Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 jiloran mıydı neydi oranın adı hah işte oranın abv sahildeki kaplumbağaları severdim ben yine de güzel deri çıkıyodu eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Quest denilince Hillsbrad. Sen allyi gönder oraya lvl 40, caanım horde gelsin lvl 20de yesin gangi. Şerefsiz çocukları oradaki canavara dönüştürdükleri sevimli köpeğin hesabını kim ödeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 fuck hillsbrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Jinthalor mu neydi o yerin adı. open world instance direk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Şöyle bi geriden başladım okumaya tüm konuyu da Retard check gibi ingilizce check koysunlar başlığa İlkokul zamanı wc3 oynayıp hayali senaryolarını warcraft'ın asıl hikayeleri ile karıştırıp mixleyen kafalar elensin. Öncelikle, MoP lorewise, net en iyi expansiondu. Koca expi 3 tane quest ile değerlendiren yetoları esefle kınıyorum. Sıkıntısı, lore heavy kısmını kitaplarla desteklediler, wolfheart, tides of war, shadows of the horde, war crimes olmak üzere 4 roman ile realtime hikaye anatıldı hep. (Ki bu hikayelerin hepsi drizztin dönen palaları triplerinden 10 kat güzeller. Bi kere gereksiz lore karakteri ronin öldü ötesi yok.) Sonra baktılar ki kitle kültürsüz, okumak yerine 2video ile tav oluyor, wod modeline döndüler, legion da ise hem wod modeli anlatım hemde mop modeli kitap yapacaklar sanırım -which is great- şimdiden legion süreci ve sonrası için chronicle 2. Kitabını Preorderladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ole deme kalec ile jainayi shiplediler o aptal kitaplarda eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ben plaglandsi seviodm bide soldaki kıtayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 nostalji gelmis yine aah ah =< tyr's hand'de scarlet soykirimini unutmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 su rhoninin olumunu bırısı anlatsın hayrına ya.nasi oluo kim olduruo fln filan khadgardan daha guclu bı adam cunku normalde khadgar daha spell cast edemezken bu adam dalarandaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 şöyle corrupted olan medivh rohinin oğlunu gaza getirio aslansın kaplasın diye sonra buna bitane asa verio işte onla onu ele geçirio, sonra oğlu gidio rohini öldürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Invasion'larda karakter level'lıyor herkes sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 kujo123 said: su rhoninin olumunu bırısı anlatsın hayrına ya.nasi oluo kim olduruo fln filan khadgardan daha guclu bı adam cunku normalde khadgar daha spell cast edemezken bu adam dalarandaydi. ronin Tides of War romanında ölüyor. Ronin, Dalaran'daki baş büyücü tripli takıldığı dönemde (antoniadis modeli) Dalaran'dan Blue Dragonflight'a ait bir relic çalınıyor. Yine aynı şekilde Nexus'dan (malygos raid) bir eye of bilmemne çalınıyor (raidi başlatan top şekilli klick-bait) ronin'in yolu bu relic peşine şu blue aspect wanna be ile theramore'a düşüyor, o sırada, garrosh sağlam bir ordu ile barrensi tekrar %100 horde kontrolüne geçirmeye kasıo ally base'e saldırıo vs. theramore'da son hamle olarak planlanıyor. kuşatma başladığında nightelfler yardım göndermeye kasıyor ama garros donanması ile eastern kingdom'dan ve teldrassil'den gelen yardımları engelliyor / yavaşlatıyor. sonra işte kaçırılan relic+malygos'un topu ile mana bomb yapıyor bloodelflerle garrosh ve jaina'nın savunmasını normal yollarla alamayacağını anlayınca son çare atıyorlar mana bomb'u. tam manası ile hiroshima-abd muhabbeti işte. japon donanmasını+kara ordusunu yenmek ve kesin zafer için kayıp çok fazla olacak hesaplaması) mana bomb'un geldiğini horde'un elinde silah olduğunu ronin,blue aspect ve jaina falan anlıyor ama müdehaleye geç kalıyorlar. sonuçta bomba düşüp patlıyor, ronin mana barrier ile odadaki herkesi kurtarıyor portal ile ama kendisi gg oluyor. jaina'yı'da iterek portala sokuyor falan fişman. özetle ronin karısını ve o an theramore'da yakınında olanları kurtarmak uğruna ölüyor. gereksiz OP karakter tripliydi ii oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bı yanlıslık var jaina ronin karısı degıl? 2.sıde wowda bu questi hatırlıyorum jaina savunarak calınmasını engellıo artıfactin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 kujo123 said: bı yanlıslık var jaina ronin karısı degıl? 2.sıde wowda bu questi hatırlıyorum jaina savunarak calınmasını engellıo artıfactin. abi jaina'nın ronin'in karısı olduğunu nereden hangi satırdan uydurdun? :D "karısını" dediğim elf var valeera windrunner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 scorch said: Sonra baktılar ki kitle kültürsüz, okumak yerine 2video ile tav oluyor kitlenin kültürsüz olmasıyla ne alakası var, okumaya vakit yok, cloth kasmalıyız! daha çok grind, daha çok grind, DAHA ÇOOOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 rhonin öldüğü için çok sevinmiştim şahsen belki yeni dalaran'da 5 dakikada bir CITIZENS OF DALARAN diye spam geçen kimse olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Khadgar aynı görevi üstlendi aşskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 mal gibi ortada tek basına duruo ya la khadgar git o yukardaki yerde dursana napıon ortada tek basına dıyesım gelıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ya aslında hikayenin içinde tamamen oynuyor olma kurgusu gerçekten şu oyunda çok güzel. Hani başka bir hikaye çıksa insan derki filmi kitabını okuyalım da öyle olsun ama şuradaki her görev aslında gerçekten hikayelerden oluşan ana bir kitabın detayı. Çok keyifli ya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 scorch said: kujo123 said: bı yanlıslık var jaina ronin karısı degıl? 2.sıde wowda bu questi hatırlıyorum jaina savunarak calınmasını engellıo artıfactin. abi jaina'nın ronin'in karısı olduğunu nereden hangi satırdan uydurdun? :D "karısını" dediğim elf var valeera windrunner. Vereesa diyecektin abi. Valeera Sanguinar çünkü, Windrunner değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Saeros said: rhonin öldüğü için çok sevinmiştim şahsen belki yeni dalaran'da 5 dakikada bir CITIZENS OF DALARAN diye spam geçen kimse olmaz artık https://vine.co/v/e3j7PXwQerE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 إرفعوا رؤسكم إلى السماء و انظروا ! اليوم تم تجنّب دمار عالمنا في تحد خالِقنا ! آلاغون المراقب, نذير الجبابرة, تمّت هزيمتُه على أيدِ رفاقنا الشُجّعان في مدينة أولدوار الجبّارة. آلاغون بعث ليحكم قدر عالمنا. لقد وجد عالماً حيث كائناته انحرفت عن مخططات الجبابرة. وجد كوكب لم يسري كما كان مخطط له. اعتبر المنطق البارد عالمنا غير مستحق الإنقاذ. و لكن المنطق البارد لا يعول على قوة حرية الإختيار. هي تعود على كل فرد منّا على أن نثبت أنّ هذا العالم يستحق الإنقاذ. أنّ حياتنا... تستحق الحياة. titan bereket duasi buda, facebookta paylassam "allah rizasi icin paylasin bu duayi" diye patlar gider asdfsdf amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Facebookta paylaşıp hayırlı cumalar dileyeceğim, teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Laurelin said: Saeros said: rhonin öldüğü için çok sevinmiştim şahsen belki yeni dalaran'da 5 dakikada bir CITIZENS OF DALARAN diye spam geçen kimse olmaz artık https://vine.co/v/e3j7PXwQerE ALLAH KAHRETSNSNDÖFJZZZ- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 warcraft kitap serileri okunur mu güzel mi ? drizzt gibi çıkmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar