Khelben Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hıncal Uluç'un sözleri annesine kriz geçirtti Emre Belözoğlu annesi kriz geçirdiği için Milli Takım kampından ayrıldı. Emre'nin annesinin dün akşam bir program izlerken fenalık geçirdiği öğrenildi... A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta yapacağı ikinci karşılaşma olan Belçika mücadele öncesi çarpıcı bir gelişme yaşandı! Maça bir gün kala Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Fatih Terim'den izin alarak kamptan ayrıldı! Belçika maçından önce düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Emre'ye yapılan eleştirilere cevap verirken, yıldız futbolcuya annesi kriz geçirdiği için izin verdiğini söyledi. Terim medyaya da yüklenerek, "Hala cumartesi ile çarşamba arası nasıl davranılacağını öğrenemediniz" dedi. Fatih Terim Aurelio'nun oynama şansının yüzde 10 olduğunu da sözlerine ekledi. "EMRE’NİN ANNESİ RAHATSIZLANDI" Terim, annesi rahatsızlandığı için Emre Belözoğlu’na izin verdiğini açıkladı. "Bu konuyu aslında sizinle paylaşmayacaktım" diyen Terim, şöyle konuştu: "Emre’nin annesi rahatsızlandı. Sizin yaptığınızdan dolayı. Şimdi izin verdim evine gitti. Bir gün sonra maçı olacak oyuncumun başına bu geliyor. Emre’nin sizin içinizden birine yaptığı hareket sonrası bakış açımı ben de değiştirdim. Eskiden gazeteci, medya mensubu diye genelliyordum. Bunun hatalı bir davranış olduğunu anladım. Baktım ki herkes gazeteci olmuyor, gazetecilik mesleğine duyduğum saygıdan dolayı bazılarını ayırt etmeye başladım. Hatayı herkes yapıyor 26-27 yaşındaki gençler de yapacaklardır, biz de yapıyoruz bu hatayı ömür boyu ona ödetmek benim işim değil. Yetenekli oyuncu kim olursa olsun ben böyle davranırım. Bunun hesabını da kimseye vermem, böyle bir hesap yok yani." Öte yandan, Emre Belözoğlu’nun annesinin dün akşam bir programı izlerken fenalık geçirdiği öğrenildi. "TERİM MEDYAYA YÜKLENDİ" Terim, medya olarak cumartesi ve çarşamba günü oynanan paket programı öğrenemediğimizi dile getirdi. Terim, "(İki tane maç var şu 3 günde bu çocukları en iyi şekilde moralle maça çıkaralım)ı öğrenemedik. Bu bizim eski hastalığımız bizden biri ne yapsa ona bir kulp takmak ama yabancılar yapınca hayranlıkla alkışlamak bizim eski hastalığımız. Türk insanın yeteneklerinden benim şüphem yok. Sadece futbol değil, her dalda her alanda doktorundan mühendisine yazarımızdan çizerimize dünyadaki meslektaşlarımızdan hiçbir eksiğimiz yok fazlamız var. Ama iyi organize olamıyoruz dışarıya kendimizi anlatamıyoruz. Paket programı öğrensek, bugün Emre’ye annesi hastalandı diye izin vermek zorunda olmazdık. Her türlü teklife de açık oluruz, aramızdan biri çıkıp uluslararası başarı yakaladığında nedense takdirden çok düşman kazanıyor bu çocuklar bu hastalığımız da yeneceklerdir" diye konuştu. Emre mahkemeye gidiyor Milli oyuncu Emre Belözoğlu, kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunan spor yazarı Hıncal Uluç ve programı yayınlayan televizyon kanalına tazminat davası açacağını açıkladı. Emre Belözoğlu, ''emrebelozoglu5.com'' adresli resmi internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''8 Eylül Pazartesi günü bir televizyon kanalında yayınlanan 90 Dakika programında, Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur. Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren kanal hakkında tazminat davası açacağım. Türk spor kamuoyuna saygı ile duyururum'' ifadelerini kullandı. Hıncal Uluç ne demişti? Hıncal Uluç'tan Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu’na çok ağır eleştiri NTV’de yayınlanan 90 Dakika’da millilerimizin Ermenistan maçı ele alındı. Programda milli takımızı değerlendiren Hıncal Uluç sözü Emre Belözoğlu’na getirdi ve Milli Takım kaptanı hakkında çok tartışılacak sözler sarfetti. İşte o açıklamalar: ‘Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız' "EMRE BELÖZOĞLU’NUN ANNESİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ" Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, milli futbolcuları Emre Belözoğlu’nun annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Ballı’nın, annesinin rahatsızlığı nedeniyle sabah saatlerinde milli takım kampından ayrılan Emre ile telefonda bir görüşmesi yaptığı belirtilerek, "Volkan Ballı, Emre’nin annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı" denildi. Fenerbahçe Kulübü, açıklamada Emre’nin annesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. kaynak : www.milliyet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fenere transfer oldu diye söylemiyorum.emreyi bende hep savundum.ama adam cok kötü yahu.fatih terim onu banko oynatıo ama yani hakkaten kaptan olacak futbolcu değil.oyun kurucu olarak oynicak bi adam varsa emredir.ama fatih terim ve biz taraftar emreye yterince şans verdik diye düşnüyorum gökhan zan nasıl oynamamalı ise.emre de oynamamalı adam ben nasılsa hep ilk 11 deyim rahatlıgıyla oynuyor.babasının takımı gibi.ki fatih terim nerdeyse babası sayılır onun.ama o intere gitmeden onceki emre olamadı bi.artık olcagınıda sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hıncal uluç a katılıyorum ben .. emre yi milli takım da görmek bile istemezken kaptan olması cok acı verici gercekten . mehmet topuz onun yaptıgından daha iyi oyun kurucu olacakken fatih terimin emre sevdası yuzunden 5 taneden fazla pozisyona giremeyen bir milli takım izliyoruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 artık bi de alayına kaptan olur bu iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hıncal Uluç'a ben de katılıyorum. Aynen onun da dediği gibi, Emre topu dağlara taşlara vurur, kendi takımında sakatlıktan sakatlığa koşar tabi oynayamaz.. Ama gelir milli takıma kaptan olur, bi de gider Arda'yı fırçalar.. Aynen Hıncal'ın dediği gibi, Arda Emreyi futbol diye oynar =) Ya biz hiç bilmiyoruz bu futbolu, ya da Fatih Terim süper biliyor! Yahu, nerede takımında oynamayan, sakat, sakatlıktan yeni çıkmış adam varsa topluyor takıma. Son Avrupa Şampiyonasında gördük halimizi.. Son maçta artık kendi çıkıp oynamak üzereydi.. Ha sonra bir kısım Fatih Terim taraftarı diyo ki, "bak ama, Avrupa şampiyonasında herkesi duman ettik".. Ettik de, iyi oynayarak mı ettik?! Ben Ermenistan maçında 6-7 gol bekliyodum.. Noldu? Tırt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Emre türkiyenin en yetenekli orta sahası sonuçta göbekte. Hani şu an sahada ölüsü var sahada ama istedim mi tekniği olsun oyuna katkısı olsun hücum başlatması olsun başka alternatifi yok elimizde. Arda Gökdeniz falan gibi adamlar zaten o bölgede oynamaz. Bir de adamda "top tekniği" ve liderlik var. Hagi'den gelme. Bir anda tek hareketle skor değiştirebilecek çok az sayıdaki oyuncumuzdan biri. Dolayısıyla ben Emre'nin milli takım kadrosundan eksik edilmemesi kanaatindeyim. Ha yedek kalır, oyundan erken çıkar falan tamam ama o alternatif kadroda olmalı. Ama karakter olarak Emre her zaman 18 yaşındaki çocuk Emre kaldı, o yüzden kaptanlığına ben de karşıyım. Kaptan olacak adamın bir ağırlığı, bir olgunluğu, sakinliği olmalı. Emre bunlardan yoksun. Tamam şu anda FB'de olabilir, ama GS'de yetişti, dolayısıyla Galatasaray'ın duygusal, hırçın ve agresif yapısını aldı Emre. Ama sonrasında üzerine koyup da olgunlaşamadı işte. Ha, Hıncal Uluç eleştirirken bokunu çıkartıyor bazen, Emreyle ilgili programı izlemedim, tam ne dedi bilmiyorum ama dava açılacak kadar abartmış olabilir evet. Pek sevmem de üslubunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fenerde de kaptanlık verilmesini bekliyorum kapak niteliğinde en azından 2. kaptanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 isviçre ile play-off maçında bir futbolcuya yakışacak hareketler sergilemiştir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 emre'nin neresinde liderlik var allasen, 3 buyuklerin altyapısındaki ergenler bile daha fazla liderlik vasfına sahiptir emre'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 toggie +234234234 Hani genç yaşta yetenekleriyle ön plana çıkan bi oyuncu , aradan geçen onca senede bu akdar mı harcar kendini, üstüne 1 taş bile koyamaz mı ya valla yazık, heralde en son örnek alınca kişidir kendisi, kaptan olması en baştan saçma... Karaktersiz falan demek ağır kaçabilir okadar yakından tanımadan adamı ama diğer söylenenlere bende katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aşırı sert bir yazı olmuş. Bu da Hıncal Uluç un galatarasaylılığından kaynaklanıyor. Emre ihanet etti.Üstüne bir de fener de olunca... haliyle.. Haklı olduğu tek konu.Bu takım Milli takım Ulusal Milli takımı.Kaptanlık takımda yadsınamaz bir mevkii. Bununda emre gibi şımarık zibidi futbolculara verilmemesi gerekiyor. Liderliği , tekniği , fiziği herşeyi tartışılır.Ama kaptan olamayacak bir kişilikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Rewendor said: Emre türkiyenin en yetenekli orta sahası sonuçta göbekte. Hani şu an sahada ölüsü var sahada ama istedim mi tekniği olsun oyuna katkısı olsun hücum başlatması olsun başka alternatifi yok elimizde. Arda Gökdeniz falan gibi adamlar zaten o bölgede oynamaz. Bir de adamda "top tekniği" ve liderlik var. Hagi'den gelme. Bir anda tek hareketle skor değiştirebilecek çok az sayıdaki oyuncumuzdan biri. Dolayısıyla ben Emre'nin milli takım kadrosundan eksik edilmemesi kanaatindeyim. Ha yedek kalır, oyundan erken çıkar falan tamam ama o alternatif kadroda olmalı. Ama karakter olarak Emre her zaman 18 yaşındaki çocuk Emre kaldı, o yüzden kaptanlığına ben de karşıyım. Kaptan olacak adamın bir ağırlığı, bir olgunluğu, sakinliği olmalı. Emre bunlardan yoksun. Tamam şu anda FB'de olabilir, ama GS'de yetişti, dolayısıyla Galatasaray'ın duygusal, hırçın ve agresif yapısını aldı Emre. Ama sonrasında üzerine koyup da olgunlaşamadı işte. Ha, Hıncal Uluç eleştirirken bokunu çıkartıyor bazen, Emreyle ilgili programı izlemedim, tam ne dedi bilmiyorum ama dava açılacak kadar abartmış olabilir evet. Pek sevmem de üslubunu.katılıyorum bunlara, aynen. herşey tamam, kadroda kalmalı, çalışıp, sakatlanmayıp kendini geliştirirse hala çok iyi adam, ama kaptan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hıncal uluc'u izledim dun bu yazıdaki kadar agır bisey soyledigini hatırlamıyorum. yani karaktersiz lafı duymadım ben, kacırmıs da olabilirim tabi. hakaret etmediyse hıncal'ın dediklerinde yanlıs bisey yok. emre'nin annesi yanlıs zamanda kriz gecirmis. emre'nin yaptıgı terbiyesizliklerden sonra gecirmesi lazımdı krizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 valla emre nin yaptığını çok da terbiyesizlikten saymadım ben açıkçası. oh olsun bile derdim yani futbolcu falan olsam. öte yandan annesine geçmiş olsun ve medyadan uzak dursun bir zahmet, ünlü insanların kaderidir ağır eleştirilere maruz kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fifa da bize oh olsun dedi 5 mac kagıda cizilmis cocacola taraftarlarına mac yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 onu demedim ben basın tribününe çektiği hareket için söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Tribüne yaptığı hareket konusunda ben de Doruk'a katılıyorum. Hani yapmasa daha iyiydi ama yaptı diye kimse bişi diyemez adam o kadar laf yedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 emre takımda kalmalı ama 90 dk. oynayabilecek seviyede degil. adam yıllardır sakatlıklardan sakatlıklara koşuyor. rewendor ölusu var sahada demiş ama işte ölusu iş yapan bir oyuncu degil. bence emre otursun klubede şu an. elinizde bir sergen olur o zaman dersiniz ki dursun sahada pas alsın pas versin, duran top kullansın... sergen bir şut çeker, bir pas verir gerçekten maçın kaderini degiştirir. ben emrede bunları göremedim son yıllarda. sanki her an birşey yapabilecekmiş gibi duruyor ama yapmıyor(ibrahimovic e benzetiorum, o da sanki her an birşey yapabilecekmiş gibi duruyor ama bana göre beklenenleri veremiyor.-kötu oyuncu demiyorum.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Emre'nin annesi gidip Hıncal Uluç'un eleştirisine bayılıyor da 18 yaşındaki Emre'ye bütün stat koro halinde "Katil Emre" diye tempo tutuşana birşey olmuyor he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Birkaç ay önce laf edilse koruyacak GS'lilerin %70'ini pek bir hırslı gördüm şu transfer döneminden sonra Emre hakkında, tesadüf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Adam top oynayamıyor 90 dk sahada birde kaptan. Sonra çıkmış terim kimse torpilli değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Baggio said: Birkaç ay önce laf edilse koruyacak GS'lilerin %70'ini pek bir hırslı gördüm şu transfer döneminden sonra Emre hakkında, tesadüf.. aynısını yazmaya girmiştim. alıntı yapayım da x2 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fenere gelmeden once yerden yere vuracak olan adamlar da gelmis gs'lilerin emre'ye satasmasına mı takmıs ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 toggie sen sus sana uyuz oluyorum ben fenerbahçe gs maçına gelde kafana şişe atiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Eleştirecek insan insani bir dille oyununu eleştirir toggie, KARAKTERSİZ ŞÖYLE BÖYLE HEDE diye salyalar saçarak girişen bir GS'liyi nasıl yorumlamamı beklersin mantık çerçevesinde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar