Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalp

sg-1

Öne çıkan mesajlar

mehmet öz 'ün yılda ortalama 400 hastaya kalp ameliyatı yaptığı düşünülürse kendisi gerçekten atmosferik zig zog muş ben onu anladım. zira kendisini atmosferik olarak nitelendirmek için yılda 500 hastaya kalp ameliyatı yapmak gerekiyor herhalde. Bunuda yapan paticik üyelerinin olduğunu bilmek ülkem açısından sevindirici olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kalp değişince kan basıncı basıncı deiştiğinden dolayı beyne giden oksijen - kan falan daha hızlılaşıyosa mesela o adam daha haraketli heyecanlı falan olabilir ama bende bunun tamamen psikolojik olduğunu düşünüorm. Yani düşünsene seni hayata döndüren biri var onun nası bi adam olduğunu öğreniyosun acaba diyosun bendemi öyleyim falan filan hani allah beni dünyaya tekrar bu yüzdne onun hayatını yaşamam içinmi yolladı falan filan tarzı psikolojik olarak bile kişilik değişmesi olabilir. Vs. vs. ama bende bi yerde kan nakli yapılan insanların değiştiğini duymuştum. O zaman ruh kalptemi kandamı ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışının bunlara ihtiyacı vardı hakkaten
sgnin açmış olmasına bende şaşırdm açıkcası
şimdi konu aslında ço şaşırtıcı diil hani filmlere konu olmuş bi içerik var ortada ve her seferinde etkilenip ama genede saçma dedimizbi olay bu ama nedensebu sefer kafamda soru işaretleri oluşmadı deil hani:)
yani organ kalp olunca hakkaten daha bi farklı bişeler var gibi geliyo insana,biraz sonra o ismi geçen kalple ilgili kitaba bakcam hatta.
konu o kadar güzelki komedi filmi bile yapılır ya :Pzenci kalbini takan bi beyaz birden çok zenci özellikleri kazanıyo bütün kızlar bunla ilişkiye girmek için sıraya giriyo falan asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

kalp ameliyatlarında kanı pompalamaya devam etmek için cihazlar var ya, işte onların metal olanlarında bu tip ameliyat sonrası karakter kayması oluyormuş. rusların yaptığı gibi buza yatırıp yarı donmuş halde yapılan ameliyatlarda olmuyor diye birşeyler izlemiştim ben de.

bi de şöyle birşey var: ciddi hayati tehlike atlatan insanların hayat görüşlerini değiştirmesi, hayata değişik açılardan bakması normal gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların ruha sahip olmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Bende ruh denen şeyin için için var olmasını umuyorum çünkü varlık daha manalı geliyor. sadece biyolojiden fazlası olmak istiyor benlik, aksi çok iç karartıcı ve büyük bir boşluk yaratıyor insanın zihninde. Delirtecek cinsten bir boşluk ve hiç hoş değil.

Ama yazı çok kalabalığa oynamış. "Believe in miracles everybody!" tadında olmuş. Realist olmamış hiç. Verilen örneklerse oldukça silik, yetersiz, olası da değil hani.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
İnsanların ruha sahip olmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Bende ruh denen şeyin için için var olmasını umuyorum çünkü varlık daha manalı geliyor. sadece biyolojiden fazlası olmak istiyor benlik, aksi çok iç karartıcı ve büyük bir boşluk yaratıyor insanın zihninde. Delirtecek cinsten bir boşluk ve hiç hoş değil.

Dinlere olan ihtiyaç da bundan zaten de, ruhun kalpte "depolanmış" olması ne derece mantıklı? Öyle oldu diyelim, adam intihar etmiş, ruhu çıkmamış mı? Hadi o da çıkmamış, kalp naklinden sonra hastanın bi intihar isteği mi eski ruhtan gelmiş, kendi ruhu ne olmuş? Falan filan :p
Sosyal ağlarda paylaş

Romantik şair tadındaki yazarlar azalarak bitsin lütfen.

said:
Rivayete bakılırsa, cinayete kurban giden bir kızın kalbini taşıyan kadın, ameliyattan sonra karabasanlar görmeye başlamış, sonra kâbuslarındaki adamı polise tarif edip kalbini taşıdığı kızın katilini yakalatmıştı.

Şehir efsanelerini yazılarını desteklemek için kullanan yazarlar birdenbire bitebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...