Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingiltere 2008 Guzellik Kralicesi Obez

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

lima nın cıplak resmini gorunce kendimi aldatılmış hisettim ahha.tamam kilotlu resimlere izin veriodukta.cıplak olmamıs

bu kraliçenin güzel yüzü var.zayıf olsa rüyalardaki kadın katagorisine girermiş.ama böyle ancak vodka ve kapalı ışıkta anca denilen katagoriye girmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
ya o deil de haberde yazan cok acikli.

ingilteredeki kizlarin %78 i obez..

ben de diyorum hayvan gibi yaki$ikli oglanlar neden bu obezlerle cikiyo diye..

megerse kiz kalmami$, yazik adamlara..

yok öyle birşey, kimse obez değil burda herkes fit. Ha bu arada haber kolpa biliyorsunuz değil mi? tabii ki bu şişman kız ingilere güzellik kraliçesi değil. sadece finale kalmış. acımışlar filan heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere'de kızlar gayet güzel hiç merak etmeyin siz...
Her tipten gayet güzel kızlar var,esmerse sevene esmer,zenci sevene zenci,sarışına sarışın,emoya emo her şey var yani:)
Erkekler de tek tip mesela yılın 12 ayı da tişörtle gezen tipler...
Londra civarı kızların güzelliğinde belirgin bir artış oluyor onu farkettim daha bakımlı oluyorlar heralde,yabancı da çok tabi,baya bir karışma durumu söz konusu...
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Kadinin yuzu cidden guzel yahu, insan boyle guzel yuzu olur da vucunu nasil bu hale getirir?

Lan bi de nasil secilir bu vucutla guzellik kralicesi, civisi cikmis ingiltere'nin.

FOTOGRAFLARI ICIN TIKLAYIN

yalnız penth nelerle uğraşıyon la? asjdasjdja ben görsem kapatırım bu kadının resmini sen araştırmış albüm fln çekmişsin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar yüzü güzel de kız gerçekten şişman yav.
Ardeth'in de şişko fetişi var bunu öğrendik.
Belki iyi bir arkadaş olabilir, eğlenilebilir ama şişman kızla yaşanmaz.
Güzel kızlar brezilyada gibi. Ingilteredekiler çok fena.
Bu kızın vücuduna bakmaması son derece itici bir şey. Zayıflık(iradede), tolerans gösterilmesi gereken bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...