Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Arkadaşa doğum gününde matara alıcağıma söz verdim . ( Su değil viski için ) . İstanbul'da nerden bulurum , işlemeli olmayan normal paslanmaz çelikten olanları arıyorum . Güvenli bir web siteside olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gittigidiyorda vadı baya bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 burda burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 onu bende buldum da . pek alışveriş etmediğim bir site ( hatta hiç duymadım ) . o yüzden pek taraftarı değilim desem yalan olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Matara bilumum elit puro cuda vardir. Taximde Atlas in icinde soldaki zippocuda var mesela. Ya da ne biliyim, Kadikoy pasajinda satanlar war. Akmerkezde var bi tane boyle yer. Keza Nautilusda ve Carreforuda war. her ali$veri$ merkezinde bulabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kipada sade mataralar görmüştüm ben, girişte o tür satan reyonlarında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bi yerde Tchibo bulabirsen orda da mutlaka vardır. Adamlar kahveden tost makinesine, çikolatadan tavaya her şeyi satıyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kojiroh said: Bi yerde Tchibo bulabirsen orda da mutlaka vardır. Adamlar kahveden tost makinesine, çikolatadan tavaya her şeyi satıyo arkadaş. abi o dükkanın konseptini anlamadım gitti ne ararsan var eskişehirde tobacco shopta görmüştüm istanbulda illaki bulunur zippo puro vs satan yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mudo'da hoş olanları var, en az 3-5 çeşit bulursun. Oldukça da sadeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mudo dan online.da alabiliosun, hedie paketleride çok hoş oluo :) şaşkınbakkalda budun tarzı bir yer vardı,böle mataralar, levhalar filan satıo, yerini tam hatırlamıorum ama cadde üzerinde işte :( bir de kadıköy çarşısının girişindeki hediyelik mağazalarda vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kadıköy pasajlarında askeri malzeme satan dükkanlar var. Onlarda olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Atlas'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=175 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Başlığı şu vurgu ile okuyorum nedenini bilmiyorum. Matara ALMAM, (dur burda) bulmam lazım. Yani mataraya vericek param yok, bulmam lazım bi yerden ama gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Kışın gelmesi ile Isparta ayazında yine yeniden lazım olucak gibi bana. Ucuz birşey arıyorum ben yukarıda verilen link gibilerden değil. Var mı öyle bildiğiniz satan bir site, kullanmayıp satan da olur. Ucuz olsun ama ahsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/bakugan-matara-24933/productDetails.aspx?productId=ofishkn24933&categoryId=21005100 8 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 o tarz bişey istemiyor herhalde içki koycak mış gülerler bunla içse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İlk linkteki güzelmiş , 15-20 tane yaptırabilirim aslında . İsim yazan ve iskonto yapan bir yer bulmam lazım . Pasaj falan demişsiniz onlar yapar mı isimli yapma işini falan , sanmıyorum ? Edit : Matara şu da fena değilmiş , İstanbul'daysan belki gidip direk alırsın , ya da bi arar yerlerine bakarsın gerçekler mi diye :D Zincirlikuyu tarafındaymış yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Atlas'ın içinde solda zippo, pıçak falan satan yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 fede said: http://www.hepsiburada.com/Liste/bakugan-matara-24933/productDetails.aspx?productId=ofishkn24933&categoryId=21005100 8 lira Abi uğraşın için teşekkür ederim. Ancak aradığım bu değil. Yine de hiç bulamazsam bakarım buna da. Emeğin için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 viaporttaki tekelde vardı. çok yerde var aslında da aklımda orası kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 jack daniels verdiydi bi ara yuvarlak ufak 3 oz şirin bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 icki icmeyin günah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Dedem rahmetlinin harika bir matarası vardı, salonda vitrinde saklardı. böyle dışı cilalı koyukahve ahşap, içi özel termos içi gibi, ama sapasağlam ve nerdeyse asırlık bir mataraydı. sanırım teyzemde kaldı bi ara ona el koymayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi neler oluyor biri matara arıyor öbürü blacksmith arıyor hayırdır beyler bir olay var bizden mi saklıyorsunuz bu 7 aralık falan ciddi mi nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar