir cümle bile kurmuştuk birbirimiz için. Tabi msnden konuşmakta yetmedi, mal gibi telefonla bütün gün msjlaşmalar. Sanki sevgiliymişiz gibi durmadan durumlarımızı haberdar etmeler yetmiyormuş gibi bütün sorunlarımıza çözümler bulmaya başladık ve gerçektende birlikte bir çok şeyin üstesinden geldik ve bana "hayatıma girdiğin için çok mutluyum" bile dedi, hani resmen bir "sanal" dayanışma içersindeydik ki en son şöyle bir teklifte bulundu; "gel yılbaşını beraber geçirelim" dedi. Ve o an içimden "YUH" diyerekten ona olan hislerim birden kuvvetlendi. Ve bu tekliften 5 gün sonra yani bu gece şöyle bir konuşma geçti; -bugün birisiyle kahve içmeye gidiyorum demiştim ya? -evet? -ulaş diye biri idi -ee noldu? -ya bilmiyorum ona karşı birşeyler hissetmiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sence şans vermelimiyim? artık bi ilişki yaşamak istiyorum ama çok kararsızımda bla bla bla -kem küm ... Tabi kem küm demedim, ona kendi düşünceleri ve kendi hayatı olduğunu ve kendi karar vermesi gerektiğini söylemek zorunda kaldım. Çünkü çok malladım çünkü "kıskançlığı" hissetmemem gereken birisine karşı bunu hissettim. Bu bana çok fazla, hayatımda onu bi kere gördüm ve gereksiz bi şekilde çok bağlandık birbirimize ve bana onca şeyi "umut" ettirerek gelipte birlikte geçireceğimiz yılbaşına 5 gün kala böyle birşey söylemesine "şaşırmam", gerçektende çok fazla benim için. Ne onun yaptıklarına anlam verebiliyorum, ne benim böyle birşey hissetmeme anlam verebiliyorum çünkü onu sadece telefon-msn konuşmalarından ve bildiğin WEBCAMDEN biliyorum, onun dışında yüzünü bile hatırlamıyorum nerdeyse onun en son ona 1 metre yaklaştığımı hatırlıyorum oda TEEEE geçen yaz idi. Ve gene aklımdan şu düşünceyi çıkartamıyorum; "ulan bu kız kesin boşta kaldığı için zaman geçiricek, ilgi gösterip/alabilecek birisini arıyordu, oda saf gibi ben oldum" diye düşünüyorum ama garip bi şekilde hala yılbaşını benimle geçirmek istiyor. Yada diyorum sadece benim tepkimi mi ölçmeye çalıştı. Ya bunu paylaşırken utanıyorum bile sanki lise çağında gençler birbirinin ağzını yokluyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bence boşver, çok kişiye akıl verdim hepsi duacım oldu dinlemeyenlerin başı yandı :) gerçi pek bişi bilmiyorum senin hakkında ama boşver, yakınında olan birini bulmanda başka bir tavsiye. ama yinede sen bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Bence yılbaşını beraber geçir. En azından face to face olur ne yapmaya çalıştığını daha rahat kestirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sana fake atıyo da bi hamle falan bekliyo olabilir bence. tepkini ölçme olayı gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 said: -bugün birisiyle kahve içmeye gidiyorum demiştim ya? -evet? -ulaş diye biri idi -ee noldu? -ya bilmiyorum ona karşı birşeyler hissetmiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sence şans vermelimiyim? artık bi ilişki yaşamak istiyorum ama çok kararsızımda bla bla bla tipik kız lafları.. kız senden bi adım beklio, ne düşündügünü, ona karşı bişey hissedip hissetmedigini, net bi şekilde duygularını ögrenmek istiyor.. sanırım kıza karşı duygusal manada biraz kapalısın.. yılbaşını birlikte geçirme teklifi ilk senden gelmeliydi ama kızdan gelmiş! neden, çünkü kızın artık sabrı taşmış beklemekten kendisi söylemiş.. o kız sana karşı boş degil.. denemekte fayda var derim..ama kızın duygularını sarsmayacak şekilde davranırsan.. aksi halde ikinizde üzülürsünüz.. kıza karşı net ol; senden neler bekledigini, ne tür bi ilişki istedigini ona sor ,tabi yüzyüzeyken.. telde yada msnde sorman abes kaçabilir ,emrivaki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yılbaşında hamleni yap. yoksa kaçacak gidecek. kız seni yılbaşına davet etmiş, bir de böyle birileri var ayağı yaparak iş koyuyor. kaybedecek zincirlerinden başka neyin var? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kızlar çok karmaşıktır seni sadece çok yakın bir dostu olarak görüyor olabilir eğer seni sevgili olarak görmek isteseydi bu zamana kadar yüzyüze görüşmüş olurdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aha hep aynı taktikler.kız ya seni zarflamıs gerçekten hani bakalım nolcak.yada kız senle maytap geçmiş bu zamana kada.ama bence kız seni zarflamıs. senden şans verme o cocuga,sen benimsin tarzı bir konusma istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yılbaşını beraber geçirmeye çalış ve herşeyi anlat o çocukla çıkmasını istemediğini çünkü senin ondan hoşlandığını ki bence hoşlanıyosun çatır çatır söyle herşeyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 gogogo yılbaşı! kız hakkaten "bir çocuk var..." ı dürüstlük yapıp sana anlattıysa, bu yine de durmanı gerektirecek bir şey değil ki. Şu an sana belki de sadece arkadaşı olarak bakıyor ama diyorsun başkalarıyla paylaşmadığı şeylerini paylaştı benimle diye; bu ne olursa olsun değerli bir şey onun için. İşin çok zor değil yani :) aklında başkası olsa bile yılbaşında onu kendi olayına çevirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 said: -bugün birisiyle kahve içmeye gidiyorum demiştim ya? -evet? -ulaş diye biri idi -ee noldu? -ya bilmiyorum ona karşı birşeyler hissetmiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sence şans vermelimiyim? artık bi ilişki yaşamak istiyorum ama çok kararsızımda bla bla bla -kem küm ... go for it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya kız çok gereksiz bir kıza benziyor ama sen bilirsin . bu kadar hoşlandıysan devam et . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çok boktan hissediyorum ya hani öyle bi yaklaşımı var ki ne bana izin veriyor ona açılabilmem için nede kendisi bir açılma yapıyor. beynim durdu artık olayın gerisi yılbaşında belli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sevgili masteis , dikkatlice okudum. aklıma gelen olasılıkları yazıyorum. kız gerçekten iyi niyetli saf bir kız olabilir. Hayatında bişeyleri paylaşıcak yakın bi arkadaşı yoktur. Senin onunla onun seninle ilgilenmeniz güzel şeyler doğurmuştur sempati ve empati oluşmuştur vs. bir diğeri ise , "o biraları biyerine sokarım" demesinden yola çıkaraktan, her insan gibi normal, iyisiyle kötüsüyle bi insandır. Hoşuna gittiği için bu mesajlaşmalar konuşmalar olmuştur. İnsan kendini anlayan insanları çok çabuk benimser lakin. Yılbaşında seni çağırması "müsaitim" mesajları verir insana. Ama hep açık kapı bırakır. Ardında ne olduğunu cidden bilemessin. diğeri ise gerçekten canı sıkılmıştır ve en gözde oyuncağı sensindir. Merakını cezbettiğin için de artık dayanamayıp o seni çağırmıştır, eğlenirsiniz beraber. Sonunu bilmeyeceğin bir ilişkiye başlarsın. Benim tavsiyem: gitme abi. biz erkekler aslında içten içe kızlardan daha duygusal varlıklarız nariniz hepimiz biliyoruz. -tabi delikanlıyız da aynı zamanda- neyse, işin özü, seni tanımıyorum ama görüldüğü üzere mantık sahibi akıllı adamsın. Doğru düzgün tanışıp sağlıklı yollarla gerçekten mutlu olucağın bir ilişki bulmak için hiç de bi engelin yok. Kendin de demişsin bırak sanal tesellileri. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kız sana diyoki bak diyo bi eleman var asılıyo bana sende bişiler hissediyosan elini çabuk tut diyo kızı kaçırma yılbaşında benim bi kız var aradım napıyon yılbaşında dedim bilmiyom dedi iyi alırım ben seni dedim kız hehehe diye güldü yavşadı direk bekliyomuş yani ajsgdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Sana olta atmış hatun. Ya da atmamışta olabilir, kız senden hoşlanıorsa bu kadar zaman zarfında bunu belli edecek bişiler yapmıştır. E onuda sen bileceksin artık. Gerçi artık bir ilişki istiyorum dediğine göre kesin sana bişiler ima ediyordur. Şayet kız seni "arkadaş" sıfatında görüyorsa etmiyorda olabilir. Dediklerine göre arkadaş sıfatı biraz geçmiş gibi ama. Amam karışık yazdım be. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 eğer ki kızın gay friendiysen gg. ama içgüdülerim ve konuşmalar gay friendden fazlası olduğunu söylüyor. yılbaşında biraz alkol, biraz parti vs gibi bir ortam + 10dan geriye sayım sırasında yapış dudağına. yeni ve güzel bir yılı seninle geçirmek istedim de. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 güzel mi? güzelse git yılbaşınında yanına değilse boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yüz mankenliği yapmış bi kız, iyi yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya reddedilmekten korkan kuşum aydın gibi olsun. kaybedicek bişeyin yok. sora pişman olursun. allahallah edalarıyla girişicen. 4 forvetle sahaya çıkıcan. hatta kaleciyi kornerlerde ileriye sürücen. vs daha fazla metafor istersen bulurum. ama yapacağın en mantıksız şey kıza hislerini -açık- bir şekilde belli etmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 "İlk aklına geleni yap" gibi bol riskli, dolayısıyla eğlenceli bir şey söyleyebilirim. Ama herkesin eğlence anlayışı benimkiyle aynı olmayabilir. Bu yüzden sen beni dinleme (dinle istersen de pişman olursan gelip dövme beni :D) O diil de Dinan tam bir Güzin Abla edasıyla yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Schwarzkopf said: yılbaşını birlikte geçirme teklifi ilk senden gelmeliydi ama kızdan gelmiş! neden, çünkü kızın artık sabrı taşmış beklemekten kendisi söylemiş.. yok boyle bir dalga. kizlar ilk adimi erkeklerden beklemekten vazgecmedi mi hala? iki cins icinde ayni arkadasim, bunun kizi erkegi yok bence. birlikte vakit gecirmek istemenin de yanlis bi tarafi yok, kiz soyleyince ayiplanmiyor sonucta. ki ben eski kiz arkadasimla da oyle tanismistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ne düşünüosun ki abi git işte yılbaşında. iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Tepkini ölçmüş ve çabuk ol az kaldı gidiyorum demiş bariz. Underneath the mistletoe çözer bu olayı. Gogo yılbaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 'Yaz bana aşkım yaz banaaa' diye bir şarkı yollayabilir sana buna benzer bişi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar