Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bunu medeni bir ülkede dava açıp kırabiliyorsan (ki zaten TR gibi bir yerde imkansız) EA'nin hizmeti durdurmasına da aynı şekilde dava açmanın mümkün olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Cunku eger calıntı onlenmezse o sirket bi sure sonra olmayabilir. Senin uzerinde hak iddaa ettigin seyler de sirketin sana sunmak zorunda oldugu seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 farklılıklar vardır belki ea nin bütün oyunları ea'in değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: dsici said: bingildak said: Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket. 200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor. Steam batması demek zaten PC gaming bitmesi demek bi bakıma artık bu saatten sonra. Çok farazi bi argüman. EA ise rutin olarak oyunlarının serverlarını kapatıyor her sene. senin düşüncen o şekilde olabilir. steam batsa da PC gaming devam edecek. senin için bitebilir. oynamayı bırakırsın oyunları, bitmiş olur. valla devam edebileceğini sanmıyorum. sen pc gamingin devam edip etmemesini oyuncuların oynaması olarak görüyosan başka, tabiiki oynamaya devam edecek insanlar ama şu anda steam denen olay pc gamingi inanılmaz destekleyen ve canlandıran bir olay, valve desen pc gaming'de top 5'te steamin düşmesi demek valve'in düşmesi demek, valve düşerse pc gaming ağır yara alır. meydan Awesome X Buttonculara kalır, pc'deki tek kale kickstarter olur. o da baya acı bi durum olur düşünsene lan pc gaming sokaktaki para dilenen evsiz konumuna düşüyor, o evsizlerin yanında da dev malikanelerdeki şımarık çocuklar oturmuş EA'in super awesome lens flare omgomg 5 with exclusive shit'ini oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yok abi oyle bisey. Steam belli basli ulkelerde yurutuyor islerini fakat satisini global yapiyor. Haliyle yarin bir gun bir sey olursa, sadece o ulkelerin vatandaslarina ve onlara imzalattigi sozlesmelerle yukumlu olacak ki zirt pirt update geliyor o sozlesmelere. Ulke bazli olarak degistiriyor olmalari da cok olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Zynga ve League of Losers ayakta tutuyor abi PC'yi Steam kepenk kapasada bişi olmaz herkez famville DRM olsun mu olmasın mı diye tartışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bu arada steam offline iken bile oyunlar oynanabiliyor diyorsunuz da, bir şey oldu hdd uçtuğu zaman veya yedekleriniz gittiğinde. Steam servisi online olmadığı için oyunu nereden indirip, nereden kuracaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 xenocide in da nefret ettigimiz adam modelini yansıtması cok isime gelmedi degil acıkcası. AWESOME X BUTTONCI falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Elmalarla armutlar... Ben Steam'den oyunu aldım mı aldım. Bu saatten sonra oyunu hangi yolla yüklersem yükliyim oyunun sahibiyim. Bundan 100 yıl sonra oyun indirecek berhangi bir yer varsa, ya da hd'yse. O oyunu oynayabilirim. İstersem Steam batsın. İstersen internet yok olsun. EA sisteminde ise, EA istediğinde kesecek oyuna desteği ve oynayamayacksın. Tahmini 5-6 sene sonra eğer oyunda istedikleri satışı yakalamayazsa daha kısa bir süre sonra oyunu artık oynayamacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 nereye sıçacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 steam gider mteam gelir. piyasa her zaman talebe karşılık verir. talep olduğu sürece benzerlerinin devamı engellenemez. steamın şu an ki gücü ve kattığı şeyler tabii ki de eşi benzeri olmayan nitelikte fakat steam gitti herşey bitti diye bir şey olmaz. açık olduğu zaman dolduracak yatırımcılar, girişimciler her zaman olacaktır. valve battı diye valve çalışanlarının kafasına kurşun sıkmayacaklar. o adamlar başka etkileşimlere girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 eldar said: Elmalarla armutlar... Ben Steam'den oyunu aldım mı aldım. Bu saatten sonra oyunu hangi yolla yüklersem yükliyim oyunun sahibiyim. Redeagle said: The Software is licensed, not sold. Your license confers no title or ownership in the Software. To make use of the Software, you must have a Steam Account and you may be required to be running the Steam client and maintaining a connection to the Internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İste onu istiyorsan simcity 4 oynamaya devam et. Var oyle bi oyun ya. Adam tekrar niye yapsın aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 eldar said: Elmalarla armutlar... Ben Steam'den oyunu aldım mı aldım. Bu saatten sonra oyunu hangi yolla yüklersem yükliyim oyunun sahibiyim. Bundan 100 yıl sonra oyun indirecek berhangi bir yer varsa, ya da hd'yse. O oyunu oynayabilirim. İstersem Steam batsın. İstersen internet yok olsun. EA sisteminde ise, EA istediğinde kesecek oyuna desteği ve oynayamayacksın. Tahmini 5-6 sene sonra eğer oyunda istedikleri satışı yakalamayazsa daha kısa bir süre sonra oyunu artık oynayamacaksın. okusaydın bilirdin "sahibi" olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hani burda muhasebeci finansçı abilerim var onlar daha iyi bilir ama o madde sanki biraz garip eğer sana karşılığında hiçbir şey satmıyorsa steam verdiğin paraya, O zaman işler biraz değişmez mi adamalr vergi kaçakcısı olur sana bir hak tanıması lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Xenocide said: nereye sıçacaklar sdfsdkfjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 simdi sen evde kalıyosun kirada. ev sahibi dedi ki ben bu evi sattım para lazımdı. Digeri de vermiyo kiraya. Ne kadar hakkın varsa okadar olması lazım degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yani demek istediğim sana verdiği lisansın belli bir süresi yoksa günün birinde bitti bu dediği zaman geri ödeme yapması gerekli değil mi ? Sonuçta bir mal karşılığı ben onlara para veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: simdi sen evde kalıyosun kirada. ev sahibi dedi ki ben bu evi sattım para lazımdı. Digeri de vermiyo kiraya. Ne kadar hakkın varsa okadar olması lazım degil mi? Tamam onun süresi var ama sana verdiği lisansın süresi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 e adamlarda sana verdigin para karsılıgı server sunuyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: simdi sen evde kalıyosun kirada. ev sahibi dedi ki ben bu evi sattım para lazımdı. Digeri de vermiyo kiraya. Ne kadar hakkın varsa okadar olması lazım degil mi? kiracının burada var hakkı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bana desin lisans 10 yıl 10 yıl sonra sana hiçbir güvence veremem diye bi bmadde eklesin anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 reampage said: screwy said: simdi sen evde kalıyosun kirada. ev sahibi dedi ki ben bu evi sattım para lazımdı. Digeri de vermiyo kiraya. Ne kadar hakkın varsa okadar olması lazım degil mi? Tamam onun süresi var ama sana verdiği lisansın süresi nedir ?steam ne kadar acıksa okadar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 I-ıh oyunu hizmet verdikleri sürece steam çatısı altında oynayabilmek için para veriyorsun gibi bir şey. Hukukçulara inceletmek lazım ayrıntı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: screwy said: simdi sen evde kalıyosun kirada. ev sahibi dedi ki ben bu evi sattım para lazımdı. Digeri de vermiyo kiraya. Ne kadar hakkın varsa okadar olması lazım degil mi? kiracının burada var hakkı zatentamamn da kiracının hakkı FULL REFUND ya da BANA YENI EV degildir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar