Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle ses olayi acaip sacmaydi, Duvarin bilmem kac metre otesinde "konusmayacagiz, sesi algilar" diyor Maykil, sonra odanin icinde krizi gelince "Aaaah" diye ses cikariyor ama cit yok. Bariz hayvan gibi ses yaptilar. Yururlerken bile ayak sesleri yeterliydi.

Yani dizinin yonetmeni olsam bu hatalara goz yumazdim. En azindan edit yapan adama "sunlarin sesini kista, ses yapmiyorlarmis gibi ciksin" falan. Yani maykil "aaah" diyince "ohooo bitmis bu dizi" dedim.

Sosyal ağlarda paylaş

Dizi çok saçmaladı

mayın saçmaydı
koskoca şirkete elini kolunu sallayan herkes girip çıkıyor.
İçeriye giriyorlar 10db den fazla ses çıkmayacak diyorlar.Şemsiye açılması 8db. Koskoca tüp düşüyor 10db nin altında ses çıkarıyor.
Herşeyide geçtim o ne skndirik termal algılayıcı.Sucrenin dötü yandı tutuştu orda.
gretchen koskoca genareli Kapıcılar kralı şaban filminde ki gibi taklaya getirmeye çalıştı.

En abuk yeride sekreter madem fbi dan.İnsan referansına neden başka bir ajanın numarasını yazar?

resmen tşşk geçiyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:
bLackcha0s said:
Dizi çok saçmaladı

En abuk yeride sekreter madem fbi dan.İnsan referansına neden başka bir ajanın numarasını yazar?

En saçma yeri burasıydı.

çünkü..

eski şirketini aradıklarında burda öyle biri yok çalışmadı denmesin diye, ajanın telini yazmışlar.ama t-bag direk şu şu kız sizde mi çalıştı demediği için self kıvıramadı die düşünebilriz.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne alakası var. Birebir işin içinde olan adamın numarasını yazıyor hemde cep. Ülkenin en önemli ajanı cep numarasını yazmış referansa.Ulan satın alma koordinatörü bile referans olurken sekreterini falan veriyor =)

Tbag Don Self i sesinden mi tanıdı.Orasınıda anlamadım.Hiç görüşmediler ki.

ehehe hiç bakmamıştım posta
Sosyal ağlarda paylaş

yine en heyecanlı yerinde kaldı,ama şöyle bişey var eğer 6. kart olmazsa o scylla bi işe yaramıyıcak,e zaten bu saatten sonra general o kartı yerin dibine gömer yinede yar etmez onlara.
Sanki biraz faillere geldiler gibi,o cep telefonu numarası baya fail di,ayrıca ajan kız baya acemiymiş,t-bag in değişen tavırlarını anlaması gerekirdi.

Bu arada bu kadın feng in alıcı olduğunu biliyor ve pazarlık-görüşme her ne yapılıyosa işte,o adamı baskına sadece 2 ajan mı gidiyor yani.Bence bi ordu falan çıkıcak arkadan,yada scylla ya karşı ajanları takas edicekler.ilk defa bi bölümü çıkar çıkmaz dl edicem torrentden izliyicem,acayip heyecanlı bi bölüm geliyo.

Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

ama şöyle bişey var eğer 6. kart olmazsa o scylla bi işe yaramıyıcak,e zaten bu saatten sonra general o kartı yerin dibine gömer yinede yar etmez onlara. Sanki biraz faillere geldiler gibi

Kontra-spoiler

Amaç o zaten, yani öyle tahmin ediyoruz. Scylla'yı alıp gitseler General kartı ya orduyla korur ya yokeder, tek şansları sürpriz ve panik. General "lan lan gidiyo bizim makine" diye telaşla aşağı indiğinde kartın üstünde olduğunu varsayarsak, Sara da dışarda silahla oturuyodu, öyle birşeyler muhtemelen.

Benim merak ettiğim, koskoca General'le göt kadar asansörde kalan Sara'da tabanca olsa nolur, M249 olsa nolur :p Normalde göz açıp kapayana kadar kurtulması lazım General'in ondan.

Neyse işte, dediğin gibi, ilk sezonlara göre çok daha mantıksız olsa da fena değil sezonun geneli, en heyecanlı bölüm de buydu uzun süre sonra. Yarın sabah 24: Redemption, Salı sabahı da Prison Break, zaman geçmiyor :p

Sosyal ağlarda paylaş

Fena oldu

Evet fena oldu.

edik: lan öldüm resmen bölüm sonunda, fena ne kelime. Sonlarını üçüncü izleyişimde Bagwell'in süper tırsak bakışlarını anca farkettim, öyle yani.

Acayip sinirim bozuldu be :p Güzel ayarlamışlar, sekreter hatun veya Self'in üstü de Company'nin adamı çıkacak mı derken kendisi baş göt çıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

4x12

taş gibi karı öldü laaaaan,çok çabuk adam harcıolar ya daha polis memurumuza doyamadan geçen bölüm öldürdüler,şimdi hatun memeleriyle tam haşır neşir olamadan o da mefta,derken boş kafa kağıtları,bu sezonun sonunda yine hapis yolları gözüküyor büyük ihtimal.
sonra oradan da kaçma,gerçi artık içeri atarlarsa,bırak ilk sezonda ki gibi bahçeyi kazmayı,gün ışığı görmeleri imkansız gibi.
neyse lan dur bakalım,bu bölümün son 15 dakkası kalp çarpıntısıyla geçti resmen,aksiyonsa aksiyon,heyecansa heyecan, daha ne eleştiriceksiniz bilmiyorum ki.

Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz bölümdü.

4x12

Çok kötü harcadılar güzelim kızı ya. Onun dışında ben Self'in amiri company diye düşünmüştüm. Hatta kız da amiriyle çalışıyo diye düşünmüştüm. Son sahnede de Can I have a closer look deyince arkasını döndüğünde öldürücek zannettim ama Self yanılttı bizi. Artık bundan sonra da nasıl devam edicek bilmiyorum. Hani bir sylla vardı. İlk sezonda bile sylla'nın olayı belirgindi adı geçmese de. ama artık don self'i kovalicaklar o da satmaya çalışcak gibi. ne kadar sarabilir bilmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...