Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Bursaspor (25.10.2008)

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

biletler 44 ytl olmasaydı bi fb deplasmanı yapardım. mecburen tv den izliycem.:S

maçtan bahsetmek gerekirse fenerin ortasahası bitik ve defansın göbeğinden çok açık veriyo.

bu durumda ise yusuf mustafa sarp ve sercana büyük iş düşüyor.

haydi bursam çakta gel.
Sosyal ağlarda paylaş

aragones kötü teknik adam
şu yönden
eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim
bu maçı alamazsa fener aragones gider fener tazminat öder
bursanın defansı sıçık fenerinki ondan beter
maçta çok gol olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim

Türkiye için geçerli değil bu. O kadar saçma sapan kulüp yönetiliyor ki (fenerbahçesinden galatasarayına beşiktaşından siirt köy hizmetleri sporuna her takım için) Türkiye'ye Capello da gelse Maurinho da gelse Scolari de gelse koydurmak zorunda o maddeyi.

Her sene 25 teknik adam kovuluyor neredeyse süper ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
kermit said:

Türkiye için geçerli değil bu. O kadar saçma sapan kulüp yönetiliyor ki (fenerbahçesinden galatasarayına beşiktaşından siirt köy hizmetleri sporuna her takım için) Türkiye'ye Capello da gelse Maurinho da gelse Scolari de gelse koydurmak zorunda o maddeyi.

iide fırsat verilmiyoki
kaç hafta oldu lig başlayalı
belki kadroyu oturtamadı teknik adam
yabancı ülkedeki futbolcular bizde yok yani sonuçta
adam gibi kadro oturana kadar en az 10 hafta lazım ama bizde 7. 8. haftada gg oluyo teknik adamlar gönderiliyo.
bu maçı fener alamasın gidicek yani söyleyim aragones
kendi evinde yenemiyosa taraftar azıcak iyicene
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Rewendor said:
kermit said:

iide fırsat verilmiyoki
kaç hafta oldu lig başlayalı
belki kadroyu oturtamadı teknik adam
yabancı ülkedeki futbolcular bizde yok yani sonuçta
adam gibi kadro oturana kadar en az 10 hafta lazım ama bizde 7. 8. haftada gg oluyo teknik adamlar gönderiliyo.
bu maçı fener alamasın gidicek yani söyleyim aragones
kendi evinde yenemiyosa taraftar azıcak iyicene

E ben de onu diyorum zaten. fırsat verilmiyo, aşırı sabırsız davranılıyo ve saçma sapan sebeplerle teknik direktör kovuluyor. Kısaca saçma sapan yönetiliyor kulüpler. bundan dolayı bir teknik adam ne kadar iyi olursa olsun türkiyeye gelirken sözleşmesine öyle bir şart koydurmak zorunda. Böyle bir şartı koydurması o adamı kötü bir teknik direktör yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız bir de şu var,bu dediğniz adamların o maddeyi koydurtmalarının nedenlerinden biri de aslında zaten Türkiye'ye gelmeyi çok sıcak bakmadıklarından...Ligini bilmiyorum,oyuncusunu bilmiyorum,çok para verirsen gelirim,başarısız olabilirim ama kariyerimin zedelenmesini istemiyorum,kovacaksan beni ona göre tazminatını verirsin hesabı....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...