vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu herifin tarzı da eleştirmek,kötülemek,aşağılamak vs.. beyazın tarzının yumuşak ve sempatik olduğu gibi.tarz meselesi ve tv de olduğu için tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ya saçmalamasın yeter. Çok sıkıcı oluyor bazen. O çocuğu çıkarmayacaktı baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Unbannable said: bu ülke şu dallamayı da ünlü etti ya bişi demiyorum. resmen amerikan talk show özentisi bi herif, nerden laf soksam nerden bozsam insanları onun peşinde. en uyuz olduğum insan tipidir, zaten izlemiyorum bu tarz programlarıda. en güzeli beyaz abi, adam akıllı işi yapıyor, belden aşağı da konuşmuyor mis dikkat ederseniz, beyazın her programda aynı esprileri yaptığını görürsünüz. mimik kullanışı, ses tonu değiştirmeler hep aynı hep aynı ve içerik olarak 5 dk sohbet 2934234234 dk şarkı HADİ KOPUYOMUYUZ MİLLET EĞLENİYOMUYUZ şeklinde sanki müzikhole gelmiş müşterilerde şarkıyla türküyle eğlendiriyor. nasıl bi talk show anlayışıdır bu anlamıyorum. okan bayülgene gelince, gayet severdim kendisinide bozmaya başladı iyice inşallah düzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bir daha doğanla çalışmam diyip tekrar başlaması,benim için bittiği andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Böyle bir şey dediyse bu ne değiştirir ki? Evet Okan Bayülgen prensip sahibi biri değilmiş, başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Adam bu işi para için yapmıyor mu? Sonuçta çıkarlarını korumak zorunda. Prensip sahibi kim var allasen şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Son programa yetişemedim. Ama Okan Bayülgen'in artık modası geçti kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 prensip sahibiyim,bir daha asla çalışmam onun kurumlarında şeklinde her programında konuştuktan sonra,üstüne üstlük yine hemen hemen her programda da yönetimine saydığı kanalda 1 yıl ara verip tekrar çalışmaya başlaması ? Yine izliyorum programını,ama eskisi gibi bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bidaha doğana çalışmam dediğini hatırlamıyorum ben, daha büyük bir stüdyo ve istediklerini almak koşuluyla tekrar yapacağını söylemişti belkide aldı. bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Unbannable said: bu ülke şu dallamayı da ünlü etti yaokan miğdemi bulandırıyor artık. geceleri en sevdiğim talkshow e2'deki late night show with conan o'brain.. hakikatten kalite odur. bizimkiler arada late night show ve türevlerini açıp biraz izleseler iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 okanda harbi hırsız haaa olurda bu kadar olmaz bu kısa film mi nasılda arak yapmışlar da yayınlıyorlar yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Son programda Saadettin teksoy un bi son olayını göstermişlerdi medya arkasında,darth wader kostümüyle geliyo şehitlerimize baş sağlığı diliyorum diyo falan sonra program kapatılmışmış.O bayağı komikti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hiç izlemiyorum artık lise yıllarında falan uyumadan izlemek için çaba harcardım,gülmekten ölürdüm hele bir athenayı konuk etmişti bunlar daha yeni meşhur oluyorlardı,süperdi ahh zaga ya müziğiyle ne istiyonuz teyzesiyle harikaydı,makina falan soğuttu şuansa hiç ilgimi bile çekmiyor,biri hakikaten okana zamanında bırakması gerektiğini söylesin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 orta3,lise1-üni (maksimum) 2 arası bi aralığa hitap ediyor adam.. çok asiyiz, kural tanımazız falan.. diğer yandan albümleri de 14yaş grubuna yapıyorlar ve deli gibi kâr elde ediyorlar. e haliyle çalışan bi formül nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Eski programları daha bi güzeldi. Ayrıca o özgür denen herife ayrı bi kılım. Gördükçe ağzını burnunu kırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bugun başlıyor yeni sezon bakalım geçen sezon 1 2 bölüm dışında izlemedim çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Haykoya ne olmuş öyle yaa::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu yıldo yıllarca konuşsun karşısında oturup dinlerim. o derece süper adam. neden talk show işine girmiyorum anlamıyorum. adam bambaşka biri ya tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mani tam da yazdıklarını yazmaya gelmiştim sırf yıldo için ayrılmıyorum tv başından konussun diye bekliyorum yıldo mükemmel adam tek geçerim okan her programa çıkarsa keşke bide hala bu berbat skeçlere devam ediyorlar disco'da hele hayrettin bektaşı diye bi tipleme üretmişler iğrendim resmen yıldo olmasa kapıcaktım tv yi hayretin tiplemesini yapan elemanda jim carrey özentisi bişey varya o kızsız adam şeysinde oynayan resmen ağzına patlatcağım geldi sinir oldum asdds şu yeni gelen tipler yerine gürgen öz geri gelse hiç değilse izlenebilir bişi olur ---------- aha bitti geçen senedeki discodan hiç bi farkı yok hala çok bayık sırf yıldo için katlandım sağolsun okan doğru düzgün konuşturmadı onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 okan iğrenç bi adam, programı da iğrenç. hayır geçtiğimiz yılarda pek sever pek savunurdum ama yok yani.. eşşeğe altın semer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bu programda takdir ettim okan bayülgen i.Yıldo yu çok bilmiyordum ve izlediğim kadarıyla pek birşeyi de yoktu.Bilakis biraz gereksiz konuştu.Hayko bana göre çelişkili biri gibi ama mantıklı konuşuyor beğendim onu yine.Okan da artık duruşunu ve demek istediklerini daha belli ediyor.Yaşlandıkça daha düşünceli olmaya başladı ki düzeliyor.Çok koparan bir program değildi ama eğlendim.Hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi yıldo mükemmel adam okan daha konuştursa onu anlardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tv8 de ne fakirmiş en berbat stüdyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Son yillarda dususteydi Okan ama bu seneki kraliyet ailesi formati daha iyi kanimca. Ozellikle hafta ici yaptigi programlari tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bu akşam gitarcılar var programda. Az sonra başlayacak. Bir bakmak lazım Akın Eldes falan var. Asım Can var eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar