Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Batman'a Karşı

mani

Öne çıkan mesajlar

Yılmaz Özdil'in yazısı.

said:
Obama mı? McCain mi? Batman mi?

Obama’ya sormuşlar...

Kahramanınız kim?

"Batman" demiş.

McCain’e sormuşlar...

Kahramanınız kim?

"Batman" demiş.

*

Biri siyah, biri beyaz.

Biri Cumhuriyetçi, biri Demokrat.

Biri genç, biri yaşlı.

Fikirleri taban tabana zıt.

Uzlaştıkları tek konu var:

"Batman."

*

Hani şu, geceleri ortaya çıkan, maskeli pelerinli, acayip otomobili olan arkadaş...

*

Üşenmedim, Batman’ı aradım!

*

Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Doğan Haber Ajansı Batman Temsilcisi arkadaşım Arif Arslan’a sordum: "Ne düşünüyorsunuz bu konuda?"

*

Hesapta, Batman’da sinema var mı, Batman filmi Batman’da oynadı mı, elalem neyle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz filan gibi "sosyal içerikli" yazı ayarlayacağız...

Arif dedi ki:

"Abi, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman filmini mahkemeye vermeye hazırlanıyor!"

?

?

?

?

8-10 saniye kalakaldım...

"Nası yani?" dedim.

Arif anlattı:

"Batman Belediye Başkanı’na göre, dünyada bi tane Batman var... Açın haritaları, ansiklopedileri bakın, diyor Batman Belediye Başkanı, orijinali biziz, marka da bizim... Bizim adımızı kullanarak para kazandıklarını, bizim avucumuzu yaladığımızı düşünüyor. Bu nedenle, Batman’ın yapımcısını mahkemeye verecek, tazminat talep edecek."

*

Vaziyetimiz budur.

*

Düşüne düşüne, kan ter içinde kalanları vallahi anlamıyorum... Türkiye’de yazı yazmak hakikaten çok kolay.

Millet deliye biz akıllıya hasret ya. Yılmaz Özdil'in dediği gibi cidden bu ülkede yazı yazmak çok kolay. Sağolsun milletimiz malzemesiz bırakmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obama mı? McCain mi? Batman mi?Hesapta, Batman’da sinema var mı, Batman filmi Batman’da oynadı mı, elalem neyle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz filan gibi "sosyal içerikli" yazı ayarlayacağız...

Arif dedi ki:

"Abi, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Batman filmini mahkemeye vermeye hazırlanıyor!"

Ya sir itiraf et şimdi şurası inanılmaz iyi. Yanlışlıkla manlışlıkla. Bildiğin ÇOK iyi yav. Ben öldüm bittim.
Sosyal ağlarda paylaş

4 mısrada mani düzen
.
.
.
.
.
.
tüm derdini anlatan
.
.
.
.
.
.
.
halk ozanı ecdadımızda
.
.
.
.
.
.
.
.
hiç anlamazdı zaten
.
.
.
.
.
.
.
.
şiir yazmaktan
.
.
.
.
.
.
.
ozanlıktan
.
.
.
.
.
.
.
.
mani düzmekten
.
.
.
.
.
.
.
bütün maniler boşa yazılmıştır vesselam
Sosyal ağlarda paylaş

Abi üç nokta manyağı yapmıyorsunuz, tam olmuyor. Ardeth'in belirttiği kısma iyi güldüm ama.

Yılmaz Özdil'in yazım tarzına ne kadar kıl olduğumu zaten yeterince yazmıştım buralarda =) bir de genel olarak köşe yazarlarının çok fazla "..." kullanmasına kıl oluyorum. Hatta niyeyse ben ... kullanılmasına kılım direk.

Valla tespit iyiymiş, yazım tarzına alıştık artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...