Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 söylemiş bende okudum duydum.gerçekçi konuşmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rakip yine mi 10 kisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dogru demis carlos, mantikli demis en azindan, adamdan eski performansini beklemek yanlis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 toggie said: rakip yine mi 10 kisi :/ yine 10 kişi değil geçen sefer 9 kişiydi. yine güiza attırdı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yahu Carlos her fırsatta "En olgun ve iyi çağımdayım 40ıma kadar oynamak istiyorum" diye uçup duruyor? Tamam böyle bişi dediyse doğru demiş ne kendi eski Carlos ne burası R.Madrid de, pek Carlos'un diyeceği söz değil bu Bi de adam geldiğinden beri bize Carlos izlettirmedi hiç yahu, arada bir bi parlıyo maç içinde bi kere hah diyoruz bişi yapacak sonra tekrar kayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 carlos adinda baskasi demis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Zaten Brezilyalıların yarısı Carlos, yarısı Souza, yarısı Leite yarısı da Santos. Başka yok. Ha 4 yarı nasıl oluyo derseniz zaten kişi başı 9 tane isimleri var adamların saydıklarımdan 2-3 tanesi mutlak içinde oluyo, yan yana gele gele oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ibrahim üzülmezdir belki bunu diyen. Burada Real Madrid vardı da ben mi gitmedim. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Fener 2 maçı kazandı 2sinde de rakip eksikti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sanki biz dedik El Saka'ya "git abuk subuk bir sarı gör 16. dakkada, sonra da Alex'i arkadan indir ikinci yarının başında ve oyundan atıl" diye. Futbolda iki takım da 11 kişi ile başlıyo oyuna, 10 oluyosa bi tanesi o adamın kendi salaklığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Aga Carlos'a da hak vermek lazım, cidden yaşlı, fenerbahçe'nin sol kanadını 50 metre felan git gel yapmak 90dk boyunca bir de haftada 2 kere, zor gelir adama tabii ki, dönemiyor zaten çoğu ataklarda, normal karşılıyorum.. Gökhan gönül bile sağ kanatta patlayacak konuma geliyor her maç, ki genç adam.. Vederson varken, Carlos daha rahat daha aktif oynuyor, çünkü carlos çıkınca vederson dönüyor, ama uğur ??? yok öyle olmuyor işte, sorumluluk da carlos'a kalıyor.. O kocaaa kordon da 90 dk git gel yapmak kolay iş değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bu iş bi tuhaf zaten adama diyorsun ki sen defanssın beksin. Adam ileri çıkmayınca suç oluyor kanatlar hiç bindirme yapmamış oluyor.Yok ileri çıkıp geri dönemezse bu sefer senin görevin defans dönemiyorsan gitme ileri deniyor.İşin tuhaf yanı atıyorum sol bek ve sol açık diye 2 adam oynuyor bir kanatta ama sol açık oynayan arkadaşın umurunda değil defans. 3-5-2 gibi bi sistemde kanat oyuncusu dönmese geri veya bindirme yapmazsa eleştiriyi anlarım. ama burda düpedüz çifte standart var kazım sen git keyfine göre gez ilerde,Gökhan sen ileri çık orta aç geri dön adamını tut adam kaçırma yetmedi liberoların kademesine gir yok artık lebron james... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Darksun said: Fener 2 maçı kazandı 2sinde de rakip eksikti =P Salak gibi kart görmeyiversinler yani, haksız kart yok bişey yok ortada. Zaten yenikken kart görüyorlar da kazanıyoruz falan da değil, normal devam etse bile kazanılabilecek maçlardı ikisi de. Kazanılamayabilirdi de tabi, bilinmez. Kart görene gol atmamak gibi bir misyon edinemeyiz ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 11 vs 11 galibiyet isteriz fenerden. :p ama gençlerbirliği beklediğimden tutuktu bugün yahu. yakışmadı mesut bakkal gibi agresif bir antrenöre böyle pasif futbol oynatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Rewendor said: Zaten Brezilyalıların yarısı Carlos, yarısı Souza, yarısı Leite yarısı da Santos. Başka yok. Ha 4 yarı nasıl oluyo derseniz zaten kişi başı 9 tane isimleri var adamların saydıklarımdan 2-3 tanesi mutlak içinde oluyo, yan yana gele gele oluyo işte. 2 tane brezilya var :S öyle de oluyor yani.hep deriz ya başka türkiye yok,brezilya'da öyle değilmiş.. avrupa abi gelişmiş ülke işte,peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Madcat said: gol attığın sürece avrupada sorun olmaz,bakmayın porto maçına,defansın göbeği,forvetin en önemli ismi yok :D bana görede gol yemediğin sürece avrupada sorun olmaz. 2004 yunanistan buna en güzel örneği. ama yunanistan gibide defansa abanıp 1 gol atarım mantığını da 2008 de gördük. o yüzden ; forza italya-almanya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gençlerin birakın atak yapmaya,şut atmaya bil mecali yoktu şu ana kadarki gördüğüm en kötü tsl takımı bi kere baştanonu söyleyeyeyim(11 kişiyken de öyleydi bi fark yok)...Bi kere adamların doğru dürüst forveti yok ben onu anlamadım neyse. 10 kişilik belediye 11 kişi gençler den iyi oynadı2 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 volkan babacan nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 iş düşmedi ama jo dalton'dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar