jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 2008 2. ceyrek deniyordu şimdi 2009 deniyor çıkış tarihi olarak. Ortada Art lardan baska birsey yok su an. HL2-source motoru kullanan Standalone bir oyun olacak fiyatıda 20$ civarı düşünülüyor. Xenocide gosterdiğin SS NS 3.0 zamanında çekilmiş baya eski olmalı. :) NS Avrupa ve Amerika'da hala eski populerliğini koruyor.Turnuvalar vs. ama Turkiye'de ilk zamanlardaki gibi pek populer değil artık..
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yurtdışında halen popüler evet, artık bi girip oynayayım diyemiyorum herkes pro olduğu için :p
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Valla ben halen girip oynuyorum. Biraz takılırsan sende Pro olursun.:) Özellikle bağlantılar yukselince ping derdi de kalktı ortadan.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aslında hakkaten kurasım var ama üşeniyorum:) Steam yüklü zaten.. kurmalı yahu
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yükleyin abi ablens serverı 24 saat adam dolu
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yarın kuruyorum valla :D ip adres vs. verirsen sevinirim
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Direk list çek pingleri 100 altında olanlara gir işte :) yukarısında lagdan bişey yapamıyorsun zaten..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 http://kotaku.com/5271215/unknown-worlds-triumphantly-teases-natural-selection-2 çıkıyor çıkıyor koş!
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Alert alert, Source engine'i kullanmiyorlar, onun yerine 4 kisi olarak yazdiklari kendi motorlarini kullanacaklarmis. Guvenmiyorum. Ortaya blackshot, crossfire gibi dandik kodlu birsey cikabilir.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 4 kişilik bir ekip böyle bir motor yapıyorsa ellerinden öpülesidir. unreal engine 3.0 ve source engine ortasında birşeye benziyor. ue3.0 yapsalarmış mükemmel olurmuş ama source engine'in gücünde bir motora benziyor. video ayarında bir natural selection 2 müthiş olacaktır bence.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Video oyun ici degil bence. Bariz post-production efektleri var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Birde 2009 fall imkansiz gibi, oyunun SS'si bile yok. CGI benzeri bir teaser var sadece.
Quenas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sitede bir alien infestation videosu var. oyun ici grafikler hakkinda bi fikir veriyor acikcasi. onosu napmislar yanniz ole zibilyon tane boynuz degisik ataklar gelebilir bundan guzel de olur vala canim cekti ya kuracam ns i mouse wheele jumpi bindlayip bunny jump isir hart hart ahaha
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Quenas said: sitede bir alien infestation videosu var. oyun ici grafikler hakkinda bi fikir veriyor acikcasi. onosu napmislar yanniz ole zibilyon tane boynuz degisik ataklar gelebilir bundan guzel de olur vala canim cekti ya kuracam ns i mouse wheele jumpi bindlayip bunny jump isir hart hart ahaha alien infestation ı tanıttıklarında Halflife 2 motoru kullanıyorlardı o zaman yapmışlardı şimdi vazgeçtiler ise yeni video beklememiz yanlış, şimdiki video da oyun içi olmadığı belli 90 yılların oyun aralrındaki videoları gibi olmuş
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 LathspeLL said: Video oyun ici degil bence. Bariz post-production efektleri var. oyun içi değil doğru. yeni motor haberine ise bi tepki veremiyorum şu anda. Harikada olabilir rezalette olabilir. ama Natural Selection gibi bir şaheserin çöp olması beni çok çok fazla üzer. o yüzden ümitlerim motorun olumlu olacağı yönünde. birde teaser, Natural Selection'un bağımsız bir hale geldiği izlenimi yarattı bende. sürpriz bi single player türevi şeyler olabilir mi acaba?
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet abi harika bi oyundu NS çok aşırı keyif aliodum ciddi de oynuoduk ne güzel guild dir bilmemendir tam maçlar başlamıştı guildler arasında sonra SNN çöktü ve yalan olduk , bütün o oluşan community kayboldu. bi daha da eskisi gibi olmadı
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 NS 2 ile paticik içinde öyle birşey oluşturabiliriz. şimdi bile oluşturabiliriz yani NS 'ye canım feda dfg
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kendileri motor yapmaya çalışıyorlarsa bir dnf sendromu yaşayacaklarmış gibi bir hisse kapıldım nedense.
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 source üstüne modifikasyon yapıyorlardı diye hatırlıyorum sanki. sıfırdan yazmamış olmaları lazım yani
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Sam said: kendileri motor yapmaya çalışıyorlarsa bir dnf sendromu yaşayacaklarmış gibi bir hisse kapıldım nedense. çalışmıyorlar, yaptılar bitti. şimdi oyunu satıcaklar. dnf gibi "yapım aşamasında" değil yani oyun :)
sharky Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Pre-order da basladi NS2 icin. Fall 2009 da cikiyor, dediklerine gore.
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oo süper.hastasıyım şimd ns2 oynamak için hl2 gerekiyormu.sadece bunu satın alabiliyomuyuz
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 üf! video çok güzelde, oyun içi görüntü vs isteriz.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Red said: oo süper.hastasıyım şimd ns2 oynamak için hl2 gerekiyormu.sadece bunu satın alabiliyomuyuz yeni grafik motoru falan dediklerine göre muhtemelen NS 2'yi ayrı kutulu oyun olarak satacaklar. haliyle hl 2 'ye gerek olcağını sanmıyorum. zaten source tabanlı modlarda da hl 2 gerekmiyor misal cs: source oynamak için cs source almak yeterli, hl2'ye ihtiyaç yok.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Valve ile tum iliskilerini kesmisler. Standalone olarak cikacak yani.
Öne çıkan mesajlar