SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mal ne gerek vardı adamın ölmesine zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Iste anlamsizca diziyi kurtarma cabalari. O adamda kendini feda edecek bir karakter yokken, yine kendisi icin alakasiz bir mevzuda sacrifice etti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ohaley Bence dizi sezon başında bitti zaten direk. T-bag Sona'da kral oldu, Sucre oraya düştü, Scofield Gretchen'a ulaşacak vs. merak ederken cart diye Sona'da yangın çıkmışmış da herkes kaçmış, sonra Scofield zart diye yakalanmış, Sara ölmemiş vs. gibi "How to assemble our core team in 15 minutes" bölümüydü resmen, amaç çok belliydi. Sezon içinde de birsürü mantık hatası ve hızlandırılmış, abartılmış planlar, sırf meraktan izliyorum gibi bişey. Biter inşallah bu sezon tadında bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sdf gitti bellick =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 SoulCube said: mal ne gerek vardı adamın ölmesine zzz sdf adam orda kendini feda edip boruyu kapatmasa şehrin tüm suyu gate in bodrumuna pompalanıcaktı ve bizimkiler gg olucaktı.mal sensin kolay gelsin EMAUEHAUEHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 4 mesaj gidicekti nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ulan o iğneyi bana soktu sanki şerefsiz.... mahon allagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 teessüp ederim lorotottararadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dokkkuuzzz abi çok skindirik bi olaya öldü ama bellick =) adam kalasın yaptığı işi yaparak öldü :( cnmss Beni baydı dizi.Ama sırf buraya kadar geldim diye izliyorum.Eski tadı yok bitirsinler artık. Mahone dan çok daha sağlam işkence beklerdim yada The Patriot ta ki Mel Gibson ın baltayla elemana daldığı gibi dalmasını isterdim=) Tbag dedektif ile konuşurken inanılmaz terliyor sağa sola dönüyor.Dedektif nasıl bunları farketmiyor? Ayrıca hayvan gibi boruları tutupta öyle bi tünel yapmaları hemde iki kişi şahaserdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bu sezonun ilk bölümlerinde banada iyice saçmalıcaklar diye geldi birkaç bölüm izleyip bırakırım diyordum ama hala devam. çıktığı gibi indiriyorum, bazı mantık hataları var tabiki ama yinede izlettiriyor insana, bi şekilde tutturdular artık bu saatten sonrada izlemeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dizi güzel gidiyor şahsen. Ayrıntılara takılmassan tabi ki. Genel olarak şuan gayet iyi dizi. Ben Scylla ( bölemiydi lan ) 'yı merak ediyorum. İçinde ne var yok nasıl bulacaklar falan derken sezon sonu gelir zaten. En beğenerek izlediğim diziler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 spocan mahona saykoya bağladı michael hasta bebe gibi bellick çok delikanlı gitti ama elite kadrodan bi adama bölyle kıymamaları gerekirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Pluton said: Dizi güzel gidiyor şahsen. Ayrıntılara takılmassan tabi ki. imkansız Öyle bir hal aldı ki artık, gün ortasında koskoca DWP'nin en önemli su pompasına güç veren yerine iki boltcutterla çatır çutur girip sigortasını yakıyorlar, gece olsa bi derece. Polis merkezinde üretim hatası dışardan menteşeli kapı var. Daha neler neler de hatırlamıyorum şimdi. Bellick de olsa olsa "core" kadrodan olur, "elit" kim Bellick kim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gg delikanlı bellick koçumsun asdsasfs. o değilde scodfield gg. scylla yı eline alır sonra ertesi gün ölür dizi biter herkes evine dağılır. nese güzel bölümdü vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Baggio said: Pluton said: Dizi güzel gidiyor şahsen. Ayrıntılara takılmassan tabi ki. imkansız Öyle bir hal aldı ki artık, gün ortasında koskoca DWP'nin en önemli su pompasına güç veren yerine iki boltcutterla çatır çutur girip sigortasını yakıyorlar, gece olsa bi derece. Polis merkezinde üretim hatası dışardan menteşeli kapı var. Daha neler neler de hatırlamıyorum şimdi. Bellick de olsa olsa "core" kadrodan olur, "elit" kim Bellick kim :p [spo] Dediğim gibi çok ayrıntılara takılmana gerek yok. Belki gerçekten hiç bekçi beklemiyordur DWP 'de bilemeyiz. Yaşadıysan orlarda ayrı konu tabi =) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 1 sezonluk dizi 4. sezonda ne bekliyorsunuz ki? bu kadar uzatabildiler son donemini yasiyo dizi. bolca klise ve sacmalik olacaktir ama gene de acayip izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Innuendo said: 1 sezonluk dizi 4. sezonda ne bekliyorsunuz ki? bu kadar uzatabildiler son donemini yasiyo dizi. bolca klise ve sacmalik olacaktir ama gene de acayip izleniyor. +1 Buraya kadar uzatabilmiş olmalarıda süper bişey ama içimden bi ses diyoki bu sezonla birlikte dizi biticek,çünkü o hastalıkdan ilk bölümlerde bahsedilmesinin nedeni "dizi tutmazsa baş rolü öldürür,diziyi noktalarız" gibi bi düşünce olabilir gibi geliyo ve bence dizinin tadının kaçmaya başladığını anlamaya başladılar ki hastalığı daha baskın bi şekilde vurguluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ne olursa olsun, lost'tan daha gerçekçi mi ? eed. gerçeklik payı var.olabilitesi var.lostu meraktan izliyceeme,bunu heycanla izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gerçekçilik kriter değil ki? Gerçekçilik isteyen ansiklopedi ve biografi okusun, belgesel izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 http://eztv.it/ de 10. bölüm yayınlanmış... virüsmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hayir, torrentte de yayinlandi hatta ben indirdim birazdan izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 indirmek lazım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eztv güvenilir bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bayık bir bölümdü s04e10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 o kadın nasıl olur da ajan çıkar yav. vay anasını. sucre o bobmbaya bastıktan sonra dedim sucre de gitcek sonra arkasından scodfield da gider herkes ölür dizi biter ama yemedi.gayet güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar