Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akp nin 29 ekim solenlerini iptal etmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumdaki bu cins adamlar ne ben hala çözebilmiş değilim.Akpli desen külleyen inkar ama en saçma icraatlarda, olaylarda en önde bayrak taşıyıp; savunuyorlar.O zaman dönüp diyorsun ki tamam bu adam akpyi çok seviyor; sempati duyuyor(Bakın şeriatçı demedim ona da zaten en karşı onlar).Bir bakıyorsun Adnan Hocacı hayat hikayesi üfürüyor en arabeskinden.Adamın hayat felsefesini savunuyor.Tamam diyorsun bu adam böyle bir insan.Sonra öbür gün ateşli pkk sempatizanı oluyor.Ordu terörist diyor.Yok efendim bağımsız olmayalım bu bize zarar verir diyor.Şehitler şöyleler bi türbanlı etmiyor böyler falan atıp tutuyor.(Bu arada hala banlanmıyor tabi).Bir tek amacı bu olmasa da liberal demokrat sabitinde görünüp böyle daireler çiziyor.Aynı bir çember gibi.

Şimdi buradan hareketle yukarıda çözemediğimi söylemiştim(onun gibilerin tabiriyle fişleyemedim tam olarak).Ne olduğu belli değil tam bir olasılık problemi gibi.Madem çözemedik ucundan kıyısından psikiyatri eğitimi almış biri olarak bir terimde ben üfüreyim ve bu durumdakileri bir tanım içine alayım.Çünkü liboş dersek liboş duruşuna bile haksızlık bu.Daha deişik bi liberal bunlar.
Sonuç olarak koyu yazan yerleri toplayalım :
Olasılık çemberiLiberal
Bundan sonra adları böyle olsun.Hadi benim fişleme işlemim tamamdır artık.Ama bu tanımı kısaltma olarak kullanmayın istenmeyen sonuçlar doğurmasın.
Mesaj tarihi:
valla bana kalsa eğlenceler filan kalsın da evet, eğlence aktiviteleri yapılsa eminim bir başkası gelip "şehit verilirken tef çalıp oynadılar" diye başlık açardı. şehit cenazesine gidenleri bile şov yapmakla suçlayabilen bir zihniyet mevcut. o da olmadı gözünün üstünde kaşı var adamların yani, doğuştan irticaya mahkumlar. :(
Mesaj tarihi:
şehit cenazesine giden herkez suçlanmıyor şov yapmakla. insanlar yorumlarını belirtiyorlar kişiler hakkında. yorumda bulunmakta onların hakkı. dedikleri tutarsız siyasetçiler şehit cenazelerinde biraraya geliyorsa bana görede şov yapıyorlardır. Sonuçta kimse siyasetçilerin cenazeye gitmesi yasaklansın yada içinden geçtiğimiz şu zor dönemde siyasetçiler şehit cenazelerine katılmasın demiyor kimse.

Eğlenceler yapılmayacak yerine, Cumhuriyet Bayramını adına yakışır bir şekilde kutlayalım ve birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım demek zor gelmiş olsa gerek.
Mesaj tarihi:
Bu memlekette yıllardır şehit veriyoruz, terör var...

Şöyle 10-20 yıldır eğlenceler fln yasaklansaymış keşke. Bundan sonrada yapmayalım hiçbirşey PKK terörü bitene kadar.

Terör terör diye diye hayatınızı kısıtlarsanız sadece terörün başarmak istediğini yaparsınız.

Zor dönemde birşeyler kısıtlamak, yada birşeye saygı için eğlncenin yasaklanması nedense sadece yılbaşı, Cumhuryet bayramı gibi zamanlarda akla gelir.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
O H A

Ben daha fazla bisi demiyorum. Sir, Horizon ve Loserz buna da kilif uydurun. hadi bakalim.

Adrenalin miktarın fazla çıkmış yukarılara kendine dikkat et sağlığını düşün bence. Gaz da bi gaz , enerjini başka şeyler için harcamaya bak.

Bir de her mesajında başka kullanıcılara gelin lan buraya ne diceksiniz bakayim diye laf atmaların da küçük yaştaki çocukların yapabilceği birşeydir. Gayet saçma hareketlerde bulunduğunu belirtmek isterim.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
yani verecek cevabınız yok?

Önceki mesajlarda cevap verilmiş ötesine söylenecek birşey yok. Başlığı tam gaz açan arkadaşın gazına gelme yetiside birçok kullanıcıda var. Resmi törenler mi iptal edilmiş yoksa benim mi haberim yok ?
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Konuyu tartışın lüfen. Karşılıklı ithamların sonu ya ban ya da kilittir.

konunun açılış postu zaten sataşmayla başlıyor. üstelik yapan da forumun huyunu suyunu henüz pek bilmeyen yeni bi üye değil. e tabi ondan sonra da birileri çıkıp sırf görüşleri kendininkilere uymadığı için bazı kullanıcıların neden ban yemediğinden yakınır haklı olarak. konu açıldığı an kilit yemeliydi.
Mesaj tarihi:
Aegean said:
çok ironik olmamış mı, tabii ki saygım sonsuz şehitlerimize ve mehmetçiğe, ama pkk nın amacı da tam buyken, düzeni bozmak, ülkede huzursuzluk yaratmak iken, bunu engellemeye çalışan şehitlerimiz ve mehmetçiğimizi bahane edip, tam da pkk nın amaçladığı şeyi yapmak? böylesine önemli bi gün için çıkıp eğlenmek insanların(tabii ki yakın çevreden bahsetmiyorum) yas tutmasını engelliyorsa çıkmazlar onlarda.

katiliyorum.
Mesaj tarihi:
ve gerçekten de ne konunun açılış biçiminde ne de konu içersinde dönen tartışmalarda malesef 1 gram kalite göremiyorum. yakında insanlar konu açmadan önce, önden küçük çocuk göndermeye başlayacak sataşsın diye.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
ve gerçekten de ne konunun açılış biçiminde ne de konu içersinde dönen tartışmalarda malesef 1 gram kalite göremiyorum. yakında insanlar konu açmadan önce, önden küçük çocuk göndermeye başlayacak sataşsın diye.

ülkeyi yönetenlerin seviyesi ile doğru orantılı olarak gelişiyoruz işte.
Mesaj tarihi:
sir said:
cüce, ben de aynen öyle düşünüyorum, zaten ilk posttaki "meydan okuma" tavrı olmasaydı aynen öyle yazardım. ama madem sebep istiyosunuz, bence bu baya bi insanın kabul edebileceği bi sebep, hatta en başta da TSK'nın.

yani işin altında cumhuriyet düşmanlığı, şeriat vesairesi aramaya lüzum yok. ama bence de teröre inat olsun diye kutlanmalı.

azmodai, nedir bu gaz? neyi ispatlamaya çalışıyosun? napıcaksın "bizim gibilere"?

ha oldu canım evet ne gerek böyle sudan sebepler arayacağız minareler süngümüz ne de olsa..
Mesaj tarihi:
AKP milli görüşden daha tehlikelidir.. çünkü;

milli görüş adından anlaşıolacaüı gib iiçinde milli değerleri de taşırdı (ama bildiğin yobaz bu grupda) ama bu akp ise hem yobazlıktan prim yapıyor hem de ülkeyi peşkeş çekiyor

"kemalist" lerden haz duymayan bir avrupadan gelecek finansman için bu adamların yapmayacğaı şey de yok.

kalkıp "hayır efendim bunlar cuymhuriyet düşmanı değildir" demek oldukça zor.

kaldı ki adamlar göz göre göre "laik" düzen karşıtı insanları çeşitli kurumlara sokmayı baaşrdılar bunalrdan birisi de anayasa mahkemesidir.

e çüş diyorum bu adamlar vatan haini diyoruz satacaklar bizi 2-3 kuruşa kendileri amerikalara kaçacaklar olan bize oalcak diyoruz anlatamıyoruz
Mesaj tarihi:
not : vallah fener alayı bundan 5-6 yıl önce bizim burdan geçerdi her 29 ekimde..
coocuktuk tabii o zamalar izlerdik fakat nolduysa 5-6 yıldır geçmiyor .. bak bunu yeni fark ettim .
Mesaj tarihi:
Zaten AKP'li belediyelerin bir bir "HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİYLE KUTLAYACAĞIZ, YAŞA ATATÜRK SEN EMİ" söylemlerini hayretle izliyordum, meğer emir büyük yerdenmiş. "Siz yapar gibi durun, biz iptal ettireceğiz bir kılıfla" denmiş meğer. Köpekler.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Azmodai said:
O H A

Ben daha fazla bisi demiyorum. Sir, Horizon ve Loserz buna da kilif uydurun. hadi bakalim.

Adrenalin miktarın fazla çıkmış yukarılara kendine dikkat et sağlığını düşün bence. Gaz da bi gaz , enerjini başka şeyler için harcamaya bak.

Bir de her mesajında başka kullanıcılara gelin lan buraya ne diceksiniz bakayim diye laf atmaların da küçük yaştaki çocukların yapabilceği birşeydir. Gayet saçma hareketlerde bulunduğunu belirtmek isterim.

Horizon, senin verdiğin bu cevap ise aynen Khaldun'un dediği gibi, "verecek cevabım yok, siyasetçi usulünden saçmalayarak lafı geçiştirmeye çalışıyorum" dan başka birşey değildir. Birşeyi ya doğru dürüst savunun, ya da hiç konuşmayın.
Mesaj tarihi:
Hmm bu durum sonunda ne hale gelicek biliyor musnuz ?

Hani vardı ya cem yılmazın son showunda..

Şu müslüman mı lan? pat..

Dikkat edin kendinize yormayın bu kadar düşünmeye kutlayın istyorsanız bağıra çağıra gerisine karışmayın ondan sonra hadi eyvallah.
Mesaj tarihi:
sir said:
bak sen şu cumhuriyet düşmanlarına yau, bi sonraki adım da saltanatı geri getirmek olucak heralde ckckck

veya binlerce insanın hergün sokaklara döküldüğü, terörün tırmandığı ve gerginliğin had safhada olduğu bugünlerde çılgıncasına eğlenmeye gerek yok demiş de olabilirler.

tabi dikkat edilmesi gereken şu, şölen ve eğlencelerin iptali isteniyo, törenlerin değil. yani cumhuriyetin kutlanışı, hatırlanması, resmi geçit, istiklal marşı ve saygı duruşu yani kısacası olayın "acknowledgement" kısmı iptal olmuş değil, o yüzden, üzgünüm, yine şeriat gelmedi, yetemediler =((

Sana daha önce gereksiz ve sevimsiz gördündüğünü söyleyen oldu mu komik olmaya çalışan yeşil şey ?

1920 önceside padişah ülkeyi çıkmaza götürürken onu pohpohlayan bu zihniyetti.

Vatan parça parça ikram edilirken işgalci güçlere ''Halifenin Ordusu'' diye arka çıkanda bu zihniyetti.

Atatürk ve silah arkadaşları bağımsızlık için mücade ettiğinde ölüm emrini çıkartıp sahte fetvalar verdiren yine sizin zihniyetinizdekilerdi.

Aynı zihniyet, işgal güçlerinin himayesinde varlığını sürdürmeye gayet olumlu bakıyordu.

Sizin ümmet anlayışınız arap yardakçılığınız dışında önem verdiğiniz birşey olmadığı için vatan, millet, devlet sevgisi gibi haysiyet sahibi insanların sahip olacağı güzel duygulardan yoksun olursunuz.

AKP'nin ne halt olduğunu bildiğimiz gibi ona arka çıkan demokrasi kelebeklerininde ''yardakçı'' olduğunu çok iyi biliriz.

30 Ağustos ve 29 Ekim tarihimizde yer alan iki önemli gün. Bunlar üzerinde değişim yapmaya, yıllardır alışılan kalıpları sebepsiz yere bozmaya ne gerek var ?

Kimse aman şeriat mı geliyor demiyor zaten. Herkes bu ülkeye şeriat gelmeyeceğini, gelemeyeceğini çok iyi biliyor. Kimsenin gücü yetmez böyle bir değişim yaratmaya. Fakat burada yapılan bu olumsuz adımlar ile çatışma ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Onun ucundan biraz kıprayım bunun ucundan biraz kırpayım diye diye bu ülkenin değerlerini eritmeye çalışan zihniyetin başına ne gelir ? Bu işin sonunda ne olur ? Bir düşün bakalım ne olur.

Siz isteseniz hilafeti bile geri getirirsiniz diyen zihniyetin başına ne geldiyse, o gelir.
  • Yeni Oluştur...