Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Darti said: Dworgian said: ya ben 1vs1 de 3 tane paladin dövbdüydümmü ard arda geçen gün bg de hımm olsun :D 1v1 de 3 paladın dovemezsın 1v3 olur o zaman. :)Ard arda demıssınde gene de arada hp regen almıssındır o zaman. Resto Druid le AV de DB bunker ı aldıktan sonra gelen bır paladın ı 2.5 dk falan oyalamıstım sonrada bırakıp otekı bunker a gecmıstım. Tabi eskısıne gore daha cok zorladıkları kesındı. yahu tmm 1 bg süresinde ayrı ayrı zamanlarda işte ama maden toplarken beni bi paladin feci dövdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 paladin açtım 43 civarındayım şuanda.kendi levellerıma yakın beni zorlayan bir tek druid var şuanda.neden bilmiyorum.kendimden 6 level üst warrior,3 level üst rouge falan zorlanmadan kestim yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Argue said: gelmesi gereken nerf tamamen gelmedi. judgement of wise nerflendi ve jo wisdomdan gelen mana miktarı ve proclama şansı yarıyarıya düştü. Yinede single target yeterince güçlü, Seal of commnad damage ı %20 nerflendi. Martyr nerflenmedii için pve damage aynı. benim gibi pala tanklar icin kotu haber su an icin tanklıkta dert etmedigim tek konu idi mana cok farkı olmaz umarım ... bu arada cok iyi gear olmayan paladinlerin cok da is yapamadıgını gordum ib tower da prot palam ile 1 dandik pala 2 de dandik warrior u aldım butun cd ler ile : ) ***shadow priest gelip palayı cıkardı dısarı ben warrior ları kestim o ara :P ***sonrasında da saglam gearlı bi prot warrior abi geldi azıma azıma vurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ahaha ne dedim ben size itin g.tüne giricez demedim mi ? Bakın yeni nerfler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 avenging wrath acıp 3 vurusta warrior almak normal mi roqq ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 paladinler için gelsin http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6584580054&postId=65837579152&sid=1#14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çok doğru söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hahaha. beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Roqq said: ahaha ne dedim ben size itin g.tüne giricez demedim mi ? Bakın yeni nerfler geliyor. 3 skille sırasıyla basıp adam öldürmeyi doğal karşılayıp gelen nerfe böyle tepki komik ama. işte bu yüzden paladin community en nefret edilen grup WoW'da. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 AMA YILLARDIR SUX PALADİNLER :((((( anlamıyorum cidden şu mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ben hiçbir zaman 3 tuşla adam kesmeyi normal karşılamadım. Aklı başında diğer paladinlerde öyle. Ancak ; AW forbereance oluşturduğu zaman; PVE de kullanamazsınız çünkü, forbereance 2 dakika oldu herhangi zor bir durumda yada threat düşürmek için DS basamazsınız. PVP de kullanamazsınız çünkü, PVP'de AW basmak açık hedef haline getirir sizi, ister Arena yapın ister BG. Tek savunma skillimiz olan DS'i basamaz hemen ölürüz. Oyundan kaldırsınlar Avenging Wrath'i o zaman. Eh madem damage nerflenicekti Repentance'a gelen nerf nedir ? :) Blizz, şu Pala'yı bi rayına koyamadı gitti. Oyuncak hamurundan beter olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aw hakkında dediği dogru. 2dk debuff getirmesi saçma ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 3 tuş mevzusu paladin oynayanın değilde blizzardın aptal class mekaniğinin sorunudur.Öyle bir hale geldiki oyun bir şeye el atıyorlar diğer taraf patlıyor falan iki ucu b.klu değnek olmuş classlar. Arena olayından sonra zaten iyice tırsar oldular pve için dps verse hybridler arenada yardırıyor dmg nerf gelse dps ezik kalıyor vs. Onlarda kendince çözümü yüksek dps verip mobility/survival kısıyorlar bakıyorlar oda olmadı dps kısıyorlar.Dikkat ederseniz tbc ye oranla spell/ability neredeyse hiç çoğalmadı. Uzun lafın kısası arenalar ile birlikte eskiye nazaran göze daha fazla batan class balance mevzusu adına 1 verip 2 alma taktiği ile milleti oyalar gibi iş yapmaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 böhüü 3 kişinin araya girip adam başı 3er k divine storm yok mu artık ahaha :) şu an biraz fazla abartı gerçekten, orta gearlı tiplerle 5v1 yaptığım sağ çıktığım oluyor ya da 2 rogueu tost yapıp bırakıyorsunuz aoe ve dot dmgla. bence magelerde nerflenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aw nin talentı kadar lamer bi talent yok, sori. bu kadar kısa cooldown la plateleri cloth gibi kesmek büyük saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ad3m said: 3 tuş mevzusu paladin oynayanın değilde blizzardın aptal class mekaniğinin sorunudur.Öyle bir hale geldiki oyun bir şeye el atıyorlar diğer taraf patlıyor falan iki ucu b.klu değnek olmuş classlar. Arena olayından sonra zaten iyice tırsar oldular pve için dps verse hybridler arenada yardırıyor dmg nerf gelse dps ezik kalıyor vs. Onlarda kendince çözümü yüksek dps verip mobility/survival kısıyorlar bakıyorlar oda olmadı dps kısıyorlar.Dikkat ederseniz tbc ye oranla spell/ability neredeyse hiç çoğalmadı. Uzun lafın kısası arenalar ile birlikte eskiye nazaran göze daha fazla batan class balance mevzusu adına 1 verip 2 alma taktiği ile milleti oyalar gibi iş yapmaktalar. +1.oyun mekaniğini çökertti blizz tbc ile beraber.PvP Pve ayıralım derken tamamen mahvettiler oyunu.en güzel örnekte healerlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sparkcaster said: aw nin talentı kadar lamer bi talent yok, sori. bu kadar kısa cooldown la plateleri cloth gibi kesmek büyük saçmalık Biraz mantıklı yazın lütfen ya. Oyunu oynadığına emin misin sen ? Full S4'üm, S3 ve S2 karışık clothlara 1.5k crit gidiyor. nerflendi artık, neyden bahsediyorsun sen ? AW'ye gelen değişiklikten sonra, AW basan adamdan kaçmana lüzum kalmadı bilakis üstüne üstüne git. Her türlü CC'i afiyetle yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Roqq said: S3 ve S2 karışık clothlara 1.5k crit gidiyor. Silahını takmayı unutmuşsundur. Ben salak bir mavi 2h ile bile 2k'nın altında vurmuyorumda o bakımdan. Daha 10 dakika önce arka arkaya 3 tane 2k üstü vurdum 5 saniye içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benim normalde pvp spec'im holy, pve'de protectiondir. dun maghteridonda can sikintisindan retribution olayim dedim, random heroic ve ZA/KZ epicleriyle pvp yaptim. tek hammer of justice da olduremedigim kimse yoktu, istedigi sete veya class a sahip olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Heralde bi frost mageler başa çıkıyor palalarla şuan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1,5 mı o zaman dun pala nasıl bana vurdu 3parcas4 1 parca 1s2 var 448 resilince var cat cat koydu adam, bide bnerfili hali bu dedi nerfsiz halinide biliyoruz daha cok nerf yersiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 daha neflenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Neyse ya neyi ispatlmaya çalışıyorum ki ben. Paladinler tabii ki nerflensin çok güçlüler şuan da inkar etmiyorum, ama mantık dahilinde nerflensinler. Arcane mageler, Oomkinler ve Rogueler nerflenmesin. Onlar GODMODE : ON LOLOLOL ! modunda milleti kesmeye devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 rogue dedin kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 paladinleri gelip pala oynayan adam savunacak tabi ne bekliyosunuz başka. evet oyundan silinmesi gerekir diyorum hala pala classı için. varmı arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar