forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 general şamar oğlanından beter oldu lan acıdım artık adama, çıkarken yanlarında götürcekler diye self te su katılmamış ajan çıktı yalnız hakkaten ne olcak şimdi self-general arasında anlaşma yok grethcen epey saf kaldı olaylara tbag yine söyleyecek bişey bulur öldürtmez kendini haftaya yeni bölüm var iyi ki yoksa beklenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 tek diyeceğim birşey var, hassssssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 GretchenGretchen gibi özel harekatçının 15 sene öncesinin aksiyon filmlerindeki gibi mp5 kullanmasına takıldım. Belki başka dizide olsa önemsemem ama bu muhteşem bölümün, senaryonun akışını o sahne bozdu. Şov olsun diye yapmışlarsa da fail olmuş çünkü hiç karizmatik değildi. Bu sahneyi de geçen bölümdeki 5 adım ötede açıp kapama düğmesi olan mayını yazan adam yazmıştır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Kalbi olanlar izlemesin son bölümü, harikaydi tek kelime ile. Daha fazla yorum yapamiyacagim kalp atislarim hala normal degil :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 süper süper... Sucked General! OFFFFFFF OFFFFF! saçlarım beyazladı. nedir abi bu? Self e laf ediyorduk ne kolpa dizi diye hepimiz döt olduk. Selfle General in işbirliği yaptığını sanmıyorum.General en son çok içten söyledi zaten ı dont know u. Ben self in yanında ki ajanın company olduğunu tahmin ediyordum ondan bişey bekliyordum. Self self , tam "selfish" çıktı. Şimdi takım company ile işbirliğine gidebilir. Company in gerçek varoluş nedeninden falan bağlayabilirler. Ya da takım self in peşine düşecek.Ama bu sefer temize nasıl çıkacaklar bilmiyorum.General yapıcak sanırım. bu arada Mrs Tabak nedir ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bLackcha0s said: Sucked General! "Suck it" orası sanırım. Takaya süper ya ehe, "Girdi mi" diye çevirmiş orayı :p Geçen bölüm de "vay anasını sayın seyirciler!" dedirtmişti Bagwell'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hmm ing altyazısında suck yazıyormuş sadece.Haklısın suck it zaten o =) bu arada bölümün adı selfless miş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 eet selfless ı görünce öldürülecek fln sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Katil uşak çıkıyor Self company için çalışmıyor. Farkındaysanız kızın ağzını yokladı o kadar başka satıcıdan bahsetti mi hiç Feng dışında falan diye. Amacı başkasına satmak Scylla'yı. O değil de dizide 4 sezondur ilk defa güzel hatun gelmişti. Pardon sezon 3'teki metres de var, 2. defa güzel hatun gelmişti onu da harcadılar ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kendimi zor tutuyorum spo ları açmamak için ya.%60 a geldi 20kb/s ile çekiyo deliricem...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bişey sorucam,ben şimdi inidirim ama .avi olarak inmiş dosya ve bs player da çalışmıyor,alt yazı nasıl yüklerim buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 @Rewendor ajan tamam neysede, metrese güzel diyorsan yani... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 pardon karıştırdım metres deil, whistler ın manitaydı. İzleyeli çok oldu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ohaa Şu ana kadar izlediğim en efsanevi 2. bölümdü,omg diyorum.Scylla yı bi şekilde kaybediceklerini düşünüyodum ama bu şekilde hiç düşünmemiştim.Sanırım son 2 bölümde senaristlerin kafasına tuğla falan düşmüş olmalı ki bu kadar heyecanı aynı anda yazabildikleri için. En çok da Michael a üzüldüm ya,bari bi tedavi olsaydı.Eğer senaryo bu şekilde devam ederse 1 sezon daha gelir en azından. Ayrıca Don Self in böyle bişey yapıcağını aklımın ucundan geçirmemiştim bile,iyi oynadı pis satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 offf daha izleyemedim inşallah bikaç saate izlicem. Spoları açmamak için kendimi zor tutuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 "ANANI?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sonraki bolumden bir sahne http://www.fox.com/prisonbreak/toyota/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Rewendor said: Katil uşak çıkıyor Self company için çalışmıyor. Farkındaysanız kızın ağzını yokladı o kadar başka satıcıdan bahsetti mi hiç Feng dışında falan diye. Amacı başkasına satmak Scylla'yı. O değil de dizide 4 sezondur ilk defa güzel hatun gelmişti. Pardon sezon 3'teki metres de var, 2. defa güzel hatun gelmişti onu da harcadılar ayıp! YOK ARTIK Holly Valance'a ayıp etmeyin. Bellick'e lapdance yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ayrıca Lathspell'in verdigi video inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hmm doğru Holly de vardı di mi :D Ama o sayılmaz. 1-2 bölüm ya vardı ya yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ohanze inanılmaz bi bölümdü gerçekten büyük heyecanla izledim. Ayrıca gelecek bölümün videosu süper gibi geldi. Hemen geçsede şu günler izleyiversek. Heroes'de en güzel yerinde kaldı zaten not gelecek bölümün videosundan şunu anladım ki bizim takım company için çalışmaya başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ölümüne spoiler, ilerki bölümleri de kapsar Agent Self Gretchen e gider ve bu syclla yı satacak adam bul bana lan allahsız der ve olaylar gelişir. Diziyi 18. bölümde mi bitirelim (6 bölüm kaldı yani) yoksa yapılan anlaşma gereği 22 de mi bitirelim olmadı 22 den sonra bi de 2 saatlik kapanış bölümü koyup diziyi 4. sezonda rafa mı kaldıralım tartışmaları sürüyor. Bence olabilitesi en yüksek olay, düşen 1.5 milyonluk izleyici oranını katarsak ilk ihtimal. Kaldı ki Wenthworth Miller da 5. sezonun sadece para getirmesi için yapılacak bir sezon olacağını ve buna kendisinin dahil olmayacağını beyan eden klişe bir açıklamada bulundu. Son bölüm gibi efsane bi script tuttururlarsa + ratinglerde biraz kıpırdanma olursa 5. sezon neden olmasın geyiğini çevirmeden edemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gg sekreterin cadı sabrinayla bir alakası var mıydı yaw. gece rüyamda görünce aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sucre adamım yaa ne güldüm : ) neyse devam edeyim diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Girdi mi, General? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar