mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yılmaz Özdil'in yazısı. said: Obama mı? McCain mi? Batman mi? Obama’ya sormuşlar... Kahramanınız kim? "Batman" demiş. McCain’e sormuşlar... Kahramanınız kim? "Batman" demiş. * Biri siyah, biri beyaz. Biri Cumhuriyetçi, biri Demokrat. Biri genç, biri yaşlı. Fikirleri taban tabana zıt. Uzlaştıkları tek konu var: "Batman." * Hani şu, geceleri ortaya çıkan, maskeli pelerinli, acayip otomobili olan arkadaş... * Üşenmedim, Batman’ı aradım! * Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Doğan Haber Ajansı Batman Temsilcisi arkadaşım Arif Arslan’a sordum: "Ne düşünüyorsunuz bu konuda?" * Hesapta, Batman’da sinema var mı, Batman filmi Batman’da oynadı mı, elalem neyle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz filan gibi "sosyal içerikli" yazı ayarlayacağız... Arif dedi ki: "Abi, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman filmini mahkemeye vermeye hazırlanıyor!" ? ? ? ? 8-10 saniye kalakaldım... "Nası yani?" dedim. Arif anlattı: "Batman Belediye Başkanı’na göre, dünyada bi tane Batman var... Açın haritaları, ansiklopedileri bakın, diyor Batman Belediye Başkanı, orijinali biziz, marka da bizim... Bizim adımızı kullanarak para kazandıklarını, bizim avucumuzu yaladığımızı düşünüyor. Bu nedenle, Batman’ın yapımcısını mahkemeye verecek, tazminat talep edecek." * Vaziyetimiz budur. * Düşüne düşüne, kan ter içinde kalanları vallahi anlamıyorum... Türkiye’de yazı yazmak hakikaten çok kolay. Millet deliye biz akıllıya hasret ya. Yılmaz Özdil'in dediği gibi cidden bu ülkede yazı yazmak çok kolay. Sağolsun milletimiz malzemesiz bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bat man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ya sabah sabah okudum bu yaızyı güleyim mi ağlayayım mı kararsız kaldım lan millet ne buluşlar yapıo neler halledio biz hala BATMAN-POWER RANGERS- SPİDER MAN deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Batman Valisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahah bu adam da artık iyice üşengeç oldu be ? ? ? yaparak uzatıyo yazıyı djgşslfkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet yazıyı görünce anladım türkiyede yazı yazmanın gerçekten kolay olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu ülkenin yüzde ellisi gerizekalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 said: Obama mı? McCain mi? Batman mi?Hesapta, Batman’da sinema var mı, Batman filmi Batman’da oynadı mı, elalem neyle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz filan gibi "sosyal içerikli" yazı ayarlayacağız... Arif dedi ki: "Abi, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman filmini mahkemeye vermeye hazırlanıyor!" Ya sir itiraf et şimdi şurası inanılmaz iyi. Yanlışlıkla manlışlıkla. Bildiğin ÇOK iyi yav. Ben öldüm bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bence olmamış. * Böyle yazı olmaz olsun. * Yazarlık bu kadar kolay mı ? ? ? ? ? ? Götünü başını açıp bir günde şarkıcı olandan , , ne farkı kaldı gazete yazarı olmanın ? ? ? ? ? Vasıfsızlık dizboyu. . .. ... .... ..... ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Baggio STOP seni gazetemize transfer etmek istiyoruz STOP maaşını konuşuruz STOP aydın abinin selamı var STOP gelsin golf'te oynarız diyo STOP şirkete gelirken yanına fazladan enter tuşu almayı unutma STOP nedense çabuk bozluyorlar STOP imza: dasaaa doğal STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 4 mısrada mani düzen . . . . . . tüm derdini anlatan . . . . . . . halk ozanı ecdadımızda . . . . . . . . hiç anlamazdı zaten . . . . . . . . şiir yazmaktan . . . . . . . ozanlıktan . . . . . . . . mani düzmekten . . . . . . . bütün maniler boşa yazılmıştır vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Noktaların arasında enter olacak. Bana özenmişsin de becerememişsin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 adam gelmiş demişki . . . . . . oha öle enter+nokta nakadar güzel oluo : : : : : : anne bak yazar oldum ! ! ! ! ! bide noktalama işaretlerini öğrendim ? ? ? ? ? ? yaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ardeth said: evet yazıyı görünce anladım türkiyede yazı yazmanın gerçekten kolay olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mani said: Yılmaz Özdil'in yazısı. said: * Üşenmedim, Batman’ı aradım! * Ona da üşenseydin bari. Asistanına falan yaptırsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi üç nokta manyağı yapmıyorsunuz, tam olmuyor. Ardeth'in belirttiği kısma iyi güldüm ama. Yılmaz Özdil'in yazım tarzına ne kadar kıl olduğumu zaten yeterince yazmıştım buralarda =) bir de genel olarak köşe yazarlarının çok fazla "..." kullanmasına kıl oluyorum. Hatta niyeyse ben ... kullanılmasına kılım direk. Valla tespit iyiymiş, yazım tarzına alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence... adam... akıllı * takdir ettim. işi çözmüş... ne gerek var ki uzunuzadıya yazmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arkadaşım! baggio!yu aldık işe! 1kişilik boş vardı, onu aldık işte.. enterlarınızı yıpratmayın boşuna.. kadro açılırsa yine alırız lol sayfa da şişirilmiş bir uzama seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 vazgeçtim anladım ki bu yazı stiline değmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ortalama Msn kızı gibi yazılar işte, adam tarz yaratmış, biz de takip ediyoruz. *GUBILİ* slmm *GUBILİ* nbr *GUBILİ* naptın *GUBILİ* bugün *GUBILİ* cnmm *GUBILİ* gittin *GUBILİ* mi *GUBILİ* okula *GUBILİ* ??? .. gibi. "gibi" (vermeden edemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 başkanda bu http://www.batman-bld.gov.tr/bilgi/index1_12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Başkan muhtemelen Kalkan balığına ve Turizm Bakanlığına Kılıç Kalkan gösterileri içinde dava açacaktır. yalnız bu arada inanılmaz takip ederdim Yılmaz Özdil i şu yazı ve mustafa yazısı çok soğuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 alsın tazminatını amerikadan.ki alırda. aferin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dc comics batacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi üç nokta manyağı yapmıyorsunuz, tam olmuyor. Ardeth'in belirttiği kısma iyi güldüm ama. Yılmaz Özdil'in yazım tarzına ne kadar kıl olduğumu zaten yeterince yazmıştım buralarda =) bir de genel olarak köşe yazarlarının çok fazla "..." kullanmasına kıl oluyorum. Hatta niyeyse ben ... kullanılmasına kılım direk. Valla tespit iyiymiş, yazım tarzına alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence... adam... akıllı * takdir ettim. işi çözmüş... ne gerek var ki uzunuzadıya yazmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arkadaşım! baggio!yu aldık işe! 1kişilik boş vardı, onu aldık işte.. enterlarınızı yıpratmayın boşuna.. kadro açılırsa yine alırız lol sayfa da şişirilmiş bir uzama seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 vazgeçtim anladım ki bu yazı stiline değmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ortalama Msn kızı gibi yazılar işte, adam tarz yaratmış, biz de takip ediyoruz. *GUBILİ* slmm *GUBILİ* nbr *GUBILİ* naptın *GUBILİ* bugün *GUBILİ* cnmm *GUBILİ* gittin *GUBILİ* mi *GUBILİ* okula *GUBILİ* ??? .. gibi. "gibi" (vermeden edemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 başkanda bu http://www.batman-bld.gov.tr/bilgi/index1_12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Başkan muhtemelen Kalkan balığına ve Turizm Bakanlığına Kılıç Kalkan gösterileri içinde dava açacaktır. yalnız bu arada inanılmaz takip ederdim Yılmaz Özdil i şu yazı ve mustafa yazısı çok soğuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 alsın tazminatını amerikadan.ki alırda. aferin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dc comics batacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar