Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yahu akp gider ayak yapıcagını yapıyor işte.fazla dayanmaz akp.1 sene belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 olur mu yav, bi sonraki seçime yüzde altmışla gelecekler daha, yav bekle acık, bi de domokrasi getirecekler tabi, onu unutmamak lazım. "Elhamdürillah hepimiz demokratız Allah'ın izniyle" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Siteden yorumlar: Re: Richarddawkins.net banned in Turkey by Randy Ping on Sat Sep 06, 2008 1:57 pm What are they scared of.... oh yeah, truth. Re: access to richarddawkins.net has been banned in Turkey by articulett on Sat Sep 06, 2008 5:51 pm So Turkey is afraid of people thinking freely. Hurray for those who are able to find away over the barriers! I hope the more they try to "censor", the more people will be eager to see exactly what it is their government finds so in need of censoring. articulett Forum Member yazık be.. vallaha yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben de okudum yorumları ve genel tanı harun yahya'nın aleyhineydi gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tayyibin ve bu ceza mahkemesinin allah belasını versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olm adam gibi bi ülke bulun, şöyle 70-80 yılda bokunu çıkaramayacağımız bi yer olsun, hep birlikte oraya yerleşelim, geride kalanlara saçı gözüken çarşaflı kadın kartpostalı atarız, malzeme olur onlara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olm siktiriboktan bi ülke bulun, şöyle 70-80 yıl sefalet içinde yaşasınlar, akp ve akpgilleri oraya yerleştirelim, gidenlere de normal insan kartpostalı göndeririz, bakıp günaha girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ateistim arkadaş. benı de engelleyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Tayyip arım balım peteğim what if you're wrong ? http://www.youtube.com/watch?v=6mmskXXetcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sovereign said: tayyibin ve bu ceza mahkemesinin allah belasını versin diyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 site tekrar açılmış. Acep bunlar paticikdeki tepkileri de mi takip ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Benim ilgimi en cok ceken eksi sozlukten copy paste yapilan bolum. Haberin ne kadar ciddi yazildigini gosteriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Nasıl açılmış tekrar ya bende kapalı? Ki uçan spagetti canavarı belalarını versin ne diyeyim. Az gelişmiş sefil herifler ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cthulhu varken uçan spagetti gibi yalan tanrılara mı tapıyorsunuz... Ayıptır günahtır len. 4chan'ın uydurukları hep bunlar. Yalancı idollerin peşinden gitmeyin. Hepinizi Cthulhu yoluna çağırıyorum. Girişler ücretsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben birşeyi merak ettim bu mahkemelerin yasak kararlarını hükümet mi veriyor ? Siz youtube için kaç tane ayrı mahkemeye kaç ayrı yerden yasaklanması için dava açıldığını biliyormusunuz ? Mahkeme kararlarını da hükümete bağlamak hakatten suyun çıktığı nokta oldu. Kapatma davası açılan bir parti yargıyı kontrol ediyormuş haberimiz yok. Benim bildiğim bu saçma yasakların sebebi bizim anayasadan kaynaklı. Bilirsiniz bizim anayasa antika dükkanından çıkma üzerine yeni teknoloji ile yama yapılmış sakat bir halde. Bazıları nekadar savunsada... anayasa değişmesin vs. diyenler buyrun burasından yaksınlar. Hakimlere gidip derseniz neden böyle karar aldın diye adamın vereceği cevap kardeşim önümde anayasada yasa var ona göre karar veriyoruz. Yeni dünyaya ayak uyduramayan , teknoloji ile arasında uçurum olan bir anayasa ile bence şükür bile etmeliyiz. Çıban çıktı , KAhROLSUN AKP !!11! Bu arada bunu akp savunması vs diye yapmıyorum. Akp ye saldırı var normaldir ama bu o saldırının hakatten saçmalaması noktası oluyor. Şu yasaklanma kararının sebebini resmi olarak birileri bulursa lütfen bi yapıştırsın. Bakalım hangi yasa ile yasaklanmış. Mahkeme herhangibir yasa olmadan bu tarz bir uygulama yapamaz biraz düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 akpnin youtube'u bizzat engellediğini düşünenler, Atatürk'e hakaret olduğu "suçuyla" siteye erişimin engellendiğini bilmiyolar mı? o zaman akp Atatürkçü olmuş olmuyo mu =) aynı şekilde bu siteyi engelleyen akp de her nasılsa milli eğitim müfredatında evrim teorisine yer veriyo, valla çok acaip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yoksa.. yoksa.. atatürk de irticacı mı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 O yasak kararını babam yürürlükte tutuyor tabi. Dini cemaatlerede yapılabiliyor mu bu acaba? Fetoşunkileride kapatıcaklar mı çok merak ediyorum. Öyle birşey olursa, basına yansırsa yasayı olduğu gibi bırakırlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Engelledikçe kendi yüzlerini ortaya çıkarıyorlar ve bizim başımızı diğer ülkelerin önünde öne eğmemizi sağlıyorlar. Ben böyle bir geri kafalılık ve düşüncesizlik görmedim. Burdaki bu kadar kişi nasıl tepki veriyor ve hepimiz eğitimli ve olanlardan haberdar olan insanlarız, başımızdakiler kendilerini bizi yönetmeye laik görüyorlar ve şu yaptıklarına bakın. Hangi mahkeme,hangi konu başlığı altında ve nasıl hemen karar alabiliyor? Youtube için yaptıkları içler acısıydı zaten bizim izlememizi engelleyip neyden koruyacaklarki dünyanın geri kalanı izliyor bir biz izlemiyoruz ne kadar akıllıca di mi? Hey allahım bize sabır ver bu adamların yaptıklarına karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne salaklar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Horizon said: Ben birşeyi merak ettim bu mahkemelerin yasak kararlarını hükümet mi veriyor ? Siz youtube için kaç tane ayrı mahkemeye kaç ayrı yerden yasaklanması için dava açıldığını biliyormusunuz ? Mahkeme kararlarını da hükümete bağlamak hakatten suyun çıktığı nokta oldu. Kapatma davası açılan bir parti yargıyı kontrol ediyormuş haberimiz yok. internet sayfalarında yayınlananları düzenleyen yasayı (5000 li bişilerdi yaw) akp geçirmedi mi? (emin değilim gece gece bakamadım) mahkemeler yasaya bakarak karar verir, sorumluluk elbette ki yasamayı gerçekleştirenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 said: This is very worrying. Will Ataturk's great democratic secular nation crumble? Relinquishing all it's great progress since the fall of the Ottoman Empire and becoming the sick man of Europe once again? Only time will tell. aha avrupada sokaktaki adamın gözünden gidişatımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok dravdan bir ülkeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hurma cumhuriyeti olucaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 resmen kakası çıkmış artık bu zihniyetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar