ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA5OTM3MzM5N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzM1ODc4Mw@@._V1._SX350_SY500_.jpg 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 içim karardı be. iyi film ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Seth rogen'in zaten hastasıyım,Katherine'e de hayran olmamak elde değil,çok tatlı bir film. 7.5 çıkar benden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 4 / 10 sırf jason abime verdim bu puanıda hiç birşey yapmayıp sadece aksiyon yapsalarmış iyimişte film güzel başladı saçmaladı baya bide anlamadıgım baya bi mikrofon hatası vardı filmde kasıtlı mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 moncici said: http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/kaybedenler-klubu.jpg klişe 10/4 Kişinin kendi değerlendirmesi ve zevki tabi ama yine de belirteyim ben belki bilmiyorsundur yaşanmış bir durum bu filmdekiler.Klişe dedin ama pek değil gibi benceo yüzden belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yasanmissa en klise zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 o gerçek afiş mi? pompaya devam ahah edit: tmm değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bu durum için değil.Çok atılıp tutuluyor ama filmde yapılanları yapan kişi azdır.Sorsan herkes yapar ama filmdekileri zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 biliyorum uyarlama olduğunu, doğma büyüme kadıköylüyüm. popüler kültüre gereğinden fazla fantezi pompaladığı için klişe diyorum. karakterler gerçeküstü, tembel çevirmen mesela, ama gerçek kurgulandıklarına inanmamız bekleniyor. (bkz: baudrillard-simulakr ve simülasyon) mekan fetişizmi, yani "kadıköy bir başka yeaa" da ayrı bir pompa. birden karşısına çok farklı bir kızın çıkması da ayrı bir duygusal pompa. pompaya devam yani. küçük burjuva yaşamının orasından burasından sıkılmış bohemlik hikayeleri türk sinemasında da ıssız adam ile birlikte klişe oldu artık, gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Yanlış kişiye bulaşmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 moncici said: biliyorum uyarlama olduğunu, doğma büyüme kadıköylüyüm. popüler kültüre gereğinden fazla fantezi pompaladığı için klişe diyorum. karakterler gerçeküstü, tembel çevirmen mesela, ama gerçek kurgulandıklarına inanmamız bekleniyor. (bkz: baudrillard-simulakr ve simülasyon) mekan fetişizmi, yani "kadıköy bir başka yeaa" da ayrı bir pompa. birden karşısına çok farklı bir kızın çıkması da ayrı bir duygusal pompa. pompaya devam yani. küçük burjuva yaşamının orasından burasından sıkılmış bohemlik hikayeleri türk sinemasında da ıssız adam ile birlikte klişe oldu artık, gerçekten. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Akhlaur said: Yanlış kişiye bulaşmışım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Çok iyiydi. Ortanca ve küçük kızı izlerken benim olsun bunlar dedim. ITS SO FLUFFY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 moncici said: küçük burjuva yaşamının orasından burasından sıkılmış bohemlik hikayeleri türk sinemasında da ıssız adam ile birlikte klişe oldu artık, gerçekten. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 7/10 Gayet eğlendim. Superhero filmlerinden çok "Kick Ass" tadında olmuş ama daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 xunn said: Çok iyiydi. Ortanca ve küçük kızı izlerken benim olsun bunlar dedim. ITS SO FLUFFY. haa papooy, papoy papoy, plfuf. hıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://images.moviepostershop.com/13-assassins-movie-poster-2010-1020690125.jpg güzel film, dövüş sahneleri ucuz olmuş biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 puan vermiyorum.bana göre değildi.sıkıldım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Quel-Thul said: http://images.moviepostershop.com/13-assassins-movie-poster-2010-1020690125.jpg güzel film, dövüş sahneleri ucuz olmuş biraz ama 6/10 verdim gitti :) izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çok çok çoook kötü bir film.gary oldman bile kurtaramamış filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Red said: puan vermiyorum.bana göre değildi.sıkıldım izlerken şu filmde yapılanların aynısını gidip ismi duyulmamış ülkelerde yapıcam ben Janiuanna adalarında fln trilyonlarca dolar kaldırmasamda 50-60 milyon dolar kaldırırz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/12/the-mechanic-movie1.jpg abi her sahneye bi mikrofon sokulur mu ya. nasıl bir film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 reyou said: Kanuni said: jonq said: 7/10 Güzel film, İzlettiriyor. Daha iyi olabilirdi. 8/10 bende begendim , sonu daha iyi olabilirdi. simdi izledim, >> tusuna basa basa gectim cogu sahneyi gereksiz uzun baydi hele elemanin o salak kizkardesine adam en iyisini yapti cekicle kafasini kirarak. 4/10 çok kötü film,karakterler falan senaryo leş aceleyle çekilmiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Loxias said: abi her sahneye bi mikrofon sokulur mu ya. nasıl bir film bu ahaha abi bende onu çözemedim ya.bide baya baya mikrofon ucuda değil ekipmanın yarısını görüosun ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şaka gibi ya. çıbığı adamların kafaya vuracak diye korktum valla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar