Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://img48.imageshack.us/img48/7106/mantheharpoonswm8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 son resmi anlamadım :s Ya bizim okulda bi hocamız var valerie taşıran diye Aynen bu tarz, Yüzü mükkemel ama vücud şişman hemde baya baya şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kafası ufak kalmış sdşlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 pozitif ayrımcılık mevhumuna kafam girsin. 0 bedenden koruyacaz diye at gibi yiyip çuval gibi oturanlara güzel diyorlar. rezil. sağlıklı beslen! ve spor yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 matama said: ya bi basin gidin ya ayni sitede yan tarafta bu varken benim eski kiz arkadasima ck benziyor :P(yersen) dil çıkarmasan yiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 obez değil ya. patates mi desem, armut mu desem öyle bi modelde. ama yüzü filan cidden güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o nası bacak arkadaş? afedersin hıbı kadar. ulan bulamadım diyecek bişi de o nası bacak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Yemişim kilosunu. 24 saat yüzünü seyretsem kendimden geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 lima nın cıplak resmini gorunce kendimi aldatılmış hisettim ahha.tamam kilotlu resimlere izin veriodukta.cıplak olmamıs bu kraliçenin güzel yüzü var.zayıf olsa rüyalardaki kadın katagorisine girermiş.ama böyle ancak vodka ve kapalı ışıkta anca denilen katagoriye girmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Esh said: ya o deil de haberde yazan cok acikli. ingilteredeki kizlarin %78 i obez.. ben de diyorum hayvan gibi yaki$ikli oglanlar neden bu obezlerle cikiyo diye.. megerse kiz kalmami$, yazik adamlara.. yok öyle birşey, kimse obez değil burda herkes fit. Ha bu arada haber kolpa biliyorsunuz değil mi? tabii ki bu şişman kız ingilere güzellik kraliçesi değil. sadece finale kalmış. acımışlar filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 gayet çirkin bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İngiltere'de kızlar gayet güzel hiç merak etmeyin siz... Her tipten gayet güzel kızlar var,esmerse sevene esmer,zenci sevene zenci,sarışına sarışın,emoya emo her şey var yani:) Erkekler de tek tip mesela yılın 12 ayı da tişörtle gezen tipler... Londra civarı kızların güzelliğinde belirgin bir artış oluyor onu farkettim daha bakımlı oluyorlar heralde,yabancı da çok tabi,baya bir karışma durumu söz konusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bu nedir ya sabah sabah sinirimi bozdu. seçicek başka bişey mi kalmamış da bunu seçmişler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Abartmamış mısınız biraz? Yüzü tamam güzel de öyle oha aman tanrımlık bir güzelliği yok bence. Yani şişmanlığını arka plana itemiyor. Ama güzel, ama daha güzelleri çok var. Hani çok var dediğim, şurdan dışarı baksam da görürüm. Ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 miami sahillerinde bi otelde msin, nerden dışarı bakınca güzelini görüosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 valla süper hatun.modellik yarışması değilmiş ki.güzellik yarışmasıymış ve maşşallahh ablam süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Penthesilea said: Kadinin yuzu cidden guzel yahu, insan boyle guzel yuzu olur da vucunu nasil bu hale getirir? Lan bi de nasil secilir bu vucutla guzellik kralicesi, civisi cikmis ingiltere'nin. FOTOGRAFLARI ICIN TIKLAYIN yalnız penth nelerle uğraşıyon la? asjdasjdja ben görsem kapatırım bu kadının resmini sen araştırmış albüm fln çekmişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 o kafayı yıldız tilbe ile değiştirelim. vücut yıldız tilbe olsun kafa kadınınki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Xaenin said: Abartmamış mısınız biraz? Hayır kızın yüzü direk epic Ama tabi makyajdan ve fotomanipülasyondan da öyle olabilir adriana limanın da makyajsız halini gördük sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kadının yüzü gerçekten çok güzel .Pent in dediği gibi mahvetmiş kendini yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kafa kızın kafası değil gibi , çok ufak abi vücuda göre , vücudun büyüyüp kafanın büyümediğini ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Burdan kızların kilolarını fazla dert etmemeleri gerektiğini anlıyoruz. Dombili seven bolmuş, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Arkadaşlar yüzü güzel de kız gerçekten şişman yav. Ardeth'in de şişko fetişi var bunu öğrendik. Belki iyi bir arkadaş olabilir, eğlenilebilir ama şişman kızla yaşanmaz. Güzel kızlar brezilyada gibi. Ingilteredekiler çok fena. Bu kızın vücuduna bakmaması son derece itici bir şey. Zayıflık(iradede), tolerans gösterilmesi gereken bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ardeth said: aramızda para toplayalım diyetisyen tutalım bi tane buna bi de aramızda para toplayıp can'ı okuma kursuna yazdıralım yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar