yazuach Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bu yaz oynadım 1 ay kadar arkadaşla. Oyun baya eğlenceli ya. İlk denediğim zaman daha betadaydı. İnanılmaz değişmiş. Eskisi gibi lafta f2p de değil baya ücretsiz oynayabiliyorsun. Craftingi filan çok eğlenceliydi. Şuan steam sürümüde ob olacak o yüzden populasyon nasıl olur bilmiyorum ama asya serverı çok daha kalabalıktı en son baktığımda haberin olsun. Orayada bir bak. http://www.wakfu.asia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 adam gibi free olan asya serverı zaten. diğerinde çoğu şey kapalıydı. tek başına pek zevkli olmuyor bence. 3-4 kişilik bir grubun olsa crafta bulaşamadan dungeon/combat vs akılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 avrupa serverlarıda öyle olmuş. Şu uluslararası serverda oynanmaz mı? avrupa sunucusu orası gibi duruyor. steamde çıkınca sayı tavan yapabilir diyeceğimde oyunun ilk başları biraz karışık gibi duruyor. Alışmışız her yere oklarla yönlendirilmeye sanırım P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Hangi serverda oynadığın cidden fark etmez. Asya serverı daha önce bu f2p modeline geçtiği için serverdaki oyuncuların çoğu avrupadan zaten. Avrupa serverını bırakıp asyaya geçmişler zamanında. Yarın bi bak. Eğer steamle birlikte populasyon ciddi bir artış gösterirse avrupadan devam et. Ama yok fazla etkilemezse asya serverının populasyonu çok çok iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bu oyun çok güzeldi bir zamanlar, çok iyi komünitesi vardı, özellikle ingilizce konuşan kesim çok sevecen yardımsever tiplerdi, English diye guild vardı, oradaydım ben, sonra reset geldi sunucuya, bıraktım o zaman oyun tam olarak sandbox değil ama ufak tefek sandboxımsı öğeleri vardı, ticaret çok canlıydı, şimdi nasıldır bilemeyeceğim oyunda nationlar var, ben oynarken bu nationların mekanikleri oyunu bozar nitelikteydi, oyuncular çevre etkenlerine etki edebiliyor falan fişmekan, yönetime gelen birisi bir nationın içine edebiliyordu, forumlarda drama çıkıyordu sonra, umarım değiştirmişlerdir onu, saçma sapan başka nationlara savaş açabiliyorlar sebepsiz yere, o savaş olayını haftasonlarına atmışlardı oyuncular aralarında anlaşıp, hafta içi barış takılıyorduk, hafta sonları savaş açıyordu ülkeler birbirlerine, aksiyon dönüyordu hiç tek başına çekilecek bir oyun değil, multi clientla oynanabiliyordu, dofus oynamadım ben hiç, oradan gelme bir gelenekmiş bu, bir oyuncu isterse tek başına tüm bir partyle dungeonlara girebiliyordu, onu da engellemişlerdir umarım eğlenceliydi fakat brezilyalılarla takılmadıkça =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Uluslararası serverda oynayan var mı ? Mesaj atın varsa oynarız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 oyun nihayet adam olmuş, içerik zenginleştirilmiş. en güzeli oyuna steam el atmış. eski dofus'çulara duyurulur. şu an dofus'tan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Checking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yüklüyorum ben de güzele benziyo. edit: 23 mb diyodu steam'de ha installer varmış tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 deneyelim bakalim server falan seciyomuyuz? nerde millet ona göre seciyim sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Geliyorum hangi sever ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 remingtonu sectim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 internationalı seçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ben remingtondayım, betadan beri ilk server orası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Arenası duruyor mu? Bir ara bayağı oynadıydım arenasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 karakter açacaklara tavsiyem astrub'taki quest line'ı izleyerek 15 olup öyle çıksınlar astrub'tan. böylece quest sonunda 1 adet free yancı (sidekick) alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 arenanın durumunu bilmiyorum. senelerdir dofus oynamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YZfhUhA_Lbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 oyun beklediğimden çok çok daha iyi çıktı :o international serverda başladım 33 oldu Eniripsa. , baya rahat gidiyorum pvm de ama pvp de bi işe yaramayacak gibi heralde fire skilleri hep on-death üzerine gelen heal/mp/w üzerine falan kurulu yol yakınken reroll mu atsam devam mı etsem bilemedim ama ,beraber oynamak isterseniz ekleyin: Magislark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 level 40 ve 80'de free respec geliyor ve respec areadan ayrılmadan önce dilediğin kadar yaz boz yapıp dummylerde deneme yapabiliyorsun. şimdilik devam edip 40 ve 80'de değiştirebilirsin bütün buildi. respec questleri 48 saat süreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 level 40 yerine 30 da olabilir, questin ismi restate of emergency. eğer 30daysa ve zaten almışsan 48 saati geçirmeden hemen yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Sufi said: level 40 yerine 30 da olabilir, questin ismi restate of emergency. eğer 30daysa ve zaten almışsan 48 saati geçirmeden hemen yapabilirsin. abi birden dofus anılarım geldi aklıma! gaza geldim bunu yükleyebilirim, iyi demişsin sen de... beta'da oynamıştım biraz da çok anlamamıştım, bambaşka bir oyun olmuş dofus'tan.. sistem falan oturdu/dengeli diyorsan bi deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sen önce internetini ayarla da diabloya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Tunç hala wakfu oynuyon mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yanlışlıkla öm ile yolladım cevabı. yaşlılık işte :D sen gel abi, biraderle oynuyoruz. günde 1-2 saat geçiriyoruz ortalama. diablo'ya da gel tabi. onu da oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar