Afush Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 AKP Kadın Kolları Başkanlığı, 27-28 Kasım'da düzenlenecek ve iş dünyasında kadının rolünün ele alınacağı toplantıya, ünlü film yıldızı Angelina Jolie'yi davet etti.Jolie, davete katılmak için ABD’deki bir yardım kuruluşuna bağış koşulu getirdi. AKP, küresel ekonomik kriz sürecinde dikkatleri iş dünyasındaki başarılı kadınlara çekmek için önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. AKP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin tarafından düzenlenen “İşte Kadın Kongresi”nde açılış konuşmasını Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Başbakan Erdoğan yapacak. TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, partisinin kadın kollarının 2 yıldan beri uluslararası toplantılar düzenlendiğini belirtti. Bu kapsamda, iş dünyasında kadının rolünün masaya yatırılacağı “İşte Kadın” konulu bir toplantı düzenleyeceklerini ifade eden Şahin, toplantıya işçi, işveren, dünyada rol modeli olmuş güçlü kadınları davet ettiklerini söyledi. Angelina Jolie'yi de bu toplantıya davet ettiklerini anlatan Şahin, “Dünyanın kabul ettiği güçlü bir sanatçı. Yardımseverliğiyle bütün dünya onu biliyor. Biz de bu anlamda davet ettik. Davetimizle alakalı süreç, bu hafta takip ediliyor” diye konuştu. Ancak Jolie, toplantıya katılmak için ABD’deki bir yardım kuruluşuna bağış koşulu getirdi. Şahin, “Biz iktidar partisiyiz. Yaptığımız hiçbir programda, davet ettiğimiz hiç kimseye para vermedik. Bunu onlara ilettik. Şimdi onlardan yanıt bekliyoruz” dedi. ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, “İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım” diye konuştu. alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Afush said: Ancak Jolie, toplantıya katılmak için ABD’deki bir yardım kuruluşuna bağış koşulu getirdi. Şahin, “Biz iktidar partisiyiz. Yaptığımız hiçbir programda, davet ettiğimiz hiç kimseye para vermedik. Bunu onlara ilettik. Şimdi onlardan yanıt bekliyoruz” dedi. alıntı gelmesse napcaklar ki gazetesini mi kapatcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 madem çok istiyolar gelmesini yardım yapsınlarç kadın kendinemi istiyoda parayı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Tayyip, filmlerine boykot çağrısı yapacakmış. "İzlemeyin, haramdır" diyecekmiş. Afush said: ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, “İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım” diye konuştu. alıntı O diil de, ben şu sesi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 angelina jolie nalaka lan, bare turkiyeden is kadinlarini cikarsalar, yardimida turkiyede bi kuruma yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "biz iktidar partisiyiz para vermeyiz" mentalitesine bittim..Angeli,na'ya çok meraklılarsa,vercekleri para ya katrinaya ya da nepale falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 candan erçetini severim onu çağırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gelse ne yapıcak burada zavallı kadın. Bağış kurumuna para yatırın demiş birde. Yahu kendi işçisini beslemeyip birde hakaretlerle kovalayan adamlar abd'deki yardım kurumuna para mı yatıracak? Geçiceksin o işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ahaha "AKP'nin kadin kollari baskanligi" da iyiymis. Anjelina Jolie de ne alaka hakkaten. Is kadini degil bir sey degil. Parayi guzelligiyle kazanan herhangi birisi de Afrika'ya gitmeyi ya da 3. dunya ulkesinden cocuk evlat edinmeyi yapabilir. Hayir bir de hem is kadinlari bik bik diyorlar ondan sonra da dunya capinda bilinen yardimseverligi yuzunden cagirdik diyorlar. Sacma. Once Turkiye'de kadina karsi siddeti falan azaltmayi denesinler de is kadinligina gelinir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bu sözümona muslumanlarin hangisinin karisi cali$iyor ki? Gecelim bu ayaklari, realiteye bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok boş işler bunlar, ülkendeki yardıma muhtaç insanları bırakıp amerikadaki yardım kuruluşuna neden para veriyosun? kendinize gelin lan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Şimdi şu haberde eleştirilcek çok şey var ama söylencek birşey yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Afush said: ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, “İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım; diye konuştu. abi bunlar topyekün osuracak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bakalım son zamanlarda kadın hakları için Türk askerlerini öldürüyoruz diyenleri de çağıracaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 lan ANGELİNA JOLİEEEEEE siyaset libidoyu düşürüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Oyum AKP'ye artık. Her gün namaz kılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 HOHOAHAAAHAAHA Ancelina Coli hea. Vay be. AKP Kadın Kolları Ahahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Redeagle said: Gelse ne yapıcak burada zavallı kadın. Bağış kurumuna para yatırın demiş birde. Yahu kendi işçisini beslemeyip birde hakaretlerle kovalayan adamlar abd'deki yardım kurumuna para mı yatıracak? Geçiceksin o işleri... katiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Alexi_Septimus said: Oyum AKP'ye artık. Her gün namaz kılacağım. hoşgeldin mümin kardeşim fsdfs akp bunla bile yaranamadı ya, artık tamam bi dahaki seçimde kesin barajın altında kalıcak şdlfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, “İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım” diye konuştu. tüm dünyadan ünlü kadınları toplayıp güçlü bi ses çıkarmak istiyolarsa, ben sharapova yı tavsiye ediyorum kendilerine. İİİİYAAAAH! AAAAAH! HIAAAH! diye kadın tek başına istedikleri sesi çıkarabilir. iyi bi servise bakar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Selam, En gereksiz hareketlerinden biri : @Absolut Abi baktıkları değil madaolyonun yüzü, madalyon bile farklı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 önce dolma gibi saran kocalarınıza çıkarın güçlü* sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Aynen.Türbanı takma özgürlüğüm var diye yırt kendini ama neden türbanı takmama özgürlüğüm yok diye isyan etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Eternalus said: said: ABD'den Terry Neese ve Mona Dimond, Pakistan'dan Manail Anis Ahmed'in, toplantıyla ilgili davetlerine olumlu yanıt verdiklerini bildiren Şahin, “İstiyoruz ki bütün dünyadan güçlü kadınlar gelsin ve güçlü bir ses çıkaralım” diye konuştu. tüm dünyadan ünlü kadınları toplayıp güçlü bi ses çıkarmak istiyolarsa, ben sharapova yı tavsiye ediyorum kendilerine. İİİİYAAAAH! AAAAAH! HIAAAH! diye kadın tek başına istedikleri sesi çıkarabilir. iyi bi servise bakar yani. bak işte bunun altına imzamı atarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar