sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=MNG_195716_1&Newsid=195716 Tesadüfe bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 her zaman olan şeyler ki bunlar. orman yangınları sıcaktan çıkıyor falan mı sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mafya bunlar. Orman vasıfını yitirmiş arazileri satışa cıkarırsan böyle olur tabi. ah be tayyip, bi de santrale karşı cıkanlara onlar çevreciyse ben daniskasıyım diyorsun.İstanbula parklar yapmışmış vay be çevreciliğe bak. Her şey bu hükümetin altından cıkıyor. edit/dasaaa: yazdıklarınız, sözleriniz kişilere hakarete kadar varmasın.. görüşünüzü hakaret etmeden bildiremiyorsanız hiç bildirmeyin. içinizde tutun da size zararı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Memleket Nasilsa GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 öyle demeyin orman vasfını kaybeden arazilerin satılması halkın istediği bir şey siz faşistsiniz anlamazsınız. ulusalcı olduğunuzdan dedikleriniz de saylanmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ve ormanlar yanarak halka açılıyor.neden sorun ettiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pis faşistler adamın ormanı yakma hakkını elinden alamazsınız bu nasıl demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rahan said: öyle demeyin orman vasfını kaybeden arazilerin satılması halkın istediği bir şey siz faşistsiniz anlamazsınız. ulusalcı olduğunuzdan dedikleriniz de saylanmaz zaten. katılıyorum. çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Snefru said: Pis faşistler adamın ormanı yakma hakkını elinden alamazsınız bu nasıl demokrasi HEPİMİZ FAŞİSTİZ HEPİMİZ ORMANIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Halk derken ? Tayyinin halkından bahsediyorsunuz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Halk derken yani Hulk yeşil dev, yeşil dev de tayyipçi, rengi neden yeşil !!! Alın size komplo teorisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 devlet malı deniz, yemeyen domuz. ben de tayyip gibi 5 tane 1.5 milyon dolarlık villa istiyorum! ekleme: ha bi de gemicik olsa fena olmaz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bilmemne cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bilmemne cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Şerefsizlik bu düpediz. Cezasını er ya da geç çekecek. Çekmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 harcayamayacak kadar parası olan insanımsılar neden hala daha çok para isterler ve bunun için her yolu mübah görürler anlamıyorum.hiç bir zaman da anlamam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Böyle yasa yapan zihniyetin cezasını,hesabını soramayan;koruyup başımıza getirenlere yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Demokrasi bu siz anlamıyorsunuz :( Az sonra Sir Horizon gelir anlatır size. Artık o hale geldik ki neye tepki göstercez. Adamlar bir evlerimize girip orayı satmadılar. (anaaa belkide gelecek plan budur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Theghosthand said: Böyle yasa yapan zihniyetin cezasını,hesabını soramayan;koruyup başımıza getirenlere yazıklar olsun. ülke onun değil mi babalar gibi satar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 MNGnin yerine Çalık grubu el koymak istiyordur o yüzden ırtalığı yaygaraya vermiştir. Merak etmeyin arsa payı veya ortaklık verir birilerine unutulur gider hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gençler ormanlar yanıyo ama kenelerde ölüyo çok ayıp bide böyle haberler tü tü tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tesadüfün bu kadarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ateş sg-1 in çenesini yakamıyor. abi sus artık ya... botmusun? Meahdsfhsd edit : topiği okumadım yine sg1 e sataşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tesadüftür tabi ya bok atmayalım hemen, vardır yükseklerden biyerlerle bi anlaşmaları ki yıllardır kimse görmemiş. Resmidir resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 olur mu lan. bak şimdi ne güzel para kazanıyoruz dimi. yak ormanları milli gelir kişi başına 20.000$ olacak önümüzdeki sene. nede olsa holding sahipleri gazete patronları gemicik sahipleri para kazandığından devamlı milli gelir artıyor arkadaş. anlamıyorsunuz halen şeriyat geliyor gidiyor. olmazki böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar