Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim dio bu Turkey'e hindi diye ?!

Valeron

Öne çıkan mesajlar

abi bizde de mısır ve hindistan gibi türkçe isimlere sahip ülkeler var. mısırla ilgili yada hindi-stan'la ilgili espiri yapıyomuyuz? ben yapmıyorum enazından. onlar turkey-hindi ilişkisiyle ilgili espiri yapıyosa "bravo çok komiksin şimdi git tuvalete kafanı klozete sok gel" de geç niye böyle kompleks yapıp "DEDESİNE KÜFRETMELİYİM!!141'^!" moduna giriyosunki boşver bence
Sosyal ağlarda paylaş

abi yanlış nerde onu bulalım o zaman bana Mısır dediğinde konu yemekle ilgiliyse 20 yaşındaym aklıma 1 sefer ülke olan mısır gelmiyo,hiç böle bi espiri yapmıyorum, bu herifler yapıyosa yapsın ne demek rahatsız oluyorum Turkey yok anasını satiiM Türkiye dicem herkese bundan sora bnede
Sosyal ağlarda paylaş

neredeyse bir milyar insanın yaşadığı ülkeye hindistan diyen bir milletiz, turkey için söylenmeye hakkımız yok pek. :P hakkımız olan birşey varsa o da bir ablamızın benzeri bir densize verdiği şu karşılık:

"turkey sensin, land de sana girsin"

(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka abi Türkiye diyenleri sürmek ki ? Yani adamlar Turkey diye diye güççük kafalarıyla dalga geçio,bu umut adası die bi filmn sahnesinde vardı bide holiganlar Turkey die dalga geçiolar.Hindistan da yanlış bi mantığını söylesinler,Mısır'ında bi mantığını söylesinler bizimkilerde yanlş yani ama ben bugüne kadar 1 kişinin bu ülkelerle şaka yaptığını duymadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...