Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matara almam , bulmam lazım ... Nerden ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşa doğum gününde matara alıcağıma söz verdim . ( Su değil viski için ) . İstanbul'da nerden bulurum , işlemeli olmayan normal paslanmaz çelikten olanları arıyorum . Güvenli bir web siteside olabilir
Mesaj tarihi:
Matara bilumum elit puro cuda vardir.

Taximde Atlas in icinde soldaki zippocuda var mesela. Ya da ne biliyim, Kadikoy pasajinda satanlar war. Akmerkezde var bi tane boyle yer. Keza Nautilusda ve Carreforuda war.

her ali$veri$ merkezinde bulabilirsin sanirim.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Bi yerde Tchibo bulabirsen orda da mutlaka vardır. Adamlar kahveden tost makinesine, çikolatadan tavaya her şeyi satıyo arkadaş.

abi o dükkanın konseptini anlamadım gitti ne ararsan var
eskişehirde tobacco shopta görmüştüm istanbulda illaki bulunur zippo puro vs satan yerlerde
Mesaj tarihi:
mudo dan online.da alabiliosun, hedie paketleride çok hoş oluo :) şaşkınbakkalda budun tarzı bir yer vardı,böle mataralar, levhalar filan satıo, yerini tam hatırlamıorum ama cadde üzerinde işte :(
bir de kadıköy çarşısının girişindeki hediyelik mağazalarda vardı ...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Kışın gelmesi ile Isparta ayazında yine yeniden lazım olucak gibi bana. Ucuz birşey arıyorum ben yukarıda verilen link gibilerden değil.

Var mı öyle bildiğiniz satan bir site, kullanmayıp satan da olur. Ucuz olsun ama ahsfasf
Mesaj tarihi:
İlk linkteki güzelmiş , 15-20 tane yaptırabilirim aslında . İsim yazan ve iskonto yapan bir yer bulmam lazım . Pasaj falan demişsiniz onlar yapar mı isimli yapma işini falan , sanmıyorum ?

Edit : Matara şu da fena değilmiş , İstanbul'daysan belki gidip direk alırsın , ya da bi arar yerlerine bakarsın gerçekler mi diye :D Zincirlikuyu tarafındaymış yerleri.
Mesaj tarihi:
fede said:

http://www.hepsiburada.com/Liste/bakugan-matara-24933/productDetails.aspx?productId=ofishkn24933&categoryId=21005100

8 lira

Abi uğraşın için teşekkür ederim. Ancak aradığım bu değil. Yine de hiç bulamazsam bakarım buna da.

Emeğin için saol.
Mesaj tarihi:
Dedem rahmetlinin harika bir matarası vardı, salonda vitrinde saklardı. böyle dışı cilalı koyukahve ahşap, içi özel termos içi gibi, ama sapasağlam ve nerdeyse asırlık bir mataraydı.
sanırım teyzemde kaldı bi ara ona el koymayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Abi neler oluyor biri matara arıyor öbürü blacksmith arıyor hayırdır beyler bir olay var bizden mi saklıyorsunuz bu 7 aralık falan ciddi mi nedir anlamadım.
  • Yeni Oluştur...