Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wakfu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
gerizekalı ankama, sadece artist çalıştırıyorlar abi, dofusu wakfu çıkarıcak diyip öldürdüler herkes wakfu geliyo onu oynarız dedi bıraktı sattı accleri, wakfu seneler sonra çıktı falan adamlar kendi oyunlarını trolledi, şirketlerlerin birbirlerine atamadığı kazığı kendine attı.

dofus'da hala 4-5 saatlik dungeonde disconnect olursan dışarı atılıyordun baştan başlaman gerekiyordu adamlar dungeonu bitirince, codingleri de kötü, reconnect yoktu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

artist çalıştırıyorlar sadece tamam doğru da onu da yönetmeyi beceremediler ki. esas artistleri wakfuya kaydırdılar, ona da bok gibi içerik yaptılar, oynanır gibi değil. heba oldu güzelim tasarım. esas artistleri wakfuya kaydırınca dofusa dışardan artist aldılar, dofusun da artworkünün içine etti yeni artistler. dungeonda dc olan atılıyordu falan, herkes ona razı olarak oynuyordu zaten. ama dofusun olayı kendine özgü artwork anlayışıydı, şu an rezil durumda. ne idüğü belirsiz melez bişey oldu. bi de enchant olayını abartmışlar herkes soryo ghost gibi 20 ap 20 mp dolaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dofusta "ayy ne cici civcivler varmış burdaaa" diye oynayan ilkokul kızlarından 50 yaşında adamlara kadar geniç bi yelpaze vardı. çocuklar genelde f2p alanda takıldıkları için esas komünitiye pek bulaşmıyorlardı oy üzden sorun olmadı hiç :) normalde international serverda epeyce iyi bi oyuncu kitlesi vardı başlarda. ancak fransız serverlarından taşan ve tek kelime ingilizce bilmeyen veya sorulan her soruya anlayıp konuşabildiği halde ısrarla fransızca cevap veren fransız oyuncular yüzünden sıkıntılar olduğu oluyordu. şu an durum nasıldır bilmiyorum, 2.0'la birlikte bıraktım dofusu.

wakfuda da durum dofustaki gibidir. ikisinin de oyuncu tabanı aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

betada oynamıştım lvl 65'e kadar. en son harita level 60-65 civarıydı. o zamanki international community bayağı iyiydi. brezilyalıları saymazsak tabi. hatta patiler de vardı. celestial dungeon yapmıştık birlike. =) forumdan bir çift de vardı birlikte oynayan.

üç-dört gündür tekrar başladım oynamaya ama aynı havayı bulamadım pek. dofus'taki meşhur multi client olayı buraya da sıçramış. tek adam altı karakterle dungeona giriyor tek başına. =/

market de çok aktif değil. setler rahatça tamamlanabiliyor ama setin her parçasından bir tane bulunabiliyor sadece veya eksik bir iki parçası kalıyor. guildler kendi kendilerine yeter duruma gelmişler olsa gerek. yoksa bu kadar durgun olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
f2p oynayacaksan, başlangıç haritasındaki contentten sonra girebileceğin sadece bir tek dungeon var. adı larva dungeon sanırım. tek yapabileceğin o dungeonı farmlamak arka arkaya. f2p oynayan oyuncular o şekilde level alıyorlardı ben oynarken. combat dışı meslekler de kapalı f2p oyunculara.

oyunun oyuncu kitlesi çok az.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...