cevaps Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Selamlar, Warhammer'ın çıkışını 1 yıldır bekliyordum. Fakat daha başlamadan beni hayal kırıklığına uğrattı. Kutusu bugün elime geçti, hemen kurdum. Kurulum 1 saatten fazla sürdü. AoC 35 gb'lık oyunu 35-40 dk'da kurdurmuştu. Herneyse, kurulumdan sonra Update.exe bir türlü açılmadı. 1 saatte onunla vakit kaybettim. Çözüm bulamayınca oyunu komple silip yeniden kurmak zorunda kaldım. Etti 3 saat. Akşam girip bir serverda karakter yarattım birkaç şeye baktım fakat heryer bomboştu, gece dolu olur heralde diyerek 2-3 lvl alıp çıktım. Şimdi tekrar girmek istediğimde mükemmel bir şeyle karşılaşıyorum; End User Licence. Ama şöyle bir sorunu var, tıklanmıyor. Evet takılı kaldı resmen, herşeyi denedim ama bir türlü oyuna giremiyorum. End User Licence oyuna başlamadan jübile yapmama sebep oldu, helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 daha önce yazının sonuna kadar scroll yapmadan next'e bastırmayan installer görmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevaps Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arkadaşım peki sence ben bunu denemeden buraya mesaj atar mıyım? ekranda tıklamadığım, sürüklemediğim piksel kalmadı. decline'a dahi tıklanmıyor. oyunu kapatmak için bile görev yöneticisi'ni açmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukkurbaaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arkada bi programla cakısıyodur o yuzden mouse basmıyodur. Reset at direk oyunu ac oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 saldırgan maksatla sormamıştım ama neyse, nadiren öyle çakışma oluyor. oyunu yeniden başlattığında sorun yaşamaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Macro programlari, baska keybind kullanan programlar bunlara sebep olabiliyor. Hatta bende bir cok oyunda mavi ekran bile yediriyordu. Fan mi degistirmedim, anakart olmus tespiti mi yapmadim, yeni sistem mi toplamadim. En sonunda olayin Macro Magic kaynakli oldugunu ogrendim mesela. Yine benzer bir sey olabilir bunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Evet gerçekten çok kötü bir oyunmuş. Menülerde oynanabilirlik sıfır. LÜTFEN BİRAZ AKIL SAHİBİ OLUN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bu oyun üzerinde düzeltmelere giderlerse durmadan 1 sene sonra kimse tutamaz valla , ah biraz akıcı olsaydı oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Kötü başlangıç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yahu olur böle şeyler bunun için sinirlenmeye ne gerek var, tekrar denersin bi kac kez olmadı patchleri yedekler bastan kurarsın, elbet sorun cözülür. cözülmezsede gider forumları karıştırırsın. bu kadar yüklenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Çözünürlük ile alaksı var o olayın bende windowed yapıp windowsun çözünürlüğünden daha yüksek birşey seçtiğimde mouse imleci kayıyor, yani tuşun üstünde getirdiğinde tıklayamıyorsun çünkü imleç aslında 5-10 santim sağda kalıyor, çözünürlüğü değiştirmeyi dene (yada windows un çözünürlüğünü). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 valla baya sinir bozucu olsa gerek ben oyun cıktıgında gidip aldım patchi ilk gun aşırı yavaş yapıyodu ama resmen her bi yüzdesini sayarak ekran başında aval aval sabah 7 ye kadar bekledim ilk gün sabah 7'den akşam 10'a kadar falan oynadım. ilk charımı öylece bırakıp başka bi serverda devam ettim 2. gün hehe. başıma böle bişi gelse heralde bilgisayarı teperdim. neyse umarım çözersin sorununu eğer burdan aldığın yanıtlar sonuç getirmezse bi de www.warhammeralliance.com forumlarında yardım aramanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benim yerimde olsan napardın kimbilir. dvdleri okumadı pc (warhammer cdleri biraz zorluyomuş cdromları). gittim değiştirdim yenisini de okumadı,3,4 gün bunlarla uğraştım, sora download ettim oyunu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 şu postundan anladığım tek şey cenabet oldugun... yaşadıgın sorunların hiçbirini yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 evet!!! eveet!!!kaynımda da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Amma çıkışmışsınız ha. Bu tür şeyler çok ciddi önyargılar yaratıyor. Daha dün forumda aynı sorunlarla karşılaşan başka birileri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eregorn2 said: evet!!! eveet!!!kaynımda da var... fitik? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Darksun ın dediğini yap bendede olmuştu imleç yeri kayıyor windowed modda oynarken olması gerektiği yerde olmuyor; aynen sağ alta kayıyor biraz ondandır.İşin kötüsü oyuna girmeden çözünürlükde değişmiyor ya masaüstü çözünürlüğü değiştirip dene yada biraz uğraş çözersin imlecin yerini başka türlü olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben oyunu Ce olarak aldım ama release den 1 hafta sonra başlayabildim bendede farklı sorunlar çıktı ama oyun beni hayal kırıklıgına ugrattı diye ağlamadım forumlarda çünkü oyuna girememiştim daha menüler hayal kırıklıgına ugratmıştı beni çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Çok yavaş kurulmasından anlayıp bırakmalıydın bu boktan oyunu zaten, oraya kadar neden uğraştın ki. Rezillik, kepazelik yani. Herkeste aynı sorun var zaten, onu bile yapamadan sürmüşler, sana özel birşey olmasına imkan yok problemin. Direk şirkete bok atmakta çok haklısın onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 benimde bilgisayarım dvd yi okumamıştı, bu oyunu üreten firma cidden çok kötü, bi okunur dvd yapamıyolar. görümceminde eli kesilmiş paketi açmaya çalışırken oda bıraktı oyunu benim gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 wow a dönelim ağabey, onun gibisi gelmedi gelmeyecek.baksana oyunlar daha başından jübilelik kötü.wow gibisi varmıdı 10milyon üyesi var kim geçebilir ki bunu.wow gibi si yok.pvp ninde en iyisi wow da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 "pes" demek istiyorum bu başlığa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 vodafon reklamı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar