Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 3. filmin çekileceği kesin ve dedikodular dolaşmaya başladı.Dark Knight konusunda bazı haberler aralarda kaynıyor diye,ayrıca 3. filme konu parsellemek amacıyla açtım :) Güzel bir duyguymuş euhea Ayrıca kesin bir isim olmadığına göre de şimdilik konu başlığı olarak bunla idare edin :) İlk olarak Joker karakteri üzerine,yeni filmde Joker'i görme olasılığımız yok gibi Heath Ledger'in ölümüyle fakat Nolan koyarsa bazı kişiler gösteriliyor.Öncelikli olarak Daniel Day Lewis. Sonrasında bugün bazı sitelerde gördüğüm üzere yeni filmde Riddler'in düşünüldüğü ve bir numara olarak Johnny Depp'in gösterildiği,ayrıca The Penguin içinde Philip Seymour Hoffman'ın ismi geçiyor. Ayrıca Two Face'in geri döneceği üzerine de ciddi ciddi tartışmalar var,Aaron Deckart'dı sanırım oynadan aktör,neyse işte 3 filmlik sözleşme imzalamış Warner'la,tabii bunlara Batman filmleri dahil mi bilinmez :) Şahsen üstte adı geçen aktörlerle,karakter 3. filmde olursa,üstüne üstlük Nolan Dark Knight'ta yaptığını 3. filmde de yaparsa hayal bile edemiyorum.Olağanüstü olur, Fakat Joker'in bir daha geri gelmemesi taraftarıyım onu da belirteyim :) Son olarak filmin adı kesinleşince bu konudan devam ederiz,ismi değiştirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Scarecrow istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bence jokersiz olmamalı.Joker en ilginç karakteri bence.Daniel day lewis değilde başka bir joker düşünsün.O da iyi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Joker olmaz 3. filmde, imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 3. filmde 2face olur bence ama joker zor gibi. He bir de Riddler isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Joker için Johnny Depp mükemmel olur. Catwoman diyorlar, Angelina Jolie diyorlar. Güzel seçim esasında tam uyar. Gerçi eskisinin yarısı kadar bile güzel değil son dönemlerde ama olsun yeter cazibesi. Two Face biraz karışık. Yani dönerse bu kadar güzel giden bir seriye yakışmayacak kadar kötü bir klişe olur. Ama dönmezse de o kadar başarılı bir karakter (ve aktör) harcanmış olur saçma sapan şekilde 2 dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi penguin olsun hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 BANE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hepsi birden olmayacak tabi ki adam 4 5 falan da çeker kesin.Bence bu jim carrey in oynamış olduğu karakter gelsin.Riddler mıydı neydi.Hatta onu yine jim carrey oynasın :p.Bane gelecek gibi ama.Bane in hikayesinde hapisane ile ilgili birşeyler okudum wiki de bu son filmdeki gemi olayında ön plana çıkan dev zenci bane.Seneryayo beraber yazıyoruz chrito ylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Cat Woman gelecekse sadece ve sadece Eva Green isterim ben Bane gelecekse Dwayne "Rock" Johnson iyi gider Penguin için Phlip Seymour Hoffman iyi seçimdir Johhny Depp manyak zaten, Joker'i de oynatabilirsin Riddler'i da, adam her rolün adamı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 jack nicholson dan sonra söyledim uğurlu geldi, şimdi de söyleyeyim. "heath ledger gibi bi joker hayatta olmaz kimseden, tamam daniel day lewis iyi bi oyuncu ama ı-ıh olmaz bence joker olmasın filmde." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 buz adam olsun arnold oynasın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 catwoman olmasın. harry belly geliyor gözümün önüne. ofof ayrıca batman arka planda kalmıştı bu filmde gene öyle olmasın. twoface kesin olucak zaten 3. filmde. hatta para sekicek eline düşücek temiz tarafı o tutucak filan o derece. penguin istiyorum bende ve hoffman müthiş olur o role. daniel day lewis oynarsa onu izlemekten filmi izliyemeyiz ahah joker de geri dönerse o zaman puanıda 6 yı geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: catwoman olmasın. harry belly geliyor gözümün önüne. ofof ayrıca batman arka planda kalmıştı bu filmde gene öyle olmasın. twoface kesin olucak zaten 3. filmde. hatta para sekicek eline düşücek temiz tarafı o tutucak filan o derece. harry ne abi, halle berry. ayrıca twoface e kesin olacak diyoruz da, adam öldü yani, cenazesi falan oldu resmen. belki flashback olarak olabilir, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu arada Bane lazım bence. Son filmin adı Fall of the Knight olmalı ve Batman ölmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bence 3. filim ile Robin'nin seriye giriş yapması ve sonlarda ölmesi daha dramatik olurdu. Zaten ayakkabı değiştirir gibi Robin değiştiriyor, bir tane de biz öldürsek birşey olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 the dark knight'ta, şirkette çalışan ve bruce wayne'e şantaj yapan tip robin olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Cacık olmaz ondan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 harry olsa ne olur ki adı kadının. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fizban said: the dark knight'ta, şirkette çalışan ve bruce wayne'e şantaj yapan tip robin olabilir mesela. ahah öyle dandik, pısırık, şaşkaloz bir robin olursa film 10 üzerinden 1i bile göremez benim açımdan (:D bence en uygun olası karakteler, cat woman, joker, bane ve penguin. filip seymur hofman her rolün altından geliyor, oynarsa çok hoş olur. ket vumın angelina olur, ama her zaman ki güzelliğin ötesine geçmesi gerekir, gerçekten sıkı bir oyunculukta isteriz, biz zaten dil dışarda izliycez kendisini bir tereddütü olmasın o konuda fdsgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aslında Resident Evil'da oynayan hatun'dan güzel CatWoman tipi çıkar. Ama sadece tip'de kalır gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mila johovic mi? hm evet o da kedi göz biraz. ama çok üstün bir oyunculuk olur mu bilmiyorum. ki zaten çekcek derileri çatı bacı koşacak mart ayı modunda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fizban said: jack nicholson dan sonra söyledim uğurlu geldi, şimdi de söyleyeyim. "heath ledger gibi bi joker hayatta olmaz kimseden, tamam daniel day lewis iyi bi oyuncu ama ı-ıh olmaz bence joker olmasın filmde." goooooooooooooooooooooooooool! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 wonderwoman gelsin emily deschanel oynasın, justice league e dönsün konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aente said: ki zaten çekcek derileri çatı bacı koşacak mart ayı modunda ahah ahaha supermis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar