nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ya kaç gündür arkadaşlarımdan hep kötü haberler alıyorum. Başlarına kötü şeyler geliyor. Önce bi arkadaşımda kıl dönmesi oldu, ameliyat oldu adam hala zor oturuyormuş. Sonra geçenlerde bir diğeri belini incitti üç gündür ayağa kalkamıyor yatıyormuş. Bugün çok sevdiğim bi kız dostum var o sevgilisinden ayrılmış depresyonda, bir başka böyle kız arkadaşım da az önce öğrendiğime göre zehirlenmiş midesi bulanıyomuş sürekli kusuyomuş falan. Yahu bu nasıl bi şanstır. 1 hafta içinde 3 arkadaşım sağlık probleminden biri de depresyondan çekti. Çekiyolar da hala. Noluyoruz lan? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yalnış zaman ve yalnış yerde olan insanların yalnış birini üzmeleri.Kısaca tesadüf. Ha eğer inanıyosan böyle şeylere hocaya falan git yada 1 hafta evden cıkma sonra sor bakalım varmı sıkıntıları. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yok ya inanmam öyle arkadaşlarımın başına paso kötü şeyler geldi paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Arkadaşlarına geçmiş olsun ya ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 no pic no rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kıl dönmesi olmuş adam resmi mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sevgilisinden ayrılmış ve kusan 2 kız arkadaşının resimlerini istiyor bence. Ben istemiyorum olm manyak mısn napçam. Açıklama getirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben arkadaşlarım hastaanmış diyorum resim istiyosunuz abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sen degil onlar sanssiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yarın bikaç arkadaşı arayıp kontrol edeceğim zaten onlara da bişey olduysa durum vahim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şu 'nan' lafını da ortaokuldayken kullanırdık, tekrar mı moda oldu nedir her yerde görmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yok lan yazarım nan sevmem hatta, ama modlarımız hoşlanmıyo olabilir landan. Ben de nan yazdım o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ehehe, hadi nan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Valla ya çok saçma bi laf nan, ama ben de forumda bi başlıkta lan görmek istemem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya taam sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Nan yaz 3209 a yolla lanetlen. (oh şit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Nan kız lafı. Ama delikanlı hatun lan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 4 8 15 16 23 42 diye loto mu oynadın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bunlar ufak olaylar ama kendini üzme diye söylüyorum,geçmiş olsun tabii arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nileppezdel said: Valla ya çok saçma bi laf nan, ama ben de forumda bi başlıkta lan görmek istemem yani :) lan en azindan daha dogal duruyor. diger biraz sey gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 axedice said: Nan kız lafı. Ama delikanlı hatun lan der. mümkünse delikanlı hatun olmasın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hurleyin sayılarıyla loto mu oynadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ractamainus said: axedice said: Nan kız lafı. Ama delikanlı hatun lan der. mümkünse delikanlı hatun olmasın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ractamainus said: axedice said: Nan kız lafı. Ama delikanlı hatun lan der. mümkünse delikanlı hatun olmasın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar