Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha o nası proje öyle be. Truman Show gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 24 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 boyhood yalan olur biri ölür senaryoyu değiştirmek zorunda kalırlar falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 he birde o projede şey,her sene filmin belirli sahneleri çekiliyor.Hani derler ya eski çocuk aktörleri görünce şimdi,televizyonda büyüdüler bunlar diye.Bu da öyle olacak sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Cuce said: aaa bi film vardı, adam her seferinde uyuduğunda aynı gunun basına dönüyodu hatta böyle iki film vardı biri daha polisiyeydi, daha matrak olanında, bill murray oynuyordu Bill Murray'in oynadığını hatırlıyorum sanırım. Çok sevmiştim ben o filmi. Hatta paticikte adını bile sormuştum. Adam bir tv spikeriydi ve ana haberi sunmak istiyodu, ayrıca yanında çalışan kadına aşık aynı zamanda da huysuz ve asabi adamın tekiydi falan. Kasabanın birine kar fırtınası haberi için gidip orada mahsur kalmışlardı yolu kar kapatınca. Sonra her gün aynı günü yaşamaya başlıyordu ve kar yüzünden oradan da ayrılamıyordu falan. Güzel filmdi. Bir bulup izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 GROUNDHOG DAY O caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 DarKRideR said: o zaman şöyle bir puştluk yapayım asdf http://www.imdb.com/title/tt1065073/ Boyhood (2013) Film 2001 ve 2013 yılları arasında çekilecek ve son hali 2013'te yayınlanacak.Aktörleri makyajla yaşlandırmak yerine gerçekten yaşlanmalarını bekliyorlar senaryoda bi değişikli olursa,veya aa şu sahneyi unutmuşuz derlerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bakış açısı(v.point) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Crank zaten kopuo dierlerinden de. ayrı bi kategori o. :D bi de Michelle Pfeiffer ve George Clooney'nin oynadıı bi film var: One Fine Day. isimden de anlaşılacağı gibi bi gün içinde olup bitio. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Burda My dinner with andre filminden bahsedilmemesine gerçekten şaşırmadım filmi izleyenler çoktan hapisten kaçmışlardır, sindirerek izleyin fazla iyi http://www.imdb.com/title/tt0082783/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 amores perros öyleydi sanırım. yoksa değil miydi? yine de izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 16 Blocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 12 angry men 5 sayfa okumadım. yazılmışsa kusuruma bakılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Marl0_on said: amores perros öyleydi sanırım. yoksa değil miydi? yine de izleyin. yok yahu değil öyle. baya bildigin konu günlerce isleniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Emaleth said: run lola run var,30x3 dakika :P garip güzel bi filmdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Magnolia diyen varmi bilmiyorum ama super f8lmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ayıp hepinize ayıp yaa -.- denzıl vaşinktının Training Day (ilk gün) filmini bi kişi bile sölemezmi ya cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 deja vu. 1, bilemedin 2 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 25th Hour söylendi mi bilmiyorum ama, baya iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yamakasi die hardlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kimse nası tape'i söylemedi ya. before sunrise/sunset ve school of rock'ın yönetmeninden, aynı zamanda hep aynı otel odasında geçmesi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Tape'in ismini unutmuştum ben, şu an ona bakıyordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 24... CUNKU REAL TIME :D ve adi 24 lan. teknik olarak daha uzun surede gecse de ismi bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Çok kötü bir dizi 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Black Hawk Down 1 günü geçmiyor galiba filmin asıl kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar