Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gucci rush swiss army men 212 armani code fahrenhein 312de olabilir. ama koklamadan bişi alma siparişle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Dior - Fahreneit fahreneit 32'si var bi de diorun o deil ama, o da fena değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 JOOP! (kutusunda büle yazıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?27,3640380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Esans oranına dikkat et. Üzerinde; 'Perfume extract' ya da 'Eau de parfum' yazsın(birinci daha pahalıdır). Penhaligon's, Lancôme, Cacharel sevilesi markalardır. Chypre'leri özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bir kokuya bir süre maruz kalınca burun alışır, algılamaz o kokuyu. 5 dk sonra geçti dediğin odur muhtemelen. bi de her parfüm herkeste aynı kokuyu vermez. bu sebeple ben sana yeni çizgi 60 derece tütün kolonyası tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 gucci envy de çok güzel bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 İlgilenen varsa code aldım ben denemek için güzel baya gerçi ağızda tuhaf bi tat bırakıyo ama memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ağızda tat mı bırakıyo? ne alaka yav? Arkadaşta emporio armani'nin crave'i vardı az önce denedim, güzelmiş baya ferah bi koku. Şişesi çok saçma ama. Dik koyamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 212 al... bana güven... 212 sexy men... dene, pişman kalırsan adresimi bile veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 PrudenT said: yan koy. başka türlü durmuyo ki zaten meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 demek ki onun diki yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 212 çok kullanılan bi koku oldu dunlop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ama çevremdeki bütün kızlar onu sevio... deiştirimmi dedim, üstüme alevli sopalarla geldiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ÇEVREMDE KIZLAR VAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 arko traş kolonyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 212 kullandım herkes sordu. kızlar yaklaştı. erkekler kıskandı 212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende onu diom soul... 212 rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben bi parfüm satıcısı olarak havamı atayım bari :) hem güzel kokan hem sıcak bi parfum almalısınki kış geldi malüm tatlı bisiler olmalı birazda oriental olsun dersen paco rabbane - million , armani code , marc jacobs pour homme , dunhill vardı bitane onuda deniyebilirsin onlarda güzel ve çok klas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dunhill kullandim bir ara ben, agir bayagi yalniz, zengin isadami tipi kokusu var resmen, biraz garip gelmisti baslarda, da fena degil ilginc biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fahrenayt ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 SoulCube said: 212 kullandım herkes sordu. kızlar yaklaştı. erkekler kıskandı 212 bende de varrrrr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 joop burberry'nin şu an hatırlayamadığım ama sarı renkli kare şişeli armani black code dkny men[ men diye geçiyor böyle asimetrik uzun bir şişesi var] bir de boss'un top gibi şişesi olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 YSL-L Homme die bişey var... bulabilirsen al.. şu an kullandığm parfümü ben çok beğenerek aldım..kızlar filanda beğeniyo baya.. ama şimdi kullandığm bittiğnde YSL L homme alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar