Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

kim kimin yanında,bizimkileri niye öldürmek istediler

Herb senatörle limanda konuşurken söylüyor işte orasını.

Self olay büyümesin diye gizli kapaklı yaptırıyor herşeyi, senatörü ve Herb'i de ikna ediyor, normalde o kadar ciddi bir iş ve immunityler falan filan için kongre dahil bir ton yerden izin almalari gerekirmiş, onlar kendi insiyatiflerinde yapıyorlar herşeyi.

Sonra olay böyle sıçınca da iki seçenekleri kalıyor, gidip gerekli mercilere "biz böyle böyle ettik, sıçtık, Scylla karaborsada satılıyor, Self de bizi sattı, ama söz vermiştik bunlara da immunity verelim yav" diyip izinsiz iş yapmaktan hapse bile girmek, ya da Self'i basit bir hain gibi gösterip gizli operasyonu bilen herkesi öldürüp hiç olmamış gibi davranmak. Baktılar başka yol yok, kendilerini kurtarmak için ikincisini seçiyorlar işte.

Ben de Mahone'u bir şekilde yerlerini öğrenip Gretchen'in evinde veya Self'in gittiği yerde çıkacak diye bekledim ama bir dahaki bölüm çıkar artık herhalde, bu kadar anlamsız ve hızlı şekilde diziden çıkartacaklarını sanmıyorum. Üç sezon dayandı 3-5 bölüm daha dayanamayacak mı adam, mis gibi Alex :p

Sosyal ağlarda paylaş

ufoların saldırısı ve yeşil domates festivali hakkında

Bence bitmesin de, eski sezonlara göre bayağı meh o kesin.

Bi de şey çok klişeye bağladı artık hep aynısı tekrarlanıyo. Bi olay oluyo bütün bölüm onun etrafında dönüyo, aman tanrııımm oluyo sora da "şakkkhaaaa, meğer maykıl bunu önceden düşünmüştü kiii" diyolar. Aklıma gelen en basit örnekler, japon hacker bunları satar bütün bölüm gizli kapaklı iş çevirir sonunda zenciyle karşılaşır falan, ama tam o anda, "şakkaaaa, maykıl laptopuna kıçında böyle durumlar için sakladığı vericiyi yerleştirmişti buldu onu.", ya da hayatlarının kazığını yerler scylla'yı kaptırırlar bütün bölüm hatta 2 bölüm Self satmaya çalışır aman tanrım öldük bittik derler seyirciye böle gösterirler, sora "Şaaakkkaaaaa, maykıl bunu da düşünüp parçasını sökmüştü kiii"

Böyle böyle klişelerle suyu çıkmaz umarım daha fazla.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ufoların saldırısı ve yeşil domates festivali hakkında

Bence bitmesin de, eski sezonlara göre bayağı meh o kesin.

Bi de şey çok klişeye bağladı artık hep aynısı tekrarlanıyo. Bi olay oluyo bütün bölüm onun etrafında dönüyo, aman tanrııımm oluyo sora da "şakkkhaaaa, meğer maykıl bunu önceden düşünmüştü kiii" diyolar. Aklıma gelen en basit örnekler, japon hacker bunları satar bütün bölüm gizli kapaklı iş çevirir sonunda zenciyle karşılaşır falan, ama tam o anda, "şakkaaaa, maykıl laptopuna kıçında böyle durumlar için sakladığı vericiyi yerleştirmişti buldu onu.", ya da hayatlarının kazığını yerler scylla'yı kaptırırlar bütün bölüm hatta 2 bölüm Self satmaya çalışır aman tanrım öldük bittik derler seyirciye böle gösterirler, sora "Şaaakkkaaaaa, maykıl bunu da düşünüp parçasını sökmüştü kiii"

Böyle böyle klişelerle suyu çıkmaz umarım daha fazla.

Ondan öncekiler karakterin bir özelliğiydi ve tutarlı yerleri vardı. Mesela Japon elemanı düşünelim, "-sen mi yaptın lan -yok abi olur mu -tamam o zaman hadi çalışmaya devam" diyip geçiştirecek kadar mal değil Michael. Hem GPS'i de bölüm içinde söküyor falan onu yaparken, sonradan puzzle birleşiyor sadece.

Şu son bölümde resmen nasıl çevireceklerini bulamamışlar ama katılıyorum, madem Self'e bile önlem alacak kadar düşünceliydin, o zarfı aldığın an açıp yoklasaydın, bir saat mal gibi hiç şüphelenmeden beklemeseydin falan.

Sosyal ağlarda paylaş

/offtopic

kafama takılan bişey var,lincoln burrows'un sol kolundaki rakamlardan oluşan dövme ne ile alakalı olabilir.Bişeyleri tarihi ama dikkatimi çekti ve 15 dakikadır araştırmama rağmen bulamadım.

Belki biraz daha ilgili arkadaşlar biliyorlardır.

Sosyal ağlarda paylaş

4x14

Bölüm güzeldi,T-Bag bi an içindeki yufka yürekli adamı ortaya çıkarmıştı,ama zamanlama kötü oldu.Yazık T-Bag'e.Scofield herşeyi düzeltti demiştim ki,herşey allak pullak oldu,ama en azından artık scofield için fazla endişelenmiyicez,adamlar ne kadar ilerdelermiş işte.

Özetle Son 4 bölüm içinde 2. sıraya koyuyorum bu bölümü.

Şimdi işin yoksa önümüzdeki salı'yı bekle.

Sosyal ağlarda paylaş

4x14

T-Bag'in sahnesinde neler olacağını çok rahat bi şekilde tahmin ettim ya. Ne bileyim, biraz klişe geldi; "kötü adam iyi olmaya karar verir, merhamet ettiği kişi ona saldırır", vs vs.
Hem, generalin bu tarz bi hamle yapıp Michael'ı işe alacağını öngörmüştüm ama Linc oldu sdf.
Alex için çok üzülüyorum ben. Bütün seri boyunca bi gün yüzü göremedi adam ya. Hani böyle filmlerde falan zavallı karakterler olur, hayat sürekli onlara tekme atar, izleyici de kendini onunla özdeşleştirir, empati kurar falan. Alex benim için aynen öyle bi karakter işte :P
Ayrıca, Self, abv.

Bu arada evet son bölüm 14.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...