BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7595352.stm In a world where; god guys die early... Pfffff abi bu adamin sesiyle o kadar alismistik ki trailerlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Of kim olduğunu deseydin bari açana kadar Don LaFontaine olmasın diye söylendim ama olmadı. Çok yazık olmuş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Off =( fragmanlarda ki o sese hastaydım hele sinemada duymak o sesi. Geçen ptesi ölmüş. Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 neee ölmüşmü??? hayır!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 edit nie lnk çıkmıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu adamın seslendirdiği trailerlar hangileri? tekrar izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 5000'den fazla var bone, hangi birini yazalım? :P off of, çok üzüldüm ya. gayet de gençti, bir 5000 film daha yapardı. :( "in a world where.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 one man... r.i.p. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bee story mi ne vardı ya seinfieldin sanırım onun seslendirmesinide bu yapmıştı yarmıştı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bone said: bu adamın seslendirdiği trailerlar hangileri? tekrar izleyelim. http://www.aintitcool.com/node/38150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya bunun dediği gibi "ARNULD CİVARTZENEGIR" diyemeyecek kimse. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Pablo Fransisco var ama oda stand upçı... youtubedan izleyin derim ben... link veriom ama bozuk çıkıo bu arada... Pablo Fransisco trailer voice paradoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 biliyorum da o sayılmaz, trailer işini yapanlardan demek istedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 R.I.P en çok bu videoda kendisini sevmiştim. sesi dışında inanılmaz bir mizahi zekayada sahipti. onun sesi olmadan artık trailer lar biraz garip olacak. yada eksik olacak. http://www.youtube.com/watch?v=EBG7dgamWLw&feature=related Linki isteyenler için www.youtube.com/watch?v=EBG7dgamWLw& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kendisi yazıyordu bir kısmını fragmanların da, "in a world where"i çok özleyeceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar