Phlox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 consecration kullanamıcaz QQ diyenlere cevap gelmiş GC'dan said: We think you can go almost indefinetely on mana by using Divine Storm, Crusader Strike and a Seal / Judgement. If you want to add things to that, Consecration, Hammer or a heal perhaps, your mana will start to dip, but Divine Plea should make up for that. In PvP, you can make the choice to blow all of your mana knowing that you have time before the next fight to build your reserves back up. Or if you want to go from target to target with no downtime, don't blow all of your mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 metalheart said: cok iyi olmus hatta ben olsam remove all paladins from wow yani. Yazık ne alıp veremediğin var adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 paladine ölüüüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yazık onlarda insan değil mi? Lanet olsun oyunu oynarken bu kadar eğlenmiyorum, allahtan elimizin altında böyle bir mekan ve böyle pplcikler var... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Privhunter said: paladine ölüüüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 umarım paladinler yeterince hevesini almıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dworgian Mesajına çok güldüm.. Paladinler 80 de yine normal olucaklar. inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eski meslektaşlara sabır dilerim, aynı tbc başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sam bufflanmış haliyle paladin oynadın mı? Bildiğim kadarıyla şu an warhammer oynuyorsun çünkü. /cast power word: kill vardı. Aslında eski topiclerin geldi de aklıma tam istediğin gibi olmuştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 pre-tbc 2.0 oynadım, aynı olay diyorum işte. yukarıda güzel özetlenmiş zaten: Roqq said: Böyle olacağı belliydi. Exp öncesi OP olan bir Paladin, Exp sırasında itin g.tünden bakan bir paladine dönüşecek işte, olay bundan ibaret alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bugun delanin shadow priest mucahit ile biraz pvp yaptim, paladin cem yimaz hikayesi gibi olmus lan "bi isik gordum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Dworgian said: ya ben 1vs1 de 3 tane paladin dövbdüydümmü ard arda geçen gün bg de hımm olsun :D 1v1 de 3 paladın dovemezsın 1v3 olur o zaman. :)Ard arda demıssınde gene de arada hp regen almıssındır o zaman. Resto Druid le AV de DB bunker ı aldıktan sonra gelen bır paladın ı 2.5 dk falan oyalamıstım sonrada bırakıp otekı bunker a gecmıstım. Tabi eskısıne gore daha cok zorladıkları kesındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bırakmayı düşünüyorum zaten Paladinimi. Çekilecek ızdırap değil kesinlikle. 3k achievemente ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sonunda geldi. Bugün kafece bizi deli etti paladinler tekrar iyi oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hic 2.0 filan gibi degil ustumde kiytirik outland instance mavileri ile s3 warrior a girisip full mana ile cikabiliyorsam hemde becerisiz bir paladin olarak bu iste bisey var derim yani yahu stundan ciktin repentance i yedin healladi kendini pala kasiyorsun kasiyorsun tam kesicen pop bubble, hatta bubble dan sonra heallamiyor bile direk girisiyor son 2 haftadir girdigim BG lerde 7 den az paladin yoktu ve harbiden hunter gibi pvp ozurlusu bir karakterle oynayinca nerd rage e giriyorsun sinirden sirada isallah boomkin ve arcane mage var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 CusTodeM said: Sonunda geldi. Bugün kafece bizi deli etti paladinler tekrar iyi oldu:) ufak bi patch mi gelecek yoksa kendileri ayar çekio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Viktor said: hic 2.0 filan gibi degil ustumde kiytirik outland instance mavileri ile s3 warrior a girisip full mana ile cikabiliyorsam hemde becerisiz bir paladin olarak bu iste bisey var derim yani yahu stundan ciktin repentance i yedin healladi kendini pala kasiyorsun kasiyorsun tam kesicen pop bubble, hatta bubble dan sonra heallamiyor bile direk girisiyor son 2 haftadir girdigim BG lerde 7 den az paladin yoktu ve harbiden hunter gibi pvp ozurlusu bir karakterle oynayinca nerd rage e giriyorsun sinirden sirada isallah boomkin ve arcane mage var ustumde 3 parca s4 1 parca s3 falan disiplin priyim 11 k kusur buffsız hp 7-8 k lı pala dalıyor cartcart hp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Neyse yapsinlarda insanlar rahatlasin ama daha nerf dalgasi bitmedi hehe ilk olarak moonkine el atarlar, sonra magelere oda bittikten sonra rasgele warrior/rogue a gecerler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 klassik blizzard.. bir classi bufflarlar, ama asla ellerinin ayari yoktur, buffliycaz derken EZMODE GODLIKE yaparlar, sonra forumlarda 2 hafta boyunca 21397218732 tane oyuncu aglar, sonra beklenen nerf gelir, GODLIKE yaptiklari o classlari itin bir yerine sokarlar ve oyundan silerler.. paladin retribution gecmisi hep boyle olmustur zaten, boyle de kalicak gibime geliyor ama prot oynayanlara da yazik bizim ne sucumuz vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Warriorlarin eskidende simdide dogru duzgun oyniyan paladin karsisinda sansi yoktu zaten, Roguelara gelince burda yetenekten cok hp ve cooldown da bitiyor bu is.. Yakalarsa rogue seni ilk stunla cooldownlarinda dolmamissa zaten 95% bitmissin demektir. Ama ilk basta rogue u yakalarsan stunlamadan once bu patch oncesindede simdide sanslari yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 paladine nerf gelmedimi hala bu ne ya, hiçbir şansı yok hiçbir class ın paladine hala. bu ne saçmalıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Hunterları eklemeyi unutmuşum :p hepinize gelcek sıra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hotfix geldi dio offical forumlarda ama bi deisiklik yok gibi.deneyen pala arkadas sadece manam biraz cabuk bitiyo, dmg te bir degisiklik yok dedi. ya hotfix olmadı yada nerf die blizz bizi keklio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gelmesi gereken nerf tamamen gelmedi. judgement of wise nerflendi ve jo wisdomdan gelen mana miktarı ve proclama şansı yarıyarıya düştü. Yinede single target yeterince güçlü, Seal of commnad damage ı %20 nerflendi. Martyr nerflenmedii için pve damage aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar