Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Samsun’da geçen yıl tanışan lise 1’inci sınıf öğrencisi Ş.T. ile lise son sınıf öğrencisi A.E.A., arkadaşlıklarını kısa sürede ilerletti. Tanıştıktan 3 ay sonra A.E.A.’nın evine giden iki genç, kendi ifadelerine göre ‘şakalaşmaya’ başladı, ardından cinsel ilişkiye girdi. Aylar geçtikçe karnı büyüyen Ş.T., ağrılardan şikayet edince ailesi tarafından doktora götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine A.E.A. tutuklanıp cezaevine gönderildi. GEREKİRSE ONUNLA EVLENİRİM Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘ırza geçmek’ ve ‘alıkoymak’ suçlarından 10 yıl ağır hapis istemiyle yargılanan A.E.A. savunmasında, ‘Gerekirse onunla evlenirim’ dedi. Erkek çocuk dünyaya getiren Ş.T. yazılı ifadesinde, ‘Şakalaşırken öpüşmeye başladık. Elbiselerimi çıkarmam için beni ikna etti. Ben soyunduktan sonra o da elbiselerini çıkardı. Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim’ dedi. Ş.T.’nin yaşının tespiti ve bebeğe DNA testi yapılması için duruşma ertelendi.
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 olay tecavüz gibi görünmüyor. kızın " beni giysilerimi çıkarmak için ikna etti cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum" açıklaması çok inandırıcı gelmedi. olay anlatıldığı gibiyse hapis cezası çok ağır gibi. bu gibi durumlarda kimin kimi baştan çıkardığını nasıl kanıtlayacaksın ayrıca. Kız için çok zor ama bir okadarda erkek tarafı için böyle bir olayla karşılaşmak ve bu yaşta 10 yıl gibi bir cezayla karşı karşıya olmakta çok zor.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Kız ailesinden korktuğu için falan öyle ifade vermiş olabilir bence
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Masquerade said: Daha sonra seviştik. Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim bu ne abi 1 nisan haberi filan mı
funq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 öldüresim geliyo şöyle şeylerden ya çocuk tecavüzden hapse girdi ama ortada tecavüz yok. gerizekalılığına yansın gerçi o da madem o kadar getirdin korun :P
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Hahahahahahaha ulan hani konuyla ilgili yorumumu yazıp ban yemek istemiyorum şimdi de, ne salak bir şikayettir "Beni kandırdı, ilişkiye girdik" Hahahahahaha
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hepimizin başına gelebilir agatorlar gülmeyin!11!!1
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Seperate said: hepimizin başına gelebilir agatorlar gülmeyin!11!!1 işte o yüzden cinsellik tabu olmaktan çıkmalı. eğer burda erkek tarafı zor kullanarak kızla birlikte olmadıysa burda suçlu toplum ve bu çocukların ailesi. bu çocuk eğer 10 yıl hapse mahkum edilirse ömür boyuna çevirsinler daha iyi. hayatı kayar resmen. Kızında durumu çok zor. Bu işi mahkemelerden çok adam akıllı psikologlar halledebilir gibi geliyor bana.
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 O değil de, haberi tam okumadan önce "Nasıl şakalaşma lan o öyle" dedim ve düşündüm durdum. kız: girdi erkek: şakkaaa ikisi birden: hahaha
semaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ancak cinsel ilişkiye girdik mi bilmiyorum. Beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim. said: yazııık...
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kız olayı dil anlatım derslerinden edindiği bilgilerle anlatmış Giriş: Şakalaşıyorduk Gelişme: Seviştik sonra soyunduk bir daha seviştik... Sonuç: ..... kız maşallah sefasını sürmüş işin pisliğini erkeğin üstüne atmış neymiş efendim ikna etmiş ikna olmadan öncede gayet sevişmişin hanım kızım?
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 iyi imza çıkar burdan "beni kandırarak ..."
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 "sana bi şaka yaparım boş otobüste ayakta gidersin" :D
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eşek şakasi olmuş bu biraz safdf
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ilerde çocuğuna bi şakadan meydana geldiğini anlatırlar artık
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 evet ya eşitsizlik var diye yanarlar her olayda su üstüne çıkarlar.. ne biçim şaka ya.. nasıl ne olduunu anlamazsın ya.. üstümü çıkarmaya ikna etti dio ikna olmuşsun zorlama yok yani.:!
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya bildiğim kadarıyla zorla olup olmadığı anlaşılabiliyor bazı testlerle falan?
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oynıcak başka bişey bulamamışlarmı bunlar
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 nehehehehey bune lahaahah nası testler?SDfsdfsdf
Öne çıkan mesajlar