Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis artık 'demir cop' kullanacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer o dükkanları kapattıran, halkı haraca bağlayan, askerimize polisimize saldıran, mafyalaşmış PKKlılara karşı kullanacaklarsa helal olsun. Ama yok onlara su sıkıp onun yerine 1 Mayıslarda kullanacaklarsa yazıklar olsun.
Mesaj tarihi:
şimdi aklıma geldi. cop falan yalan abi bu durumlarda. universite yıllarında yurtta kalırken 1. sınıf öğrencilerine yaptığımız gibi havluyu ıslatacaksın. yermisin yemezmisin. kolunu bacağını bile kopartır adamın ıslak havluyla vurursan.
Mesaj tarihi:

hadi ben de trend'i takip edeyim.

benle aynı fikirde olmayana karşı kullanılacaksa bu:

benle aynı fikirde olana karşı kullanılacaksa bu:

kullanılsın.

Mesaj tarihi:
galeta işte, bol bol dağıtacaksın nasılsa tek vuruşta kırılıyor. (:P)

lolipop koyacaktım ilk ama saça başa yapışır o tam çin işkencesi olur.
Mesaj tarihi:
http://www.sme.sk/cdata/1993504/HalfLife3.jpg

bence levye kullanılsın. vazgeçtim ıslak havludan. daha etkili olur. Basınçtan dolayı sıkışan gaz bombalarınıda levyenin ucuyla kanırtarak açarlar. Ayrıca göstericiler ellerinde kalırsa toprak kazmayada yarar.
Mesaj tarihi:
Polisimiz yetkilerini gereken yerlerde gereken ölçülerde kullanabilen bir teşkilat olsaydı bu olayı desteklerdim. Bazıları geleneksel copa immune çünkü. Böylesi daha iyi.
Mesaj tarihi:
doğru kullanmayı bilecek olsalar normal silahın yanına taser da versinler diyeceğim de bunlar kış ortasında gösteri yapan işçileri panzerden sıktıkları soğuk su ile uçururken, 1mayıs'ta sıradan halkı bile tokatlarken izinsiz gösteri yapan bölücü tayfaya vs. uzaktan bakmaktan başka bişi yapmayan arkadaşlar..

o teleskopik cop da taser da anca bize işler, işlemesi gerekenlere uzaktan bakmaya devam ederler. ahanda orası sorun işte.. yoksa dilerse vurulmayı hakkedenlerin sırtında kırsın copları, ay üzüldüm çok.. içim ezildi demem..
Mesaj tarihi:

Böyle bir şey olacak gibi gözüküyor (teleskopik cop)

Kızacaksınız bana şimdi ama bu vatandaş lehine bir gelişme ister inanın ister inanmayın. Biraz savunma biliyorsanız fazla hasar almadan kurtulabilirsiniz. Eskisi deriyi de kızartıyordu yanılmıyorsam, yani nedensiz bir polis saldırısında yaralanmama şansınız daha yüksek.
  • Yeni Oluştur...