Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası'na dev isim ( Yeni Sezon , Yeni Yüzler )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten Hümeyra var diye yoktu o gidince gelir geri. Gerçi o kadar laf etmişti "iyi ki ayrılmışım biyere bağlı çalışmak istemem" falan diye ama bakalım görücez... Friends gibi bişi olcak heralde Avrupa Yakası da sonunda
Mesaj tarihi:
Avrupa Yakası'nda işler karışık

Askere giden Volkan nihayet dönüyor. Ama bu kez evin annesi firarda.

Avrupa Yakası'nda Ata Demirer geri dönüş yaparken, bu kez evin annesi Hümeyra diziden ayrıldı.

Demirer diziden Hümeyra ile yaşadıkları tartışma nedeniyle ayrılmıştı.
Avrupa Yakası'nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer'in Hümeyra'nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer'i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, "Sette gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim" diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı. Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer'in ayrılmasından sonra 'Volkan, askere gitti' diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.
Mesaj tarihi:
Red said:
avrupa yakasına cogu kişi laf edio ama bence suana kadar yapılmış en komik dizimiz.birisi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bence.

Gülşen Abi der susarım.
Mesaj tarihi:
Aiko said:
kaygısızlar bide belki çarli :D

kesinlikle çarli'nin stardaki ilk sezonu da şahaneydi. Sanırım 98 Dünya Kupası'nın olduğu seneydi. Ben baya gülüyordum açıkçası.
Mesaj tarihi:
bu en komik dizi şudur budur demek yanlış bana göre de kaygısızdır. ama avrupa yakası da başarılı bir dizi şimdi piyasada olanlar arasında. bu sene son senesi olabilirdi avrupa y. nın ama hayranlardan gelen baya bi mail yüzünden 1 yıl daha uzatmaya karar almışlar
Mesaj tarihi:
işin suyunu çıkarmayı çok seviyoruz dizilerde ya anlamadım gitti, dizi tutduysa yalan rüzgarı gibi uzat :P
ya tamam çok sevildi abartmaya gerek yok bitir diziyi aynı kadro ile başka dizi yap bizimkilerden yazlıkcılar gibi mesala
Mesaj tarihi:
asas said:
Aiko said:
kaygısızlar bide belki çarli :D

kesinlikle çarli'nin stardaki ilk sezonu da şahaneydi. Sanırım 98 Dünya Kupası'nın olduğu seneydi. Ben baya gülüyordum açıkçası.
Afakan'in oldugu carli di mi bu?
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...