kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Norak said: As of June 2014, it is also possible to use Stonesense as a live overlay of the map in the main Dwarf Fortress window, replacing the usual 2D tiles http://www.wired.com/wp-content/uploads/2014/07/dwarf_stone.png oha gerçekten çalışıyor mu bu? öyleyse deniyicem tekrar oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 abi şte youtube da videoları var oynuyo millet :), bi yerde ini dosyasından mouse aktif etmece falanda gördm sanki Cuce said: oha.. mouse supportta gelmişmi? DFHack diye bişi var paket utility halinde, ordan galiba mouse aktive edilebiliyor: Open dfhack.init in the dwarf fortress folder with a text editor, and enable mouse control if you want it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 oh be sonunda biri gnomeria kalitesine getirmiş su oynu ya direk yüklöücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Merhaba arkadaşlar. Ben dwarf fortness indirdim güzel bir grafik paketi kurdum fakat oyunda bir dünya yaratıp fortness modunda başladıktan sonra ne yapacağımı hiç çözemedim. Rehber yapmaya hevesli arkadaşlar oyun hakkında bildiklerini bizler için sunar mı acaba? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 strike the earth! kaz biraz dağ mağ gleir devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Hemen sahibi gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Fortness: kalelik, kale olma durumu. (fortnıs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 su kayunağı ayarla mesela, ciflik yap sonra workshoplar kur, maden yaz, ticaret yapa falan derken gelip doverler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 *fortress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Baggio said: Fortness: kalelik, kale olma durumu. (fortnıs) alkshfkajhsfkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Merge edince mis gibi esprim piç olmuş, kaldım Hasan Mezarcı gibi. Adam topiği Dwarf Fortness diye açmıştı.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://images2.fanpop.com/image/photos/9400000/Barack-is-not-impressed-barack-obama-9404599-300-230.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Baggio said: Fortness: kalelik, kale olma durumu. (fortnıs) Zorlasak fortçuluk diye de çevirebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ya tamam bazı rehberler yapılmışda abi cüceleri nasıl yönetiyoruz nasıl emir veriyoruz nasıl kazdırıyoruz toplatıyoruz vs bunları anlatmamış herkes geyiğinde birde oynasan bayılırsın demekle meşgul. Abi oyunun içinde öğrenim kısmı yok wiki desen allahlık nasıl oynayacağız gazenferin rehberler ne inşayı ne başka birşeyi anlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 cucelere emir vermiyosun, iş yaratıyosun jobı uyan cuceler gidip yapıyo. mesela yan menudan bak mine de bi yeri kaz, mining jobu acık ve kazması olan bi cuce gidip kazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Cuce said: cucelere emir vermiyosun, iş yaratıyosun jobı uyan cuceler gidip yapıyo. mesela yan menudan bak mine de bi yeri kaz, mining jobu acık ve kazması olan bi cuce gidip kazar. Hocam kazı yaptırmayı stockpile yapmayı çözdüm ve oyun gerçekten heyecan verici ağaç toplatmayıda çözdüm ama mesela job nasıl ayarlıyoruz ve mesela masa yapıcam b ye tıklıyorum masaya tıklıyorum masa yok diyor workshop nasıl yapıcam ayrıca stockpile a dizdiğim ürünlerde hamster kalıntısı oluyor oda nasıl yapıcam kapı vs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 yanında 2 kedi getiricektin, onlar hamsterlara fareleri yol vermez, getirmediysen etrafı ful tas duzgun kapılı bi stockpile kurana kadar fareler bozar stockpile'ını yemeklerini falan. workshop'ı buil menusunden kurucaksın. once sole bi kaz iceriyi, bi yer ayarla stockpile ayarla kendine sonra hem wood hemde stone icin workshop yaparsın. joblarıda her cuceyı secip ordan acıp kapatabilirsin j ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Cuce said: yanında 2 kedi getiricektin, onlar hamsterlara fareleri yol vermez, getirmediysen etrafı ful tas duzgun kapılı bi stockpile kurana kadar fareler bozar stockpile'ını yemeklerini falan. workshop'ı buil menusunden kurucaksın. once sole bi kaz iceriyi, bi yer ayarla stockpile ayarla kendine sonra hem wood hemde stone icin workshop yaparsın. joblarıda her cuceyı secip ordan acıp kapatabilirsin j ile. Kedilerim var yerin altına açtığım mine ın içindeki stockpile larda dolaşıp duruyorlar ama yinede fayda etmiyor. Birde odunları nasıl işliyoruz mesela door yapmak istiyorum door a ihtiyacın var diyor :D Yani ham maddeyi nasıl kapıya çeviricez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 workshop kur, sorna o workshopa gir ordan door yaptır, woodcraftı acık bir cuce gidip ypaar, veya tastan yaptır zaten elfmısın nesın anlamaıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero2900 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Cuce said: workshop kur, sorna o workshopa gir ordan door yaptır, woodcraftı acık bir cuce gidip ypaar, veya tastan yaptır zaten elfmısın nesın anlamaıdm Niye ya elf misin derken :D Evet elf ırkını sever her rpg de elf oynardım ama cüceleride severim heleki hobbiti okuduktan sonra :D Şuan thrain in oğlu thorin modundayım yaban elde hayatta kalmaya çalışıyorum kandaşlarımla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şuna hala Gnomerian seviyesinde grafik yapamadılar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şu oyunu dandik bi laptop'a yükleyip, saçma sapan bi köye tatile gidip haftalarca oynayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 cok dandık olmasın iyi işlemci yiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bişey dicem, şöyle bi olay varmış. aklım gitti. https://www.youtube.com/watch?v=6yWf6BHqiWM söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 şimdi bu rimworld falan bu df nin yeni modern hali mi aynı mantıktaki oyunlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar