Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baska bir erisim yasagi...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Siteden yorumlar:

Re: Richarddawkins.net banned in Turkey
by Randy Ping on Sat Sep 06, 2008 1:57 pm

What are they scared of.... oh yeah, truth.

Re: access to richarddawkins.net has been banned in Turkey
by articulett on Sat Sep 06, 2008 5:51 pm

So Turkey is afraid of people thinking freely. Hurray for those who are able to find away over the barriers! I hope the more they try to "censor", the more people will be eager to see exactly what it is their government finds so in need of censoring.
articulett
Forum Member

yazık be.. vallaha yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birşeyi merak ettim bu mahkemelerin yasak kararlarını hükümet mi veriyor ? Siz youtube için kaç tane ayrı mahkemeye kaç ayrı yerden yasaklanması için dava açıldığını biliyormusunuz ? Mahkeme kararlarını da hükümete bağlamak hakatten suyun çıktığı nokta oldu. Kapatma davası açılan bir parti yargıyı kontrol ediyormuş haberimiz yok.

Benim bildiğim bu saçma yasakların sebebi bizim anayasadan kaynaklı. Bilirsiniz bizim anayasa antika dükkanından çıkma üzerine yeni teknoloji ile yama yapılmış sakat bir halde. Bazıları nekadar savunsada... anayasa değişmesin vs. diyenler buyrun burasından yaksınlar.

Hakimlere gidip derseniz neden böyle karar aldın diye adamın vereceği cevap kardeşim önümde anayasada yasa var ona göre karar veriyoruz. Yeni dünyaya ayak uyduramayan , teknoloji ile arasında uçurum olan bir anayasa ile bence şükür bile etmeliyiz.

Çıban çıktı , KAhROLSUN AKP !!11!

Bu arada bunu akp savunması vs diye yapmıyorum. Akp ye saldırı var normaldir ama bu o saldırının hakatten saçmalaması noktası oluyor. Şu yasaklanma kararının sebebini resmi olarak birileri bulursa lütfen bi yapıştırsın. Bakalım hangi yasa ile yasaklanmış. Mahkeme herhangibir yasa olmadan bu tarz bir uygulama yapamaz biraz düşünelim.
Sosyal ağlarda paylaş

akpnin youtube'u bizzat engellediğini düşünenler, Atatürk'e hakaret olduğu "suçuyla" siteye erişimin engellendiğini bilmiyolar mı? o zaman akp Atatürkçü olmuş olmuyo mu =)

aynı şekilde bu siteyi engelleyen akp de her nasılsa milli eğitim müfredatında evrim teorisine yer veriyo, valla çok acaip =)
Sosyal ağlarda paylaş

Engelledikçe kendi yüzlerini ortaya çıkarıyorlar ve bizim başımızı diğer ülkelerin önünde öne eğmemizi sağlıyorlar. Ben böyle bir geri kafalılık ve düşüncesizlik görmedim. Burdaki bu kadar kişi nasıl tepki veriyor ve hepimiz eğitimli ve olanlardan haberdar olan insanlarız, başımızdakiler kendilerini bizi yönetmeye laik görüyorlar ve şu yaptıklarına bakın. Hangi mahkeme,hangi konu başlığı altında ve nasıl hemen karar alabiliyor? Youtube için yaptıkları içler acısıydı zaten bizim izlememizi engelleyip neyden koruyacaklarki dünyanın geri kalanı izliyor bir biz izlemiyoruz ne kadar akıllıca di mi?

Hey allahım bize sabır ver bu adamların yaptıklarına karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Ben birşeyi merak ettim bu mahkemelerin yasak kararlarını hükümet mi veriyor ? Siz youtube için kaç tane ayrı mahkemeye kaç ayrı yerden yasaklanması için dava açıldığını biliyormusunuz ? Mahkeme kararlarını da hükümete bağlamak hakatten suyun çıktığı nokta oldu. Kapatma davası açılan bir parti yargıyı kontrol ediyormuş haberimiz yok.

internet sayfalarında yayınlananları düzenleyen yasayı (5000 li bişilerdi yaw) akp geçirmedi mi? (emin değilim gece gece bakamadım)

mahkemeler yasaya bakarak karar verir, sorumluluk elbette ki yasamayı gerçekleştirenin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...