Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Arkadaşımla şakalaşırken hamile kaldım."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samsun’da geçen yıl tanışan lise 1’inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile lise son sınıf öğrencisi A.E.A., arkadaşlıklarını kısa sürede ilerletti. Tanıştıktan 3 ay sonra A.E.A.’nın evine giden iki genç, kendi ifadelerine göre ‘şakalaşmaya’ başladı, ardından cinsel ilişkiye girdi.

Aylar geçtikçe karnı büyüyen Ş.T., ağrılardan şikayet edince ailesi tarafından doktora götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine A.E.A. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GEREKİRSE ONUNLA EVLENİRİM

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘ırza geçmek’ ve ‘alıkoymak’ suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim’ dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim’ dedi. Ş.T.’nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.
Mesaj tarihi:
olay tecavüz gibi görünmüyor. kızın " beni giysilerimi çıkarmak için ikna etti cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum" açıklaması çok inandırıcı gelmedi. olay anlatıldığı gibiyse hapis cezası çok ağır gibi.

bu gibi durumlarda kimin kimi baştan çıkardığını nasıl kanıtlayacaksın ayrıca. Kız için çok zor ama bir okadarda erkek tarafı için böyle bir olayla karşılaşmak ve bu yaşta 10 yıl gibi bir cezayla karşı karşıya olmakta çok zor.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim

bu ne abi 1 nisan haberi filan mı
Mesaj tarihi:
öldüresim geliyo şöyle şeylerden ya çocuk tecavüzden hapse girdi ama ortada tecavüz yok. gerizekalılığına yansın gerçi o da madem o kadar getirdin korun :P
Mesaj tarihi:
Seperate said:
hepimizin başına gelebilir agatorlar gülmeyin!11!!1

işte o yüzden cinsellik tabu olmaktan çıkmalı.

eğer burda erkek tarafı zor kullanarak kızla birlikte olmadıysa burda suçlu toplum ve bu çocukların ailesi. bu çocuk eğer 10 yıl hapse mahkum edilirse ömür boyuna çevirsinler daha iyi. hayatı kayar resmen. Kızında durumu çok zor. Bu işi mahkemelerden çok adam akıllı psikologlar halledebilir gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
kız olayı dil anlatım derslerinden edindiği bilgilerle anlatmış
Giriş: Şakalaşıyorduk
Gelişme: Seviştik sonra soyunduk bir daha seviştik...
Sonuç: .....

kız maşallah sefasını sürmüş işin pisliğini erkeğin üstüne atmış neymiş efendim ikna etmiş

ikna olmadan öncede gayet sevişmişin hanım kızım?
Mesaj tarihi:
evet ya eşitsizlik var diye yanarlar her olayda su üstüne çıkarlar.. ne biçim şaka ya..
nasıl ne olduunu anlamazsın ya..
üstümü çıkarmaya ikna etti dio ikna olmuşsun zorlama yok yani.:!
  • Yeni Oluştur...