sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 STAT: F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı HAKEM: Tolga Özkalfa SAAT: 19:00 Ortada bi maç. Fenerbahçe adam gibi oynarsa zevkli olur. Bursaspor bu sene iyi gidiyo. Geçen hafta kendi sahasında yenildi ama yinede tehlikeli bir takım. Her sonuç olabilir kanımca. Not: Deivid ve Wederson ilk 18 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fenerbahçe puan keybetmez artık bence 3 puanı alır işallah yanılırım da bursa kazanır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 biz ne futbolculara ne yönetime aşığız bizim aşkımız sarıya bizim aşkımız lacivert'e hep destek tam destek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bursa bu sene çok formda, FB karşısında da galibiyet kolay gibi gözüküyor. FB Arsenalden sonra hırslanıp asılırsa maça kazanabilir ama şu haliyle Bursa rahat alır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maç içerde. rahat alırız maçı. deivid'de b oynasın artık ya. ozledim walla kel kafasını adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bursa alır gibime geliyo yusufu kitliyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 İdaaa tabiriyle 0-2 çifte şans bursa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 biletler 44 ytl olmasaydı bi fb deplasmanı yapardım. mecburen tv den izliycem.:S maçtan bahsetmek gerekirse fenerin ortasahası bitik ve defansın göbeğinden çok açık veriyo. bu durumda ise yusuf mustafa sarp ve sercana büyük iş düşüyor. haydi bursam çakta gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bursa rahat kazanır, 0-3 ya da 1-3 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Performans durumlarına bakarsak Bursa rahat kazanır ama Kadıköy'de fener zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Fener yine aynı ofsayt ''taktiği'' anlayışıyla çıkarsa en az 4 tane yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Masquerade said: Performans durumlarına bakarsak Bursa rahat kazanır ama Kadıköy'de fener zorlayabilir. ulan ne hallere düştük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aragones kötü teknik adam şu yönden eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim bu maçı alamazsa fener aragones gider fener tazminat öder bursanın defansı sıçık fenerinki ondan beter maçta çok gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ha bide ispanyayı şampiyon yaptıda öyle bi kadroya beni koy ben bile en az yarı final oynatırım o kadroyla asdjfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kermit said: eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim Türkiye için geçerli değil bu. O kadar saçma sapan kulüp yönetiliyor ki (fenerbahçesinden galatasarayına beşiktaşından siirt köy hizmetleri sporuna her takım için) Türkiye'ye Capello da gelse Maurinho da gelse Scolari de gelse koydurmak zorunda o maddeyi. Her sene 25 teknik adam kovuluyor neredeyse süper ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Arsenal 120 senede 22 td çalışmış fenerbahçe 101 senede 84 td le çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Rewendor said: Bursa bu sene çok formda, FB karşısında da galibiyet kolay gibi gözüküyor. FB Arsenalden sonra hırslanıp asılırsa maça kazanabilir ama şu haliyle Bursa rahat alır gibi. hiç hırslanıcak gibi gözükmüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Rewendor said: kermit said: eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim Türkiye için geçerli değil bu. O kadar saçma sapan kulüp yönetiliyor ki (fenerbahçesinden galatasarayına beşiktaşından siirt köy hizmetleri sporuna her takım için) Türkiye'ye Capello da gelse Maurinho da gelse Scolari de gelse koydurmak zorunda o maddeyi. Her sene 25 teknik adam kovuluyor neredeyse süper ligde. iide fırsat verilmiyoki kaç hafta oldu lig başlayalı belki kadroyu oturtamadı teknik adam yabancı ülkedeki futbolcular bizde yok yani sonuçta adam gibi kadro oturana kadar en az 10 hafta lazım ama bizde 7. 8. haftada gg oluyo teknik adamlar gönderiliyo. bu maçı fener alamasın gidicek yani söyleyim aragones kendi evinde yenemiyosa taraftar azıcak iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 artık topun ağzında hata yapan bundan dolayı fark bile atabilirler. fener alacak maçı ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kermit said: Rewendor said: kermit said: eğer bi teknik adam kendine güvenmiyosa sözleşmesinde kovulursam şu kadar tazminat alırım diye bi madde koydurmaz kardeşim Türkiye için geçerli değil bu. O kadar saçma sapan kulüp yönetiliyor ki (fenerbahçesinden galatasarayına beşiktaşından siirt köy hizmetleri sporuna her takım için) Türkiye'ye Capello da gelse Maurinho da gelse Scolari de gelse koydurmak zorunda o maddeyi. Her sene 25 teknik adam kovuluyor neredeyse süper ligde. iide fırsat verilmiyoki kaç hafta oldu lig başlayalı belki kadroyu oturtamadı teknik adam yabancı ülkedeki futbolcular bizde yok yani sonuçta adam gibi kadro oturana kadar en az 10 hafta lazım ama bizde 7. 8. haftada gg oluyo teknik adamlar gönderiliyo. bu maçı fener alamasın gidicek yani söyleyim aragones kendi evinde yenemiyosa taraftar azıcak iyicene E ben de onu diyorum zaten. fırsat verilmiyo, aşırı sabırsız davranılıyo ve saçma sapan sebeplerle teknik direktör kovuluyor. Kısaca saçma sapan yönetiliyor kulüpler. bundan dolayı bir teknik adam ne kadar iyi olursa olsun türkiyeye gelirken sözleşmesine öyle bir şart koydurmak zorunda. Böyle bir şartı koydurması o adamı kötü bir teknik direktör yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bursa harcar feneri yani umarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yanlız bir de şu var,bu dediğniz adamların o maddeyi koydurtmalarının nedenlerinden biri de aslında zaten Türkiye'ye gelmeyi çok sıcak bakmadıklarından...Ligini bilmiyorum,oyuncusunu bilmiyorum,çok para verirsen gelirim,başarısız olabilirim ama kariyerimin zedelenmesini istemiyorum,kovacaksan beni ona göre tazminatını verirsin hesabı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 lugano atmış 1-0 olmş hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu spiker yine aragonyes derse televizyonu söküp atacam lan sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar