Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1. filmde uyumustum.umarım bu iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 YAAAAA BEN BU FILM GUZEL OLSUN ISTIYORUM.. yarın gitsem mi ne =)) kitabına taptıgın filmin kotu olması cok can sıkar.. sıkmasın can falan guzel olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 İzledim. Fena değildi. Tam evde izlenecek film ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bende dün izledim. İçimde bir korku vardı ikinci bir faciamı diye ama Da Vinci ye göre daha güzel toparlamışlardı. Da vinci şifresinde alakasız okadar çok şey vardı ki artık kitapla benzer bi yanı kalmamıştı filmin. Bunda yine yukarıda spoiler içinde belirtilenlerden başka pek değişiklik yoktu. Hea tabi daha güzel olabilrimiydi tartışılır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Uyarlama yapan yönetmenler hem zaman kısıtından, hem de bazı gişesel/estetiksel kaygılar yüzünden kitap kadar uzun soluklu ve detaylı yapamayabiliyorlar işleri. Mesela "hiç aksiyon durmuyor" falan denmiş, 140 dakika olduğu halde aksiyon durmuyor, filmi istediğiniz gibi yapsa 210 dakika izleriz heralde :p Camerlengo'nun pasif hali ve bolca Lancia reklamı beni de rahatsız etti de, genel olarak başarılı bir uyarlamaydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bugün gittim, kitabı okumayan biri olarak söyleyebilirim ki son yıllarda izlediğim en güzel aksiyon filmiydi. Her dakikasını zevk alarak izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Vizyona girdiği ilk gün izledim. Güzel filmdi, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kitabı okumayan birinin beğenmeme ihtimali yok gibi birşey zaten.140 dakikalık bir filmde bir dakika bile durağanlık yok nerdeyse.Zaten 400-500 sayfalık bir kitap kendini 3 günde okutabiliyorsa yönetmenin eldeki malzeme zaten çok geniş.4 saat bile yapsa filmi yine heyecanını yitirmeyecek bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kitabı okumadım ama beğenemedim filmi aksiyon vardı da iluminati yoktu filmde be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Da Vinci Şifresi'yle aynı yönetmenden mi bu? Onda çünkü film kitabın neredeyse aynısı olmasına ve çok tutarlı sürmesine rağmen bir türlü sevememiştim filmi. Her şey olması gerektiği gibi olsa da bir türlü film beni içine çekememişti, o havayı verememişti bana. Sebebini anlayamasam da yönetmenin başarısızlığıdır diye tahmin etmiştim. Aynısının bunda da olmasından korkuyorum. Bunun kitabını D.V. Şifresinden daha çok sevmiştim. Aynısı buna da olsa üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Starscream said: aksiyon vardı da iluminati yoktu filmde be Zaten yok ki, her şeyi Illuminati'nin yaptığını düşündürerek Camerlengo yapıyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Starscream said: kitabı okumadım ama beğenemedim filmi aksiyon vardı da iluminati yoktu filmde be abi filmi izlemedim. yanlışlıkla tıkladım buna ya off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Rewendor said: Da Vinci Şifresi'yle aynı yönetmenden mi bu? Onda çünkü film kitabın neredeyse aynısı olmasına ve çok tutarlı sürmesine rağmen bir türlü sevememiştim filmi. Da vinci kitabını bir daha okuyup hemen arkasıdnan filmini birdaha izlemeni tavsiye ederim. Filmde senaryoyu evire çevire öyle bir hale getirmişler ki biraz daha karışsalar olaya karakterlerin isimleri bile farklı olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Baggio said: Starscream said: aksiyon vardı da iluminati yoktu filmde be Zaten yok ki, her şeyi Illuminati'nin yaptığını düşündürerek Camerlengo yapıyor işte? işte ona gıcık oldum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Toledor said: Da vinci kitabını bir daha okuyup hemen arkasıdnan filmini birdaha izlemeni tavsiye ederim. Filmde senaryoyu evire çevire öyle bir hale getirmişler ki biraz daha karışsalar olaya karakterlerin isimleri bile farklı olacakmış Hmm olabilir, filmi izlediğimde kitabın üzerinden bayağı zaman geçmişti unutmuşumdur. Ama filmde aa tamam burayı hatırladım falan diye diye izliodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Kitabın en önemli özelliği bulmaca kısmıydı.Sayfalarca okurduk ve sonra adam şifreyi çözdüğünde oha fln derdik.Film olduğu için tabi Langdon takır takır çözüyordu herşeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 E orası normal ama, filmde saatlerce bulmaca çözme çabasını gösterecek halleri yok ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gittik geldik,kitabı okumadım evde bulunmasına rağmen hep okuyacam okuyacam diyordum ama bir türlü o isteği bulamamıştım,artık başlarım :) Ha kitabı böyle mi bilmiyorum ama sonu çok tahmin edilebilir geldi bana,bunun yanında film olarak başarılıydı. Kitabı okumadan böyle böyle diye yorumlar yapmak istemiyorum ama bana göre film 7/10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 en merak ettiğim sahnelerin olmadığını yazmışsınız spoilerda yine de gitcem cern yok kohler yok Allah bilir assasinin kızı kaçırdığı o geçitli bina da yoktur yada kötüdür ve vatikan kütüphanesindeki o sıkışma sahnesi de uyduruktur yada yoktur VE KİTABIN BAŞLANGICINDAKİ O CERN tasviri Bakalım nası yapmışlar o jet uçak fln peh inanmıyorum ama gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kitabı okumadım, filmi beğendim keza ben zaten aksiyon filmi severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 izlemediysen running scared i da izle o zaman son zamanlarda sevdiğim aksiyonlardan Gerçi şimdi izlesem de aynı duyguları besler miyim bilmiyorum ama yönetmeni iyiydi efektler iyiydi oyuncular sağlamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Fena filim değil ama kitabı okuyanlar için dandik bence. Birçok şey ya atlanmış yada salla pati bir şekilde aktarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Şimdi izledim ve 6/10 veriyorum. Fena değil ama çok beğendiğimi söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kitabı okuyun. hayatınızda okuyabileceginiz en iyi 10 kitap arasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar