sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Giovanni said: sg-1 in böyle bir konu açması beni şaşırttı nedense :) PR çalışması :P Arada böyle topik de açarım yav, sen denk gelmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 daha bol açın.. siyaset falan baydı iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu konuyuda akp'ye bağlarsanız her topic'inizi trollerim evet bu bi tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yazı saçma Mehmet Öz daha da saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 grahama kadar gitmene gerek yok böyle yeni haberlerde var.ben inanmıyorum.tesadüf demekte zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu arada dharma yayın evi değil miydi? fantastik kitapları vardır.böyle uçuk kaçık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 jessica albanın oynadıgı "the eye" filminde de aynı konu ele alınıyordu. hmm ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mehmet öz 'ün yılda ortalama 400 hastaya kalp ameliyatı yaptığı düşünülürse kendisi gerçekten atmosferik zig zog muş ben onu anladım. zira kendisini atmosferik olarak nitelendirmek için yılda 500 hastaya kalp ameliyatı yapmak gerekiyor herhalde. Bunuda yapan paticik üyelerinin olduğunu bilmek ülkem açısından sevindirici olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi kalp değişince kan basıncı basıncı deiştiğinden dolayı beyne giden oksijen - kan falan daha hızlılaşıyosa mesela o adam daha haraketli heyecanlı falan olabilir ama bende bunun tamamen psikolojik olduğunu düşünüorm. Yani düşünsene seni hayata döndüren biri var onun nası bi adam olduğunu öğreniyosun acaba diyosun bendemi öyleyim falan filan hani allah beni dünyaya tekrar bu yüzdne onun hayatını yaşamam içinmi yolladı falan filan tarzı psikolojik olarak bile kişilik değişmesi olabilir. Vs. vs. ama bende bi yerde kan nakli yapılan insanların değiştiğini duymuştum. O zaman ruh kalptemi kandamı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 21 grams gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 konu dışının bunlara ihtiyacı vardı hakkaten sgnin açmış olmasına bende şaşırdm açıkcası şimdi konu aslında ço şaşırtıcı diil hani filmlere konu olmuş bi içerik var ortada ve her seferinde etkilenip ama genede saçma dedimizbi olay bu ama nedensebu sefer kafamda soru işaretleri oluşmadı deil hani:) yani organ kalp olunca hakkaten daha bi farklı bişeler var gibi geliyo insana,biraz sonra o ismi geçen kalple ilgili kitaba bakcam hatta. konu o kadar güzelki komedi filmi bile yapılır ya :Pzenci kalbini takan bi beyaz birden çok zenci özellikleri kazanıyo bütün kızlar bunla ilişkiye girmek için sıraya giriyo falan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ilk hikayedeki kadın ıkı kocasınıda oldurmus intihar susu vermıs ve sigortadan dunyanın parasını kırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kalp ameliyatlarında kanı pompalamaya devam etmek için cihazlar var ya, işte onların metal olanlarında bu tip ameliyat sonrası karakter kayması oluyormuş. rusların yaptığı gibi buza yatırıp yarı donmuş halde yapılan ameliyatlarda olmuyor diye birşeyler izlemiştim ben de. bi de şöyle birşey var: ciddi hayati tehlike atlatan insanların hayat görüşlerini değiştirmesi, hayata değişik açılardan bakması normal gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 can dündar'dan böyle boş ve saçma bi yazı beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Spekülatif, romansal, bariz üretilmiş "anı"lardan yola çıkarak nasıl diyebiliriz ki böyle birşeyi? Hormonları, organları, düşünceleri, psikolojiyi vs. kontrol eden beynimiz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gözler kalbin aynasıdır bu durumda ruhumuz gözlerimizdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bana saçma geliyor kalbin insan yapısını ruhunu değiştirebileceği. Ha takılan kalp eskisinden iyi durumda ise belki vucut daha çok kan aldığı için rahatlar ve doğal olarak kaullanıcı :) kendini huzurlu falan hisseder ama gerisi biraz hikaye gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ya biragh, Can Dundar da sasirdi iyice. Dolasim makinesine baglananlar noluyo abi Cylon mu oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İnsanların ruha sahip olmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Bende ruh denen şeyin için için var olmasını umuyorum çünkü varlık daha manalı geliyor. sadece biyolojiden fazlası olmak istiyor benlik, aksi çok iç karartıcı ve büyük bir boşluk yaratıyor insanın zihninde. Delirtecek cinsten bir boşluk ve hiç hoş değil. Ama yazı çok kalabalığa oynamış. "Believe in miracles everybody!" tadında olmuş. Realist olmamış hiç. Verilen örneklerse oldukça silik, yetersiz, olası da değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 xunn said: İnsanların ruha sahip olmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Bende ruh denen şeyin için için var olmasını umuyorum çünkü varlık daha manalı geliyor. sadece biyolojiden fazlası olmak istiyor benlik, aksi çok iç karartıcı ve büyük bir boşluk yaratıyor insanın zihninde. Delirtecek cinsten bir boşluk ve hiç hoş değil. Dinlere olan ihtiyaç da bundan zaten de, ruhun kalpte "depolanmış" olması ne derece mantıklı? Öyle oldu diyelim, adam intihar etmiş, ruhu çıkmamış mı? Hadi o da çıkmamış, kalp naklinden sonra hastanın bi intihar isteği mi eski ruhtan gelmiş, kendi ruhu ne olmuş? Falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yazı kolpa ötesi zaten. Sembolize etmek insanlara kendilerini daha iyi hissettiriyor. Sonuçta vücuda kanı pompalayan organ kalp. Ruhun merkezi gibi bir varsayım romantik ama gerçekçi değil. Eğer sallamam gerekse ruhun beyinde olduğunu söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 einsteının beynini saklıyolardı di mi bi parça alayım mümkünse pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Romantik şair tadındaki yazarlar azalarak bitsin lütfen. said: Rivayete bakılırsa, cinayete kurban giden bir kızın kalbini taşıyan kadın, ameliyattan sonra karabasanlar görmeye başlamış, sonra kâbuslarındaki adamı polise tarif edip kalbini taşıdığı kızın katilini yakalatmıştı. Şehir efsanelerini yazılarını desteklemek için kullanan yazarlar birdenbire bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Daemir said: duygularla kalbin alakası yoktur, duyguları hissettiğimiz yer beynimizdir bazen de midende hissedersin beah. Hani bööle heycanla bişey beklerken kakan gelmiş gibi miden kıpır kıpır olur ya bağırsakta olabilir tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 midedeki kelebeks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar