Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamadan jübilelik bir oyun

cevaps

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, Warhammer'ın çıkışını 1 yıldır bekliyordum. Fakat daha başlamadan beni hayal kırıklığına uğrattı.

Kutusu bugün elime geçti, hemen kurdum. Kurulum 1 saatten fazla sürdü. AoC 35 gb'lık oyunu 35-40 dk'da kurdurmuştu. Herneyse, kurulumdan sonra Update.exe bir türlü açılmadı. 1 saatte onunla vakit kaybettim. Çözüm bulamayınca oyunu komple silip yeniden kurmak zorunda kaldım. Etti 3 saat. Akşam girip bir serverda karakter yarattım birkaç şeye baktım fakat heryer bomboştu, gece dolu olur heralde diyerek 2-3 lvl alıp çıktım. Şimdi tekrar girmek istediğimde mükemmel bir şeyle karşılaşıyorum; End User Licence. Ama şöyle bir sorunu var, tıklanmıyor. Evet takılı kaldı resmen, herşeyi denedim ama bir türlü oyuna giremiyorum. End User Licence oyuna başlamadan jübile yapmama sebep oldu, helal olsun...

Sosyal ağlarda paylaş

Macro programlari, baska keybind kullanan programlar bunlara sebep olabiliyor. Hatta bende bir cok oyunda mavi ekran bile yediriyordu. Fan mi degistirmedim, anakart olmus tespiti mi yapmadim, yeni sistem mi toplamadim. En sonunda olayin Macro Magic kaynakli oldugunu ogrendim mesela. Yine benzer bir sey olabilir bunda da.
Sosyal ağlarda paylaş

Çözünürlük ile alaksı var o olayın bende windowed yapıp windowsun çözünürlüğünden daha yüksek birşey seçtiğimde mouse imleci kayıyor, yani tuşun üstünde getirdiğinde tıklayamıyorsun çünkü imleç aslında 5-10 santim sağda kalıyor, çözünürlüğü değiştirmeyi dene (yada windows un çözünürlüğünü).
Sosyal ağlarda paylaş

valla baya sinir bozucu olsa gerek
ben oyun cıktıgında gidip aldım patchi ilk gun aşırı yavaş yapıyodu ama resmen her bi yüzdesini sayarak ekran başında aval aval sabah 7 ye kadar bekledim ilk gün sabah 7'den akşam 10'a kadar falan oynadım. ilk charımı öylece bırakıp başka bi serverda devam ettim 2. gün hehe. başıma böle bişi gelse heralde bilgisayarı teperdim.
neyse umarım çözersin sorununu
eğer burdan aldığın yanıtlar sonuç getirmezse bi de www.warhammeralliance.com forumlarında yardım aramanı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun ın dediğini yap bendede olmuştu imleç yeri kayıyor windowed modda oynarken olması gerektiği yerde olmuyor; aynen sağ alta kayıyor biraz ondandır.İşin kötüsü oyuna girmeden çözünürlükde değişmiyor ya masaüstü çözünürlüğü değiştirip dene yada biraz uğraş çözersin imlecin yerini başka türlü olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yavaş kurulmasından anlayıp bırakmalıydın bu boktan oyunu zaten, oraya kadar neden uğraştın ki. Rezillik, kepazelik yani. Herkeste aynı sorun var zaten, onu bile yapamadan sürmüşler, sana özel birşey olmasına imkan yok problemin. Direk şirkete bok atmakta çok haklısın onun için.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...