irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yaş bende de yok.off arastırma sonuclarını yanılttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Türkiye de anket yapılır mı yahu. Durex bin pişman. kim ayda 1kere bara gitmesine rağmen 7den fazlayı işaretledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Doldurdum. Kolanın içine ne koysan içerim arkadaş ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben yaşı doldurdum. elif yaşlı moruk olduğumu anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 oha abi. tüm okullarda aynı projeler mi veriliyor yahu, biz de bayramdan önce scotchları gençlere sevdirmek için kola, redbull katkılı falan reklam hazırlamıştık. vay anasını. doldurdum da bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şargoz beyaz şarap ve çamlıca ile yapılır insanları yanlış bilgilendirmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Emaleth said: ben yaşı doldurdum. elif yaşlı moruk olduğumu anlayacak. elif seni eleyecek ve yaşını yazdıın için çok pişman olacaksın! http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=erkek+arkadasimin+birasini+doktun+ve+simdi+gelecek&nr=y&pt=erkek+arkadasimin+birasini+doktun+ve+o+gelecek huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ok dold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben de içkiyi bişeyle karıştırmaya son derece karşıyım ama çok satıyor ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dasaaa said: Emaleth said: ben yaşı doldurdum. elif yaşlı moruk olduğumu anlayacak. elif seni eleyecek ve yaşını yazdıın için çok pişman olacaksın! http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=erkek+arkadasimin+birasini+doktun+ve+simdi+gelecek&nr=y&pt=erkek+arkadasimin+birasini+doktun+ve+o+gelecek huh? ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hayrını görünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Tekila yı içkilere eklememişsiniz.Ben bacardiye vereceğime tekilaya veririm paramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ankette çok ciddi bir problem var sanırım. Do you ever drink alcoholic beverages that contain Coca-Cola? No (bunu işaretledim) Yes... ardından gelen soruların bir kısmı benim bu soruya evet olarak cevap verdiğimi varsayıp devam ediyor. halbuki içmedim ve diğer sorulara kafama göre cevap verdim. hiç kola içeren alkollü içecek içtin mi sorusunun yanında "hayır ise şu sorudan devam edin" gibi birşey olsaymış çok iyi olurmuş. şu durumda anket ne kadar ciddi olursa olsun gerçekleri yansıtmıycak ve çıkan sonuç yanıltıcı olcaktır. ayrıca soruların numaralandırılması iyi olurmuş ama kağıt üzerinde yapılmadığı / websitesi desteklemediği için çok da sorun değil. How many cans of Coca-Cola do you consume per day? sorusu ile ne amaçlamadınız anlamadım? sonraki sorularla bu soru arasında nası bir matematiksel bağlantı kurmayı planlıyosunuz? spssde yapmıcaksınız sanırım sayısal sonuçları, site kendisi yapıyodur heralde ama çok gereksiz ve fazlalık olsun diye sorulmuş gibi geldi bana. çeşni olsun diye soru sorcak olsaydınız da keşke sigara&kolalı içecek kombinasyonunda bir soru gelseydi. ama burda da gene en üstte belirttiğim "içmiyosam nolcak" konusu var. anketi doldurduktan sonra aklıma geldi, keşke doldurup umduğunuz sonuçlarda sapma yapmasaydım ama affola. yapıcı olabildiysem de ne mutlu. anket işi adamı hayattan bezdirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 huun said: hayatımda duyduğum en kötü fikir. şişede joe+kola. almam (tu) sex on the beach barlarda olduğu gibi satılsa gerçi şişeyle çok süper olur uğraşma derdi olmadan ama gerek yok ya böyle şeylere alın bi bacardi bi kola tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bacardi and cola they get the job done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Şunu türkiyeye ithal edin hepinizi alnından öpecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 lan cuba libre olmuyo mu olm o işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kımızlı kola yapılsın cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 zeppelin ankette yazanlardan daha çok yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya orda sıkıntılı olan nokta viski kola değil. yanılmıyorsam ilk soru ayda kaç kere bara gidersindi, ben elimde olsa hiç gitmem; ama işte eş dost hatırına gidiyorum arada sırada ve gittiğimde de viski kola diyorum, joe kola değil. konuyla alakası yok ama bazen de votka limon. kola kattıktan sonra ha 32 yıllık springbank* olmuş ha canadian club. terslik burda bence. *: ayıptır söylemesi yarım şişe kadar içmişliğim var hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yardım etmem ben marketing anketine :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 o doğru kolanın içine kattıktan sonra ne olduğu önemli değil. viski bira da güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cola lı alkol sevmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ardeth said: yardım etmem ben marketing anketine :| mal ve hizmet sağlanmasın şu adama yaaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 doldurdums kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar