Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disko Kralı

spompas

Öne çıkan mesajlar

Unbannable said:
bu ülke şu dallamayı da ünlü etti ya bişi demiyorum. resmen amerikan talk show özentisi bi herif, nerden laf soksam nerden bozsam insanları onun peşinde. en uyuz olduğum insan tipidir, zaten izlemiyorum bu tarz programlarıda. en güzeli beyaz abi, adam akıllı işi yapıyor, belden aşağı da konuşmuyor mis

dikkat ederseniz, beyazın her programda aynı esprileri yaptığını görürsünüz. mimik kullanışı, ses tonu değiştirmeler hep aynı hep aynı ve içerik olarak 5 dk sohbet 2934234234 dk şarkı HADİ KOPUYOMUYUZ MİLLET EĞLENİYOMUYUZ şeklinde sanki müzikhole gelmiş müşterilerde şarkıyla türküyle eğlendiriyor. nasıl bi talk show anlayışıdır bu anlamıyorum.

okan bayülgene gelince, gayet severdim kendisinide bozmaya başladı iyice inşallah düzeltir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hiç izlemiyorum artık lise yıllarında falan uyumadan izlemek için çaba harcardım,gülmekten ölürdüm hele bir athenayı konuk etmişti bunlar daha yeni meşhur oluyorlardı,süperdi ahh zaga ya müziğiyle ne istiyonuz teyzesiyle harikaydı,makina falan soğuttu şuansa hiç ilgimi bile çekmiyor,biri hakikaten okana zamanında bırakması gerektiğini söylesin artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
mani tam da yazdıklarını yazmaya gelmiştim
sırf yıldo için ayrılmıyorum tv başından konussun diye bekliyorum

yıldo mükemmel adam tek geçerim okan her programa çıkarsa keşke

bide hala bu berbat skeçlere devam ediyorlar disco'da

hele hayrettin bektaşı diye bi tipleme üretmişler iğrendim resmen
yıldo olmasa kapıcaktım tv yi

hayretin tiplemesini yapan elemanda jim carrey özentisi bişey varya o
kızsız adam şeysinde oynayan
resmen ağzına patlatcağım geldi sinir oldum asdds
şu yeni gelen tipler yerine gürgen öz geri gelse hiç değilse izlenebilir bişi olur
----------

aha bitti geçen senedeki discodan hiç bi farkı yok hala çok bayık
sırf yıldo için katlandım sağolsun okan doğru düzgün konuşturmadı onuda
Sosyal ağlarda paylaş

Bu programda takdir ettim okan bayülgen i.Yıldo yu çok bilmiyordum ve izlediğim kadarıyla pek birşeyi de yoktu.Bilakis biraz gereksiz konuştu.Hayko bana göre çelişkili biri gibi ama mantıklı konuşuyor beğendim onu yine.Okan da artık duruşunu ve demek istediklerini daha belli ediyor.Yaşlandıkça daha düşünceli olmaya başladı ki düzeliyor.Çok koparan bir program değildi ama eğlendim.Hoştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...