Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Gençlerb. 20.09.08

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Yahu Carlos her fırsatta "En olgun ve iyi çağımdayım 40ıma kadar oynamak istiyorum" diye uçup duruyor?

Tamam böyle bişi dediyse doğru demiş ne kendi eski Carlos ne burası R.Madrid de, pek Carlos'un diyeceği söz değil bu

Bi de adam geldiğinden beri bize Carlos izlettirmedi hiç yahu, arada bir bi parlıyo maç içinde bi kere hah diyoruz bişi yapacak sonra tekrar kayboluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Aga Carlos'a da hak vermek lazım, cidden yaşlı, fenerbahçe'nin sol kanadını 50 metre felan git gel yapmak 90dk boyunca bir de haftada 2 kere, zor gelir adama tabii ki, dönemiyor zaten çoğu ataklarda, normal karşılıyorum..

Gökhan gönül bile sağ kanatta patlayacak konuma geliyor her maç, ki genç adam..

Vederson varken, Carlos daha rahat daha aktif oynuyor, çünkü carlos çıkınca vederson dönüyor, ama uğur ??? yok öyle olmuyor işte, sorumluluk da carlos'a kalıyor..

O kocaaa kordon da 90 dk git gel yapmak kolay iş değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş bi tuhaf zaten adama diyorsun ki sen defanssın beksin.
Adam ileri çıkmayınca suç oluyor kanatlar hiç bindirme yapmamış oluyor.Yok ileri çıkıp geri dönemezse bu sefer senin görevin defans dönemiyorsan gitme ileri deniyor.İşin tuhaf yanı atıyorum sol bek ve sol açık diye 2 adam oynuyor bir kanatta ama sol açık oynayan arkadaşın umurunda değil defans.
3-5-2 gibi bi sistemde kanat oyuncusu dönmese geri veya bindirme yapmazsa eleştiriyi anlarım.
ama burda düpedüz çifte standart var kazım sen git keyfine göre gez ilerde,Gökhan sen ileri çık orta aç geri dön adamını tut adam kaçırma yetmedi liberoların kademesine gir yok artık lebron james...
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Fener 2 maçı kazandı 2sinde de rakip eksikti =P

Salak gibi kart görmeyiversinler yani, haksız kart yok bişey yok ortada. Zaten yenikken kart görüyorlar da kazanıyoruz falan da değil, normal devam etse bile kazanılabilecek maçlardı ikisi de. Kazanılamayabilirdi de tabi, bilinmez. Kart görene gol atmamak gibi bir misyon edinemeyiz ama :p
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Zaten Brezilyalıların yarısı Carlos, yarısı Souza, yarısı Leite yarısı da Santos. Başka yok.

Ha 4 yarı nasıl oluyo derseniz zaten kişi başı 9 tane isimleri var adamların saydıklarımdan 2-3 tanesi mutlak içinde oluyo, yan yana gele gele oluyo işte.

2 tane brezilya var :S
öyle de oluyor yani.hep deriz ya başka türkiye yok,brezilya'da öyle değilmiş..
avrupa abi gelişmiş ülke işte,peh
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
gol attığın sürece avrupada sorun olmaz,bakmayın porto maçına,defansın göbeği,forvetin en önemli ismi yok :D

bana görede gol yemediğin sürece avrupada sorun olmaz.

2004 yunanistan buna en güzel örneği.

ama yunanistan gibide defansa abanıp 1 gol atarım mantığını da 2008 de gördük. o yüzden ;

forza italya-almanya :)
Sosyal ağlarda paylaş

gençlerin birakın atak yapmaya,şut atmaya bil mecali yoktu şu ana kadarki gördüğüm en kötü tsl takımı bi kere baştanonu söyleyeyeyim(11 kişiyken de öyleydi bi fark yok)...Bi kere adamların doğru dürüst forveti yok ben onu anlamadım neyse.
10 kişilik belediye 11 kişi gençler den iyi oynadı2 hafta önce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...