Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Haber şu: http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=15846&p=1&rid=4369 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/9842462.asp?top=1 Fetullahçı olduğunu nerden çıkardın diye soracaksanız, "dini sohbet" yapmak için türban/palto kombinasyonu yapılma adeti normal değil, bir tek onlarda var böyle bir adet. Gerçi çok şaşırmadım, ünlüler arasında Fetullahçı olmak bir trend gibi maşallah. Gerçi şey de diyebilirsiniz: "HİLAL CEBECİ KARDEŞİM BİR KADININ DİNİ GEREĞİ KAPALI OLMASI ELBETTE ÇOK GÜZEL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ömür boyu sevgilim aşkına talibim inşallah diye bi şarkısı vardı ya bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gülşen de sevgilinizi aldattığınız doğru mu?? sorusuna arkadaşlar ben kaç gündür oruç tutuyorum,sizce oruç tutan bi insan sevgilisini aldatabilir mi:D demiş. eheueheu ben cerebralis ünlüler aleminden bildiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hilal Cebeci resimleri için kısmı var mı yoksa okumam haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cerebralis said: gülşen de sevgilinizi aldattığınız doğru mu?? sorusuna arkadaşlar ben kaç gündür oruç tutuyorum,sizce oruç tutan bi insan sevgilisini aldatabilir mi:D demiş. eheueheu ben cerebralis ünlüler aleminden bildiriyorum ne güzel söylemiş, canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gülşenin ki ramazanda çevirmeye yakalanınca "iftardan geliyoruz" diyenlere benzemiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 moda tabi ayak uydurmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oruç tutan biri sevgilisini aldatmaz, lütfen arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cerebralis said: gülşen de sevgilinizi aldattığınız doğru mu?? sorusuna arkadaşlar ben kaç gündür oruç tutuyorum,sizce oruç tutan bi insan sevgilisini aldatabilir mi:D demiş. eheueheu ben cerebralis ünlüler aleminden bildiriyorum Bu kadın benim gözümde güzel bir bayandı, seksiydi falandı filandı. Şimdi burnuma açlıktan kokmuş ağzının kokusu geldi, allah kahretsin. Bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hilal cebeci kim diye googlede resim arattım pek maaşallahmış, ayrıca evet bilmiyordum kim diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İyi ki fotoğrafçı malum pozları çekerken dini sohbet açmamış, kim bilir nasıl bir durum ortaya çıkardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 içindekini artık bildikten sonra kapansa nolur şovgörl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Hilal Cebeci vs Şebhem Scheffer topic'i açmıştım o aklıma geldi edit: linke bastım küçük ibo çıktı, oysa ben rep verilecek fotolar bekliyordum!! Allah (c.c.) iyiliğinizi vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 linkler günlükmüş. şöyle değiştiriyim. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=9842462&tarih=2008-09-10 said: Bugüne kadar hep bikinili yakalanan ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, bu kez tesettürlü bir kıyafetle yakalandı. Özel Hat kameraları tarafından Fatih'te bir eve girerken tepeden tırnağa kapalı bir kıyafetle görüntülenen Cebeci, daha sonra yaptığı açıklamada " Ben işim gereği mini etek, dekolteli elbiseler giyerim ama normal hayatımda herkes gibiyim. Ayrıca ben o tesettürlü kıyafeti bir ev sohbetine giderken giydim.Orada dini sohbetlerimiz olduğu için böyle giyindim" dedi. bLackcha0s said: Hilal Cebeci resimleri için kısmı var mı yoksa okumam haberi resimleri için tıklayınız :D http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=15916&rid=2369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 işi gereğiymiş.. ne iş yapıyor ki bu? bi kaç resmini koyup sizce bu iş nedir diye sorardım da neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 keşke tüm fettoşcular böle olsa 16+ seksi resim bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmama görevini bu topicte ben üstlenmiş bulunmaktayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 birinin kapanmasını haber yapan zihniyet de lol aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 para almışmıdır bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Tutarlı insanları hep taktir etmişimdir. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çokta lülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 reklamın iyisi kötüsü fettulahçısı.. keşke iyi bir -neyciyse ocu- olsaymış da işiyle hatırlasaymışım.. ya da hatırlasaymışım.. sırf poz mu vermiş bu önce nedir? ha bi de abazan muhabbetine döndürmeyin burayı, resim falan sınırları aşmayın.. LHC'ye koyar çarpıştırırız sizleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şimdi vodkanın yanına ne güzel giderdi hilal cebeci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bi gün herkes fetocu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar