Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim dio bu Turkey'e hindi diye ?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda oyun oynuom yahooda dedim ı'm from Turkey you know ? we eat Turkey diyo hayvan dedm you eat animal we live in country dedm dedesine nası küfüredebilirim ?

nası Turkey kelimesi seçilmiş ne alaka ? konuyla ilgli bilgisi olan varm ı ?
Mesaj tarihi:
abi bizde de mısır ve hindistan gibi türkçe isimlere sahip ülkeler var. mısırla ilgili yada hindi-stan'la ilgili espiri yapıyomuyuz? ben yapmıyorum enazından. onlar turkey-hindi ilişkisiyle ilgili espiri yapıyosa "bravo çok komiksin şimdi git tuvalete kafanı klozete sok gel" de geç niye böyle kompleks yapıp "DEDESİNE KÜFRETMELİYİM!!141'^!" moduna giriyosunki boşver bence
Mesaj tarihi:
abi yanlış nerde onu bulalım o zaman bana Mısır dediğinde konu yemekle ilgiliyse 20 yaşındaym aklıma 1 sefer ülke olan mısır gelmiyo,hiç böle bi espiri yapmıyorum, bu herifler yapıyosa yapsın ne demek rahatsız oluyorum Turkey yok anasını satiiM Türkiye dicem herkese bundan sora bnede
Mesaj tarihi:
sebebi bildiiğm kadarıyla zamanında hindi yetiştirirmişiz bol bol gevurlarda bizden alırmış hep hindileri öyle Turkey kalmış adımız. (çok önce ama bu 20 yıl 30 yıl diil yüzyıllar önce belki, ben öle duydum yani)
Mesaj tarihi:
neredeyse bir milyar insanın yaşadığı ülkeye hindistan diyen bir milletiz, turkey için söylenmeye hakkımız yok pek. :P hakkımız olan birşey varsa o da bir ablamızın benzeri bir densize verdiği şu karşılık:

"turkey sensin, land de sana girsin"

(:P)
Mesaj tarihi:
ilkokulda biz de oyle espriler yaparsin diceksin, ne denir ki bebedir zaten kesin.

bu olayi kafaya takip TURKIYEye degissin international ismimiz falan diyen angutlar var, misir'a surmek lazim onlari
Mesaj tarihi:
Turkland olabilirdi pekala : )
Sonuçta biz kırgızistan, kazakistan, türkmenistan vs. diyorsan hinduların da yaşadığı yere hindistan dememiz gayet normal.
ama Turkey bariz kasti.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
bu olayi kafaya takip TURKIYEye degissin international ismimiz falan diyen angutlar var, misir'a surmek lazim onlari

Biz de gücümüzün yettiğini ezelim, Mısırlılarla mısır koçanı diye dalga geçelim
Mesaj tarihi:
ne alaka abi Türkiye diyenleri sürmek ki ? Yani adamlar Turkey diye diye güççük kafalarıyla dalga geçio,bu umut adası die bi filmn sahnesinde vardı bide holiganlar Turkey die dalga geçiolar.Hindistan da yanlış bi mantığını söylesinler,Mısır'ında bi mantığını söylesinler bizimkilerde yanlş yani ama ben bugüne kadar 1 kişinin bu ülkelerle şaka yaptığını duymadım
  • Yeni Oluştur...