Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şu anda oyun oynuom yahooda dedim ı'm from Turkey you know ? we eat Turkey diyo hayvan dedm you eat animal we live in country dedm dedesine nası küfüredebilirim ? nası Turkey kelimesi seçilmiş ne alaka ? konuyla ilgli bilgisi olan varm ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 you r f*ck*ng grandfatherfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fack mack çkmıo yahoo da :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 turquia diye değiştirilmiş diye duymuştum bide öle anlatmaya çalış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benim ülkemin ingilzcezi Turqia diil Turkey ii ama o hindiyi değiştirsin adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bunun nedenini açıklamışlardı geçenlerde gazetede. Turkiye diyorum ben heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi bizde de mısır ve hindistan gibi türkçe isimlere sahip ülkeler var. mısırla ilgili yada hindi-stan'la ilgili espiri yapıyomuyuz? ben yapmıyorum enazından. onlar turkey-hindi ilişkisiyle ilgili espiri yapıyosa "bravo çok komiksin şimdi git tuvalete kafanı klozete sok gel" de geç niye böyle kompleks yapıp "DEDESİNE KÜFRETMELİYİM!!141'^!" moduna giriyosunki boşver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi yanlış nerde onu bulalım o zaman bana Mısır dediğinde konu yemekle ilgiliyse 20 yaşındaym aklıma 1 sefer ülke olan mısır gelmiyo,hiç böle bi espiri yapmıyorum, bu herifler yapıyosa yapsın ne demek rahatsız oluyorum Turkey yok anasını satiiM Türkiye dicem herkese bundan sora bnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bende aynı durumdan şikayetçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Dick Cheney ne yapsın adam USA başkan yardımcısı ama isme bak. edit: bir üstümdeki de ayrı yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sebebi bildiiğm kadarıyla zamanında hindi yetiştirirmişiz bol bol gevurlarda bizden alırmış hep hindileri öyle Turkey kalmış adımız. (çok önce ama bu 20 yıl 30 yıl diil yüzyıllar önce belki, ben öle duydum yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hindi be abi ne kadar yakın olabiliriz ki yani her ortamda yetiştirilebilcek bi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 İngilizlerin bi oyunuymuş bu. Çanakkale zaferini hazmedemedikleri için böyle alt etmeye çalışmışlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 neredeyse bir milyar insanın yaşadığı ülkeye hindistan diyen bir milletiz, turkey için söylenmeye hakkımız yok pek. :P hakkımız olan birşey varsa o da bir ablamızın benzeri bir densize verdiği şu karşılık: "turkey sensin, land de sana girsin" (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kenyalıya konyalı demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ilkokulda biz de oyle espriler yaparsin diceksin, ne denir ki bebedir zaten kesin. bu olayi kafaya takip TURKIYEye degissin international ismimiz falan diyen angutlar var, misir'a surmek lazim onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yazılmış zaten ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Herifler koca kıtayı Hindistan sanıp yerlilere Indian demişler, Turkey demelerine niye şaşıyorsunuz anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hahahahahahah crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Turkland olabilirdi pekala : ) Sonuçta biz kırgızistan, kazakistan, türkmenistan vs. diyorsan hinduların da yaşadığı yere hindistan dememiz gayet normal. ama Turkey bariz kasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben en çok lütfiye lütfi demeyenlere bozuluyorum double post olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Penthesilea said: bu olayi kafaya takip TURKIYEye degissin international ismimiz falan diyen angutlar var, misir'a surmek lazim onlari Biz de gücümüzün yettiğini ezelim, Mısırlılarla mısır koçanı diye dalga geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gay of a bitch deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne alaka abi Türkiye diyenleri sürmek ki ? Yani adamlar Turkey diye diye güççük kafalarıyla dalga geçio,bu umut adası die bi filmn sahnesinde vardı bide holiganlar Turkey die dalga geçiolar.Hindistan da yanlış bi mantığını söylesinler,Mısır'ında bi mantığını söylesinler bizimkilerde yanlş yani ama ben bugüne kadar 1 kişinin bu ülkelerle şaka yaptığını duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bizim adımız turkey diye kalmamış, hindinin adı diye turkey kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar