Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kaygısızlar bide belki çarli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ata demirerde geri dönüyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zaten Hümeyra var diye yoktu o gidince gelir geri. Gerçi o kadar laf etmişti "iyi ki ayrılmışım biyere bağlı çalışmak istemem" falan diye ama bakalım görücez... Friends gibi bişi olcak heralde Avrupa Yakası da sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ata donsun evet. Sevmem Ata Demirer'i ama dizide cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bit artık bitt lütfen yavaş yavaş bitsin artık bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bez bebek bitmesin avrupa yakası bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Avrupa Yakası'nda işler karışık Askere giden Volkan nihayet dönüyor. Ama bu kez evin annesi firarda. Avrupa Yakası'nda Ata Demirer geri dönüş yaparken, bu kez evin annesi Hümeyra diziden ayrıldı. Demirer diziden Hümeyra ile yaşadıkları tartışma nedeniyle ayrılmıştı. Avrupa Yakası'nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer'in Hümeyra'nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti. Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer'i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, "Sette gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim" diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı. Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer'in ayrılmasından sonra 'Volkan, askere gitti' diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sanmıyorum ya kaynak varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Red said: avrupa yakasına cogu kişi laf edio ama bence suana kadar yapılmış en komik dizimiz.birisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bence. Gülşen Abi der susarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Şener Şen dizide kendini harcatmaz bence ama adamın kendine göre bi tazrı var,avrupa yakasının hastasıyım ama bu diziye pek yakışmaz gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Aiko said: kaygısızlar bide belki çarli :D kesinlikle çarli'nin stardaki ilk sezonu da şahaneydi. Sanırım 98 Dünya Kupası'nın olduğu seneydi. Ben baya gülüyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bide ayrılsak da beraberiz vardı. ama haftaiçi hergün trt de oynayan güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şimdiye kadar yapılmış en komik dizi tatlı hayat tır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu sene son sezonuymuş avrupa yakasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu en komik dizi şudur budur demek yanlış bana göre de kaygısızdır. ama avrupa yakası da başarılı bir dizi şimdi piyasada olanlar arasında. bu sene son senesi olabilirdi avrupa y. nın ama hayranlardan gelen baya bi mail yüzünden 1 yıl daha uzatmaya karar almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 işin suyunu çıkarmayı çok seviyoruz dizilerde ya anlamadım gitti, dizi tutduysa yalan rüzgarı gibi uzat :P ya tamam çok sevildi abartmaya gerek yok bitir diziyi aynı kadro ile başka dizi yap bizimkilerden yazlıkcılar gibi mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Rewendor said: Yanlız Vural Çelik de Hümeyra da ÇOK büyük kayıplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ata demirer geri dönerse izlerim yoksa fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 asas said: Aiko said: kaygısızlar bide belki çarli :D kesinlikle çarli'nin stardaki ilk sezonu da şahaneydi. Sanırım 98 Dünya Kupası'nın olduğu seneydi. Ben baya gülüyordum açıkçası.Afakan'in oldugu carli di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dizinin bitmesini istemeyenleri anlamıyorum sanki başka kanal(program) yok o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kaygısızlar gercekten turkiyenin seinfeldidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Syn said: ata demirer geri dönerse izlerim yoksa fıs. ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Baydın be ATV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Chastise said: Baydın be ATV. yeni dizi varya Doludizgin yillar fln ciddi baydı yani o ne biçim bir oyunculuk asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ata Demirer'in diziye donusu kesinlik kazanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar