razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 off naptım ben bütün megatonu kestim(istemeden oldu, hep moriarti yüzünden), bi satıcıyla şerifin oğlu kaldı. hayalet şehre döndü resmen. kötü mü ettim? baştan başliyim mi, bide bad evil oldum tabi herkes benden kaçıo, e adamla trade edicem adam kaçıo, e haliyle onuda kesiom ölüsüyle anlaşıoz asfa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Nası "kestin"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Vahşi misin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bi tanede kız çocuğu olması lazım. Etrafa iyi bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Megatonda artık alış veriş yapamazsın, yeni traderlar bulman lazım. Eğer ordan nereye gitmen gerektiğini bulduysan main questte yoluna devam et. Bulamadıysan moriartynin barındaki bilgisayarları falan bi karıştır bi kaç ipucu bulman lazım. Ha yanlışlıkla öldürdüm evil olmak istemiyorum diyosan ve savein yoksa baştan başla tabi. Ama oyun tecrübeni çok etkileyecek bişey değil megaton, hala atom bombasını patlatıp bomba questini tamamlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ha iyi, zaten evi almıştım en azından eşları koymak için uğrarım artık. hikaye devam ediyo ya radio binasına falan gittim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yeni DLC The Pitt http://www.gametrailers.com/player/46718.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yeniden kuracam da oyunu, bir cok mod cikmis. Var mi tavsiyeniz? benim aradigim oyunu daha bir hardcore yapan, zorlastiran, realistic, orjinal fallout lara benzeten sistem degisiklikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 DLC leri nasıl aktif edicem ? launcherda data filesdan anchorage seciyorum. başlatıyorum oyunu fallout3 başlıyor.devam ediyorum bi degişiklik yok birde endgame falanmı olmak zorunda karaterim ben kaybettim eski savelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oyuna girdikten 1 dakka sonra falan radio sinyali alıyosun. gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Benim bildiğim haritada yeni bi brotherhood outcast outpostu açılıyor, direk göründüğü için oraya gidebiliyorsun. Zaten anchorage de vault 112 gibi bi simülasyonda geçiyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fallout 1 i 3 mu 4 mu ne bitirdim fallout 2 yi 7 defa bastan basladi(pach gedikce savler corrupt oluyodu) 2 mi 3 mu ne bitirdim fallout 3 u bi defa bitirdim simdi bu paketler icin bile tekrar kurmay auseniyorum deger mi saverim felanda yok zaten tekrar urasamam 3 milyar mutant oldurmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Fallout tactics oyna bari :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Değmez, achoragede mutant yerine çinli kesiyosun başka bi numarası yok. Pittde de işte feral ghoul yerine alpha ghoul bilmemne kesilecek. Belki biraz quest olacak pittde, onun dışında fallout3den bile daha az konuşma var DLClerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bide abi levle 20 de en zor dusman 2 snaiye suruyodu ne farketcek ki aimed head shotan ne kurtarck yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bi ton mod kurdum, acaıp zor yapmıslar herseyi, realistic olmus. mesela bu : http://home.comcast.net/~xodarap777/XFO/XFO_Readme_Current.html#Mods hard da oynuyorum, simdilik iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 indirilebilir paket, the pitt çıkmış haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ya bu 64 bitdeki sorunlar cozuldu mu off xbox dan sonra oynayamadim bi pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 game developers' convention da yılın oyunu seçilmiş. gamespot da todd howard'ın teşekkür konuşmasından süper bi alıntı vardı: " He particularly thanks every game designer's family, recalling what his wife said as she left on another vacation without him: 'This game better be good.'" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 OogahBoogah said: ya bu 64 bitdeki sorunlar cozuldu mu off xbox dan sonra oynayamadim bi pc de Ne sorunu varmış ki? Ben 64 bit Vista'da iki kez bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hımm... Bitti. lvl 10dan sonra inanılmaz kolaylaştı oyun. lvl 16 da da bitti zaten. Hatta yığ puanları Small Arms'a ve Repair'e başta, oraya kadarda zorlanılmaz. Ben baya yayıp hata ettim 10'a kadar. Capital Wasteland den nefret ettim, yıkıntılar şehir metro fln. iyi fikir ama metrolarda labirentteki fare gibi dolanmak sıkıyor. O aptal saptal metro labirentleri dışında ise çevre tasarımı sevdim. Atmosfer başarılıydı. Etrafta malzeme, silah ve cephane inanılmaz bol. Ulan mesela 100 küsür sene kimse hastaneyi yağmalamaz mı? Sanki üç-dört gün önce olmuş savaş. Her yer item dolu. Oyunda öldürülen düşmanlarında yarısı Süper Mutant. Hatta ne yarısı ezici çoğunluğu. Gözümde bir karizması vardı Süper Mutant olayının artık o da yok, çerez gibi yeniyordu. Zaten oyun FPS olmuş. Bu noktada RPG demesinler. Mesela Lady Killer aldım perk olarak sadece 2 yerde diyalogda çıktı. İKİ! Ayrıca şunuda belirteyim, babamız terk etmiş hemen ertesinden biz çıkıyoruz onu yakalamaya, yaldır yaldır koşturup onu takip etmemiz lazımken kim mesela kitap yazmak için günlerini harcayıp aradaki farkın açılmasını ister ki? Burda basitçe yanlış bir ipucunu takip edip karşımıza raslantısal bir ipucu çıkana kadar babamızın izini kaybedip etrafta gönül rahatlığıyla gezip tozabilinecek zaman sağlanabilirdi. Birde sorum var Yahu biz doğduktan sonra Vault'a girmeyi nasıl başarmışız babamla? İçeriye kimseyi almıyorlardı? Tabii oyunda güzel fikirlerde var. Radyo gibi. Keşke daha çok kullanmamızı sağlasalardı. Sadece 3 kanal (ondada Vault kanalını sayma) ve 1 yardım mesejı dışında bir numaraısı yok. Oysa bizde mesela yardım sinyali fln gönderebilsek yada daha fazla mesaj alabilsek etraftan. Raidler, satıcıların yerleri yada son mutant hareketleri fln. Açıkçası oyun kendini oynatıyor ama inanılmaz bir RPG fırsatı tepilmiş insan ona kızıyor. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız (Vegas?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oyunun ismi fallout 3 olmamalıydı, tamam rpg ama klasik fallout rpg'si deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Apis said: Birde sorum var Yahu biz doğduktan sonra Vault'a girmeyi nasıl başarmışız babamla? İçeriye kimseyi almıyorlardı? Vaulta kimsenin giremediği ve kimsenin çıkamadığı tamamen Overseerın yarattığı bi efsane. Zaten yaşlı vault sakinleri de olayın aslını biliyorlar. Bundan en son 15 yıl önce falan dış dünyanın durumunu öğrenmek için bi ekip göndermişler sonra hasarın çok büyük olduğunu görüp mutasyon tehlikesini önlemek için kapıları yeniden kitlemişler. Bizim baba baya toşaklı bi bilim adamı olduğu için kendini içeri kabul ettiriyor, yoksa kimseyi almazlar içer. said: Tabii oyunda güzel fikirlerde var. Radyo gibi. Keşke daha çok kullanmamızı sağlasalardı. Sadece 3 kanal (ondada Vault kanalını sayma) ve 1 yardım mesejı dışında bir numaraısı yok. Oysa bizde mesela yardım sinyali fln gönderebilsek yada daha fazla mesaj alabilsek etraftan. Raidler, satıcıların yerleri yada son mutant hareketleri fln. Aslında bi iki yerde daha radyo var. Mesela Agatha diye bi yaşlı hatun var sanırım haritanın kuzeydoğusunda bi yerdeydi. Bunun için iki quest yapıyorsunuz ilki bi stradivarius kemanını bulmak (bu direk main questteki vaultlardan birinde karşınıza çıkıyor, şu müzikle ilgili deneylerin yapıldığı vaultta), ikincisi de bi müzik defteri bulmak. Onu da brotherhood scribelarından birinin quest verdiği kütüphanede buluyorsunuz. Ben ikisini de hatunla karşılaşmadan önce bulmuştum, ikisini de satmak yerine evdeki dolaba koymuştum kesin işe yarar diye yaradı da hehe. Hatun itemları aldıktan sonra size mini bi konser veriyor sonra kocasının kurduğu eski radyo antenini onarıp yayın yapmaya başlıyor. O radyoda çalan keman konçertoları cidden çoook iyi, oyundaki nadir kalite eventlerden biri zaten. said: Açıkçası oyun kendini oynatıyor ama inanılmaz bir RPG fırsatı tepilmiş insan ona kızıyor. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız (Vegas?) Vegas için büyük umutlarım var. Bi kere orjinal falloutu yapan adamların çoğu obsidianda, adamlar hala kalite rpg yapıyorlar. Fallout 3 ün çok sağlam art assetleri var, birazcık zeka sahibi insanlar on numara bi oyun çıkarırlar. Yeterki kotor2 ve nwn2 gibi aceleye gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Onlardan beter aceleye gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hımm... Cevaplar için saol axedice. Bu arada şu diğer Questleri yapmak için tekrar oynayayım bir ara. Zira dedidiğim gibi ana Quest koşturmacasından ara Questlere zaman kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar