Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

4 / 10

sırf jason abime verdim bu puanıda

hiç birşey yapmayıp sadece aksiyon yapsalarmış iyimişte film güzel başladı saçmaladı baya

bide anlamadıgım baya bi mikrofon hatası vardı filmde kasıtlı mı anlamadım
Mesaj tarihi:
moncici said:

http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/kaybedenler-klubu.jpg

klişe
10/4

Kişinin kendi değerlendirmesi ve zevki tabi ama yine de belirteyim ben belki bilmiyorsundur yaşanmış bir durum bu filmdekiler.Klişe dedin ama pek değil gibi benceo yüzden belirtmek istedim.
Mesaj tarihi:
biliyorum uyarlama olduğunu, doğma büyüme kadıköylüyüm. popüler kültüre gereğinden fazla fantezi pompaladığı için klişe diyorum. karakterler gerçeküstü, tembel çevirmen mesela, ama gerçek kurgulandıklarına inanmamız bekleniyor. (bkz: baudrillard-simulakr ve simülasyon) mekan fetişizmi, yani "kadıköy bir başka yeaa" da ayrı bir pompa. birden karşısına çok farklı bir kızın çıkması da ayrı bir duygusal pompa. pompaya devam yani.

küçük burjuva yaşamının orasından burasından sıkılmış bohemlik hikayeleri türk sinemasında da ıssız adam ile birlikte klişe oldu artık, gerçekten.
Mesaj tarihi:
moncici said:

biliyorum uyarlama olduğunu, doğma büyüme kadıköylüyüm. popüler kültüre gereğinden fazla fantezi pompaladığı için klişe diyorum. karakterler gerçeküstü, tembel çevirmen mesela, ama gerçek kurgulandıklarına inanmamız bekleniyor. (bkz: baudrillard-simulakr ve simülasyon) mekan fetişizmi, yani "kadıköy bir başka yeaa" da ayrı bir pompa. birden karşısına çok farklı bir kızın çıkması da ayrı bir duygusal pompa. pompaya devam yani.

küçük burjuva yaşamının orasından burasından sıkılmış bohemlik hikayeleri türk sinemasında da ıssız adam ile birlikte klişe oldu artık, gerçekten.

helal olsun
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

http://images.moviepostershop.com/13-assassins-movie-poster-2010-1020690125.jpg

güzel film, dövüş sahneleri ucuz olmuş biraz ama

6/10 verdim gitti :) izlenir
Mesaj tarihi:
Red said:

puan vermiyorum.bana göre değildi.sıkıldım izlerken

şu filmde yapılanların aynısını gidip ismi duyulmamış ülkelerde yapıcam ben Janiuanna adalarında fln trilyonlarca dolar kaldırmasamda 50-60 milyon dolar kaldırırz
Mesaj tarihi:
reyou said:

Kanuni said:

jonq said:

7/10 Güzel film, İzlettiriyor. Daha iyi olabilirdi.

8/10 bende begendim , sonu daha iyi olabilirdi.

simdi izledim, >> tusuna basa basa gectim cogu sahneyi gereksiz uzun baydi

hele elemanin o salak kizkardesine adam en iyisini yapti cekicle kafasini kirarak.

4/10

çok kötü film,karakterler falan senaryo leş aceleyle çekilmiş sanki
Mesaj tarihi:
Loxias said:

abi her sahneye bi mikrofon sokulur mu ya. nasıl bir film bu

ahaha abi bende onu çözemedim ya.bide baya baya mikrofon ucuda değil ekipmanın yarısını görüosun ahahah.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...