toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cift forvet bi de deivid. ilk maçtan ders almamıs aragonyes. canlı sex bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: afedersiniz ama emre diye bi adam var ve adam beni derbiye saklayın diyor. bu kadar küçük düşünen adamın o takımda işi ne ya. yazıklar olsun yani milli takım kaptanı bide.katılıyorum. madem bu kadar yüreklisin derbide şov yapmak istiyorsun çık ikisinde de oyna. ayrıca, arsenal karşısında oynamayıp gidip galatasaray'a oynamak isteyen başka salak var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 doğuştan fenerli o, gs maçı çok önemli tabi onniçin=) bi de gol şov olmayacak gibi geliyor bana..wallcot yok adebayor yok. 2-3 anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Khelben said: iddaa nın fener maçı skor oranı : 4+ - 0 : 2.40 yazık... maça gelirsek fenerin 3+ gol yemesini ve en az 1 gol atmasını bekliyorum... geçen seneki fener olsaydı o oran 81 kat falan olurdu heralde. fenerin yenileceğini düşünüyorum. goller erken gelirse 5+ da olabilir bu sefer. ama arsenal ilk maçtada gösterdi ki 2 farkla öne geçince kasmıo, aktif dinlenmeye geçiyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok ya o kadar da değil ,semih güiza ile çıkmaz, yoo yoo, yoo yooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 toggie said: hafta sonu da manu ile oynayacak arsenal. o yuzden asları surmeyebilir fb macına. 16-17 yasında cocuklarla oynayıp liverpool'dan biraz daha merhametli olurlarsa 3-4 ancak atarlar diye tahmin ediyorum. yanlış hatırlamıosam istanbuldaki arsenalin yaş ortalamasıda 21 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Arsenal çok kötü, istikrarsız gidiyo. Üstüne de bisürü sakatı var. Defansı çökük falan. Ama FB'ye bakarsak şey... hiç ümitlenmeyin yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 skor tahmini yapamam fakat winning eleven tadında bir maç bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu maç banko üst ama süpriz kuponuma alt yazıcam arsenal 2-0 alacağını düşünüyorum süpriz olarak. yeter be iddaa bölümü açılsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arsenelin her türlüsü fenere gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Skor tahmini : Arsenal 1 Fenerbahçe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 umarım fener kazanırda yurt dışında türk bayraı dalgalanır... gönül isterdi ki gs olsun orda ama eldekiyle yetincem... hadi fener bastır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 maldonado şu ismi fener 11'inde ne zaman görsem gözlerim kararıyor. bu adama futbolcu diyip de 11'e alıyorlar ya of kasımpaşa'ya almazlar bu adamı. alsalar da hatalarını anlar satarlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Belirtilen düzensizlikler yüzünden fark yemeyiz gibi geliyor ve bana yetiyor bu malesef, belki sürpriz olur da rezalet oynarlarsa 1 puan alırdık ama Alex'in yokluğunda o da zora girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kitana said: bu maç banko üst ama süpriz kuponuma alt yazıcam arsenal 2-0 alacağını düşünüyorum süpriz olarak. yeter be iddaa bölümü açılsın asdf cidden iddaa bolumu acılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 direk 3.5 + bastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 harbiden iddia bolumu acılsın... bu mac bence üst biter fener yenilecek hatta kırmızı kart bilem cıkacakmıs gibi gelio bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Arsenal acıyacak 5 Kasım'ın hakkı 5'tir diyip 5 atıp bırakacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aaa öyle 5 kasımın hakkı 5dir falan demek sana yakışıyo mu ? 6 kasımın haklarından konuşurum öyle dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ust veriyorum maca. Yorum yapip fenerlileri kizdirmayalm dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben güvenemedim 2.5 üstü bastım. 3.5 yapıcaktm ama Adebayor da yokmuş. 4 eksiği var arsenalin. fener bi tane atar kesin arsenalde 2 tane 2-1 çok olası bi skor. 3.5 verenlerle acaba aynı sitede mi oynuyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bence değildir zaten bence arabada 5 evde 15 misali evde de 15 atmalılar o 5in üstüne. 5 Kasım'ın hakkı 5'se Fener'in hakkı 15. O futbolla yani, Alex de yok. Dua edin acısınlar size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bLackcha0s said: Ben güvenemedim 2.5 üstü bastım. 3.5 yapıcaktm ama Adebayor da yokmuş. 4 eksiği var arsenalin. fener bi tane atar kesin arsenalde 2 tane 2-1 çok olası bi skor. 3.5 verenlerle acaba aynı sitede mi oynuyoruz =) benim site türkiye şeysi değil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 iddaa 9 oran vermiş fenere:( gsyede 3.40 vermiş bizimki süpriz ötesi gsninki süpriz yani iddaa ya göre:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 fenere çok ayıp olcak ya futbolcular kendi isimleri için bir gaza maza gelse rezillik olmasa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar