Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"i can go now"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

aşırı duygusalsanız veya moraliniz bozuksa bakmayın

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1037168/Dying-boy-8-marries-school-sweetheart-wish-telling-mother-I-now.html

An eight-year-old boy who had battled cancer for half of his life 'married' his school sweetheart - before telling his mother 'I can go now' and dying just hours later.

Reece Fleming refused to give in to leukaemia until he had fulfilled his wish of a mock wedding to his special friend Elleanor Pursglove.

The two children, who had been friends for years, had taken part in an emotional ceremony in Reece's front room in which he handed his 'bride' a red rose.

bir kez daha hayata, -olmayan- adaletine, -olmayan- tanrısına isyan ediyorum ve lanet okuyorum.

ekrana bakıyorum şu an, o kadar çok şey var ki hissettiğim, kelimelere dökemiyorum. ağzım açık, gözlerim kısık resime ve yazıya bakıyorum tekrar tekrar, gözümün önünde canlanıyor, canlandıkça yanaklarımı yakan gözyaşlarına engel olamıyorum.

lanet olsun.

Mesaj tarihi:
Evet çok duygulu acıklı bi olay. Gerçekten yüreğim burkuldu.

Not: Tanrı yok bilmemne diye bulduğunuz her deliğe laf sokuşturmasanız olmuyo dimi? "Olmayan" tanrıya niye isyan eder insan o da bi garip. İnananı var inanmayanı var. Şaka mısın nesin?
Mesaj tarihi:
NuKe said:

Not: Tanrı yok bilmemne diye bulduğunuz her deliğe laf sokuşturmasanız olmuyo dimi? "Olmayan" tanrıya niye isyan eder insan o da bi garip. İnananı var inanmayanı var. Şaka mısın nesin?

çekmeyin din muhabbetine, x insanı mutluluğunu veya üzüntüsünü dine veya dini kavramlara ne kadar bağlılığını dile getirerek ifade ediyorsa, ben de bu şekilde ediyorum. benim o insanlara saygım var ise, onların da bana olmalı.

benim şaka olup olmadığıma ise karar vericek insan sen değilsin ne yazıkki özür dilerim.
Mesaj tarihi:
"he had fulfilled his wish of a mock wedding"

moral vermek icin yapmislar zaten.
kiza yazik olan birsey yok, sadece arkadasina olum hediyesi gibi birsey vermis.

olum tuhaf birsey.
insan psikolojisi daha da tuhaf.
Mesaj tarihi:
afedersinizde ben o kizin anasini babasinin azini yuzunu kiriyim
umrumda deil o kanserli cocugun psikolojisi
o kiz olmedi ve yasayacak
onun psikolojisi nolcak
nasil bi ergenlik nasil bi genckizlik yasicak
yazik lan
Mesaj tarihi:
herşey iğrenç, çok üzücü. çocuğun ölmesi mi, i can go now demesi mi, kızın evet diyecek kadar olgun davranması mı, kızın yakın arkadaşını kaybetmesi mi, o töreni o olayları yaşadıktan sonra ertesi gün öleceğini bilmesi mi, ölmesi mi.
Mesaj tarihi:
film gibi olmuş olay ama.. burda olmaz mesela öyle şeyler. "i can go now" özellikle. kıza gelinlik giydirip sembolik seremoni yapmak isteyen çocuğu zaten kızın ailesi öldürür kanserden önce burda. yazık tabi
Mesaj tarihi:
NuKe said:

+1
Mesaj tarihi:
BonePART said:
onun psikolojisi nolcak
yazik lan

nasıl yaşayacak?
kirlendi mi nedir ki? ne bu şiddet bu celal.

ölüme giden bir çocuğun son dileği. en azından gitmeden önce hem kendisini, hem de çevresindekileri rahatlatmış çocuk. ne mutlu.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
BonePART said:
onun psikolojisi nolcak
yazik lan

nasıl yaşayacak?
kirlendi mi nedir ki? ne bu şiddet bu celal.

ölüme giden bir çocuğun son dileği. en azından gitmeden önce hem kendisini, hem de çevresindekileri rahatlatmış çocuk. ne mutlu.

ne alakasi war kirlenmeyle
psikolojik diyoum
evlilik diyorum
naparsa yapsin iliskilerinde aklina gelicek diyorum
amaan bana ne benim kizim olsa imkansiz izin vermem diyorum
Mesaj tarihi:
Viktor said:
tanri olsaydi insanlar onu kendileri icin hapsedip kendi ciakrlari icin kullaniyor olurlardi...
bi saniye ya? bu bana tanidik geliyor?

tabi işte blood elfler m'uru'yu kaçırıyo ya silvermoon'da hapsediyolar sonra light filan..
..wow'dan konuşmuyoruz? :<
Mesaj tarihi:
bence kızın yaptığı çok güzel bir şey hem de o yaşta bi kızın yapması daha da güzel..psikolojisini bozucak bir şey yok ki ortada seneler sonra bakıcak çok az ömrü kalmış olan birini mutlu ettim ben dicek gülümsicek..zaten arkadaşlarmış
Mesaj tarihi:
Ters tepebilir kızın psikolojisine her şekilde. Tepmeyebilir de ama. Yani kız o yaşında çocuğun öleceğini bilerek böyle bişeye kalkışma olgunluğunu göstermişse sonunda zaten böyle olacağına hazırdır. Ama çocuk da evlendikten hemen sonra ölmüş yani, biraz vakit geçseymiş bari. Şimdi kız bi daha evlenmeye korkar o da ölecek diye.
Mesaj tarihi:
ohaa.

buna psikoloji ile ilgilenen hic bir doktor, bilim insani, otorite izin vermez. oglancagiz, hastaymis, kansere genc yasta kaybedilen canlardan bir tanesi, uzucu.

kizin ergenlik caginda kendini kesecegini ya da daha beter islere kalkisacagini var sayarsak, bu daha uzucu. kiz ve ailesi icin acikcasi daha cok uzuldum.
Mesaj tarihi:
Öff, fena oldum ya, çocuğa yazık ama 8 yaşında nedir yani.

Kıza gelirsek; nasıl ikna edildiği önemli bu konuda.

Yani durumu ciddi ciddi açıkladılarsa, arkadaşının son dileğini gerçekleştirmek için böyle birşeyi kabul ettiyse çok olgun bir davranış sergilemiş derim, takdir edilesi birşey yani.
Ama eğer kanserli çocuğun ailesi filan "bak şimdi siz oyuncuktan evlenmiş gibi yapıcaksınız, sana gelinlik filan da giydiricez" diye kandırıp çocuğun duygularını, psikolojisini istismar ettilerse hayvanlığın önde gidenidir derim, ciddi anlamda psikoloji bozabilecek bir olay.
Mesaj tarihi:
yok sıkı arkadaşmışlar. hatta biri limuzinle gelsin, bi de papaz bulalım falan diye de hesap etmişler ama çocuğun sağlığı el vermemiş. kızın annesi papaz rolünde katılmış düğüne.
  • Yeni Oluştur...