balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 zaten anca annelik gibi bir duygu bıraktırabilir bence sigarayı tamamen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hayirlisi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İstedikten sonra yiğen için temiz temiz dumansız yaşarsın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sigara bırakmak okadar kolay bir şey değil bence sigarayı bırakmak değil ben daha sigaramı bile değiştiremiyorum ucuz bişi içiyim diyorum olmuyo en fazla 2 gün dayanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 puroya alıştım alışalı sigaradan tiksindim, bıraktığım 6 ay mı 7 ay mı ne oldu sigarayı hatırlamıyorum, ama bu süre zarfında 2-3 kez ağzıma sürmemle kusarcasına sigarayı fırlatmam bir oldu. 2 haftada 1 puro haftada 1 de nargile içerim o da çok nikotinim gelirse. ama bıraktığım ilk 3 ay hiç bir nikotin maddesi, sigara dumanı dahil maruz kalmadım. puro ve nargile de tamamen keyif. açıkçası benim bağımlılık biraz o...pu oldu istediğim zaman bırakıyorum çok canım istese de kolayca karşı koyuyorum. 1 hafta puro içtim en son sabah kalkarken ölüyorum sandım 1 dk falan nefes alamadım. sonra zaten baktım sigaradan tiksinmişim, puroyu mecbur içmedim falan yani. şimdi sigaraya başlayabilsem 1 ay içerim sonra yine bırakırım hiç problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sigaraya istediğim halde başlayamamıştım zamanında, sevmiyorum yahu kokusunu filan. Çirkin bir olay. ama; PURO o| 1~2 ayda bir içiyorum onu da. Fazlasını ne istiyorum, ne de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yalnız sakın gidip puroya falan başlamasın bu iki mesajdan sonra insanlar =) ben 1 hafta boyunca günde 2-3 tane havatampa içtim ki hafif sayılır bu che ye göre falan, 7. gün zor kalktım yattığım yerden, ciğerlerimde bir ağrı vardı ki.. aman diyim kalp spazmı geçirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Nargile varken sigara nie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Nargileyi paket yapamıyorlarmış, öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 evet abi. evimde nargile olsa günde üç sigara falan içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Kola bağımlısıyım. Sigara gibi öyle her gün aramam da durup dururken aniden kriz gibi bir şey geliyor. Sigaradan daha illet bi şey bu. Mesela dün gece yine kriz geldi gittim sabah 2:00'da yarım saat yürüdüm benzinlikteki marketten kola aldım içe içe gittim evime. Sonra mutlu oldum. Sigara kullanmıyorum, en son 13 yaşımdayken içmişliğim vardı beğenmedim ve o sayfa kapandı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 17 sene sigara içmiş birinden çocuğum olsun istemezdim heralde : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 beni böyle kabul et chasten!!1!!bir1 BANA ACIMA!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 20 sene üstü mü kabul ediyosun chasten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sabah sadece yarım bi tost yedim ve 1. paket bitti. 2.ye geçtim. ablamı bekliyom yemek yapsın diye. üşengeçliğimden aç karnına sürekli içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi açken nasıl içiyorsunuz ben içtikçe acıkıyorum sorun bende mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bir zamanlar adamın birisi kişiselde esrar propagandası yapıp taşlanmıştı bence bu topic de çok doğru değil belirtmek isterim keza topluma en çok zarar veren madde sıralamasında çoğu uyuşturucu en alt sırada iken kafein birinci sigara ikinci sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ama yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Reklamını yapmak yasal değil yanılıyor muyum=)Hollanda da da esrar yasal. Bu arada ben de Hollandadaki durumu Türkiyedeki durumdan daha doğru buluyorum karşı taraftaymışım gibi görünüyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Emaleth said: aquila said: "aaa valla bu kadar güzel yemek üstüne" Sırf bu yüzden sigarayı bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wiski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 PrudenT said: ha bi de kaça aldın djarum'u? djarum kadıkoyde 7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 beş lira izmirde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Alexi_Septimus said: Ne gerek var. gittikçe tiksiniyorum bende su yasak bir an önce cıksın istiyorum,hatta ev arkadası kriterlerime bile ekledim sigarayı içmeme olayını.tabi sana keyif veriyorsa afiyet ola=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sigara içmek salaklıktır bende içiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: geçmiş olsun valla çoğu kişi ben bırakmaya çalışıyorum diyo da benim öyle bi isteğim yok 4 yıllık içiyim henüz daha erken belki ilerde bende bırakmaya çalışcam ama sigara güzel bişi be kardeşim sallama 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
wiski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 PrudenT said: ha bi de kaça aldın djarum'u? djarum kadıkoyde 7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 beş lira izmirde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Alexi_Septimus said: Ne gerek var. gittikçe tiksiniyorum bende su yasak bir an önce cıksın istiyorum,hatta ev arkadası kriterlerime bile ekledim sigarayı içmeme olayını.tabi sana keyif veriyorsa afiyet ola=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sigara içmek salaklıktır bende içiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: geçmiş olsun valla çoğu kişi ben bırakmaya çalışıyorum diyo da benim öyle bi isteğim yok 4 yıllık içiyim henüz daha erken belki ilerde bende bırakmaya çalışcam ama sigara güzel bişi be kardeşim sallama 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar